manosbr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα και καλή χρονιά! τι λύσεις έχετε να προτείνετε για IP camera? τη θέλω για λόγους ασφαλείας στο Γραφείο (οπότε με ενδιαφέρει και η νυχτερινή λειτουργία), αλλά και για να βλέπω και real time οταν είμαι στο γραφείο τον χώρο αναμονής (πόσος κόσμος περιμένει κτλ). η Xiaomi IP camera είναι καλή λύση?
dispi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η χιαομι η 360 τίμια για τα χρήματα της αλλά μόνο από κινητό παρακολουθείς. Hikvision πιο επαγγελματική λύση, αλλά μόνο ενσύρματα αν θες να την βλέπεις απομακρυσμένα , παίζει και ασύρματα απομακρυσμένα αλλά με ddns. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από dispi
manosbr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, dispi είπε Η χιαομι η 360 τίμια για τα χρήματα της αλλά μόνο από κινητό παρακολουθείς. Hikvision πιο επαγγελματική λύση, αλλά μόνο ενσύρματα αν θες να την βλέπεις απομακρυσμένα , παίζει και ασύρματα απομακρυσμένα αλλά με ddns. Γιατι την xiaomi δεν μπορω να βλέπω απο τον υπολογιστη στο γραφειο μου πχ? περίεργο δεν ειναι να μη γινεται ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα