Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Εγώ αν πάρω (πολύ μεγάλο αν καθώς σκέφτομαι ίσως να φύγω από macbook) θα το αγοράσω από notebook.de με τιμολόγιο. Ούτως ή άλλως με τιμολόγιο 1 χρόνο εγγυηση έχεις. Οποτε, μέσα στον χρόνο αν πάθει κάτι το πάω στο 'επίσημο' service εδώ πέρα. Διαφορετικά θα τσιμπίσω apple care.

Γελάω για το "επίσημο" service εδώ. Στην Θεσσαλονίκη πήγαινουμε σε ένα μαστόρι που δούλευε παλιά στο κατάστημα της αντιπροσωπείας (golden-i) νομίζω και σου λέει και καλά πως άλλαξε πάστα στο επεξεργαστή(ναι καλά) ή ξεχνάει τρίχα του ανάμεσα στην οθόνη και στο plexiglass του imac ή δεν βάζει τον temperature sensor όταν κάνει αναβάθμιση από 3.5 hdd σε 2.5 ssd, ούτε bracket από 3.5 σε 2.5 δεν βάζει βασικά, και όταν πας στο κατάστημα που έχει ανοίξει σου λέει χαριτολογώντας τι έκανες πάλι ρε μ..μπιπ.

Αυτό είναι από τους καλού τεχνήτες που είχε παλιά το istorm. Τώρα ανάθεμα τι ξέρουν οι καινούριοι, με βάση και όσα έγραψα πριν..

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, filip123go είπε

Εάν πάθει κάτι οποιοδήποτε προϊόν apple, το πας στη Document. Πουθενά αλλού.

Εχω δοκιμασει το official service της Quest(ο επισημος εισαγωγεας-οχι απλως premium reseller), και εμεινα ευχαριστημενος.

Συγκριση document με quest στο service; Εχεις εμπειρια και απο quest να μας πεις;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, filip123go είπε

Εάν πάθει κάτι οποιοδήποτε προϊόν apple, το πας στη Document. Πουθενά αλλού.

Εντάξει, και η document δεν είναι 💯.

Απλά είναι λίγο καλύτερη νομίζω. Δεν έχω εμπειρία από iStorm, μόνο μέσω γνωστών, και αυτό πριν αρκετά χρόνια.

Δημοσ.
Στις 11/1/2022 στις 8:26 ΠΜ, natural_sgf είπε

Εντάξει, και η document δεν είναι 💯.

Απλά είναι λίγο καλύτερη νομίζω. Δεν έχω εμπειρία από iStorm, μόνο μέσω γνωστών, και αυτό πριν αρκετά χρόνια.

Εχω εμπειρια απο isystem παλιοτερα, και πιο προσφατη απο document.
Μου φαινονται πιο φιλικοι και εξυπηρετικοι στην document.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindreader είπε

Εχω εμπειρια απο isystem παλιοτερα, και πιο προσφατη απο document.
Μου φαινονται πιο φιλικοι και εξυπηρετικοι στην document.

Παλιότερα είχα θέμα με document (φάση 2008) και είχα πάει 2-3 φορές να φτιάξω ένα πρόβλημα στο τοτε macbook. Κάθε φορά μου έλεγαν ότι έφτιαξε και τελικά δεν είχε φτιάξει. Εντάξει, δεν πήγα 4η φορά. Μπορώ να δεχτώ ότι μπορεί να συμβεί αλλά το επίπεδο εξυπηρέτησης στην Ελλάδα, πάσχει! Γι' αυτό, όσο μπορούμε, να στηρίζουμε επιχειρήσεις που είναι λιγότερο γνωστές αλλά καλύτερες από τις υπόλοιπες. 

Μεταξύ document και istorm, επιλέγω document.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή ψαχνόμουν κι εγώ για Macbook Pro, παρ' ότι είχε ορισμένα διαθέσιμα κομμάτια σε κάποιες αλυσίδες, εντούτοις προτίμησα να παραγγείλω από το e-mac.eu για 2 λόγους: Πρώτον γιατί έβγαινε ελαφρώς φτηνότερα και δεύτερον γιατί μπορούσαν να μου δώσουν και Apple Care μαζί. Να ενημερώσω ότι για το συγκεκριμένο e-shop είχα διαβάσει πρώτη φορά εδώ και ήμουν ψιλο-διστατικός στην αρχή.

Μου έδωσαν επιλογή μεταξύ UK & USA μοντέλου και παρέλαβα εντός του χρονοδιαγράμματος που μου είχαν πει εξ' αρχής (κάτι παραπάνω από 30 εργάσιμες ημέρες).

Πήρα κανονικά ενδοκοινοτικό τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ, για όσους θέλουν να το βάλουν στα έξοδα. Το Apple Care είναι όντως περασμένο κανονικά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Επειδή ψαχνόμουν κι εγώ για Macbook Pro, παρ' ότι είχε ορισμένα διαθέσιμα κομμάτια σε κάποιες αλυσίδες, εντούτοις προτίμησα να παραγγείλω από το e-mac.eu για 2 λόγους: Πρώτον γιατί έβγαινε ελαφρώς φτηνότερα και δεύτερον γιατί μπορούσαν να μου δώσουν και Apple Care μαζί. Να ενημερώσω ότι για το συγκεκριμένο e-shop είχα διαβάσει πρώτη φορά εδώ και ήμουν ψιλο-διστατικός στην αρχή.

Μου έδωσαν επιλογή μεταξύ UK & USA μοντέλου και παρέλαβα εντός του χρονοδιαγράμματος που μου είχαν πει εξ' αρχής (κάτι παραπάνω από 30 εργάσιμες ημέρες).

Πήρα κανονικά ενδοκοινοτικό τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ, για όσους θέλουν να το βάλουν στα έξοδα. Το Apple Care είναι όντως περασμένο κανονικά.

Πολυ καλα.

Ηθελα κι εγω να αγορασω απο αυτους, αλλα δυστυχως δεν πουλανε λιανικη, σε μεμονωμενους πελατες.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 10/1/2022 στις 1:32 ΜΜ, clownvas είπε

Καλησπέρα, επαναφέρω αυτό το θέμα. Σκοπεύω να αγοράσω ένα macbook air m1, σε διάφορα μαγαζιά στο skroutz - bestprice το βρίσκω σε τιμή κοντά στο 1.000 υπάρχει κάποιος αποτρεπτικός παράγοντας να προχωρήσω σε αγορά από αυτά, γιατί τα γνωστά πολυκαταστήματα έχουν την fix τιμή των 1.179. 

Καλησπέρα. Επειδή βρισκόμαι στην ίδια φάση, προχώρησες από κάπου συγκεκριμένα την αγορά σου; Βρήκες κάπου δώρο την επέκταση εγγύησης; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, toutsos είπε

Καλησπέρα. Επειδή βρισκόμαι στην ίδια φάση, προχώρησες από κάπου συγκεκριμένα την αγορά σου; Βρήκες κάπου δώρο την επέκταση εγγύησης; 

μην αγοράσετε από electroholic, συνήθως δεν εμφανίζονται στο checkcoverage, οπότε η εγγύηση είναι από αυτούς. Αν και γενικά το ιστορμ το παίζει δύσκολο στην εγγύηση αν δεν το έχεις αγοράσει από αυτούς.

Από Θεσσαλονίκη ξέρω μαγαζί που δεν είναι στο σκρουτζ αλλά φέρνει φτηνότερα με παραγγελία όμως και εμφανίζονται στο checkcoverage. Επίσης δείτε και στο αμαζον γερμανίας όπου μπορείτε να προσθέσετε την επέκταση εγγύησης κατά την αγορά για 3 χρόνια.

Προς θεού μην αγοράσετε από το ιστορμ και τις αλυσίδες εδώ, αφού στα ίδια λεφτά περίπου θα έχετε και επέκταση εγγύησης από αλλού και γενικά είναι πολύ άσχημη εταιρεία η infoquest που τα εισάγει για να την στηρίξετε.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, bioentre είπε

μην αγοράσετε από electroholic, συνήθως δεν εμφανίζονται στο checkcoverage, οπότε η εγγύηση είναι από αυτούς. Αν και γενικά το ιστορμ το παίζει δύσκολο στην εγγύηση αν δεν το έχεις αγοράσει από αυτούς.

Από Θεσσαλονίκη ξέρω μαγαζί που δεν είναι στο σκρουτζ αλλά φέρνει φτηνότερα με παραγγελία όμως και εμφανίζονται στο checkcoverage. Επίσης δείτε και στο αμαζον γερμανίας όπου μπορείτε να προσθέσετε την επέκταση εγγύησης κατά την αγορά για 3 χρόνια.

Προς θεού μην αγοράσετε από το ιστορμ και τις αλυσίδες εδώ, αφού στα ίδια λεφτά περίπου θα έχετε και επέκταση εγγύησης από αλλού και γενικά είναι πολύ άσχημη εταιρεία η infoquest που τα εισάγει για να την στηρίξετε.

Το m1 air 16gb που ψάχνω. Έχει 40ε  διαφορά το Amazon.de με τις μεγάλες αλυσίδες εδώ. Με το πλεονέκτημα των άτοκων δόσεων εδώ. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, toutsos είπε

Το m1 air 16gb που ψάχνω. Έχει 40ε  διαφορά το Amazon.de με τις μεγάλες αλυσίδες εδώ. Με το πλεονέκτημα των άτοκων δόσεων εδώ. 

Πάρτο από εδώ όσο έχει εκπτώσεις, ειδικά αν σε βολεύει το ελληνικό πληκτρολόγιο. Στο .de έχει γερμανικό νομίζω... Στο .pl έχει english international. Τώρα κοίτα και σε machouse, qubestore, emac.eu και σκρουτζ αν έχει κάτι, αλλά μάλλον η τιμή που το έχουν εδώ είναι fair. Βέβαια πριν 2 μήνες είχα δει στην Πολωνία 16ραμ 1 ΤΒ στα 1800 ή 1700, οπότε αν είναι να κάνεις κανένα ταξίδι στο επόμενο διάστημα έχε στο νου σου και αυτή την εναλλακτική αν πας για το ultimate value for money.

Δεν συμπαθώ καθόλου την αντιπροσωπεία ιστορμ εδώ γιατί μου έχει κάνει πολλά νερά, αλλά εντάξει η τιμή που έχουν τώρα με την έκπτωση είναι αποδεκτη για μηχάνημα που είναι σουπερ. Ίσως βγει καινούριο τον Μάρτιο, αλλά θα έχει μάλλον άλλο σχεδιασμό και χρώματα, οπότε αν σου αρέσει το υπάρχον design αξίζει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...