Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει λόγος να προτιμήσω αγορά του Macbook Air με M1 από iStorm ένταντι άλλων καταστημάτων πχ Public που το έχει άμεσα διαθέσιμο;

Φυσικά ο λόγος που ρωτάω είναι ότι με ενδιαφέρει πολύ το aftersales αλλά κάποια extra εγγύηση δεν θα αγοράσω. O τίτλος Premium Reseller εδώ παίζει κάποιο ρόλο;

Επεξ/σία από petran91
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, petran91 είπε

Υπάρχει λόγος να προτιμήσω αγορά του Macbook Air με M1 από iStorm ένταντι άλλων καταστημάτων πχ Public που το έχει άμεσα διαθέσιμο;

Φυσικά ο λόγος που ρωτάω είναι ότι με ενδιαφέρει πολύ το aftersales αλλά κάποια extra εγγύηση δεν θα αγοράσω. O τίτλος Premium Reseller εδώ παίζει κάποιο ρόλο;

Κανέναν απολύτως...το service συσκευών είναι παντού το ίδιο όσο είναι μέσα στην εγγύηση...
Από την στιγμή που κάτι πάθει(ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ) στον ίδιο μηχανικό θα φτάσει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gagarin είπε

Κανέναν απολύτως...το service συσκευών είναι παντού το ίδιο όσο είναι μέσα στην εγγύηση...
Από την στιγμή που κάτι πάθει(ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ) στον ίδιο μηχανικό θα φτάσει.

Αυτό είχα στο μυαλό μου αλλά εφόσον θεωρητικά ο δεύτερος χρόνος εγγύησης είναι από το κατάστημα πρέπει να λάβω υπόψιν και ποιο κατάστημα θα με ταλαιπωρήσει περισσότερο σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Επειδή στο public μέχρι να το αποφασίσω εξαντλήθηκε παράγγειλα πριν λίγο από Plaisio που νομίζω σε aftersales είναι κύριοι. Τώρα αναμονή.

Δημοσ.
4 hours ago, petran91 said:

Εγώ είμαι πάντα υπέρ του να ψωνίζεις απ' αυτόν που έχει και το Service εντός, που αν χρειαστεί μπορείς να δεις και τον ίδιο τον τεχνικό που ασχολήθηκε με το μηχάνημα, εφόσον υπάρξει κάποιο θέμα. Με λίγα λόγια, Document ή iSystem. Οι διαθεσιμότητες τώρα, είναι άλλο θέμα, δεν ξέρω πώς είναι τα πράγματα. 

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, petran91 είπε

Αυτό είχα στο μυαλό μου αλλά εφόσον θεωρητικά ο δεύτερος χρόνος εγγύησης είναι από το κατάστημα πρέπει να λάβω υπόψιν και ποιο κατάστημα θα με ταλαιπωρήσει περισσότερο σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Επειδή στο public μέχρι να το αποφασίσω εξαντλήθηκε παράγγειλα πριν λίγο από Plaisio που νομίζω σε aftersales είναι κύριοι. Τώρα αναμονή.

Σε κάθε περίπτωση στο service της apple θα πάει αν τύχει κάτι,δεν κάνει καμία διαφορά σε ποιον τεχνικό θα πας να το παραδώσεις.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, gianniz_k είπε

Σε κάθε περίπτωση στο service της apple θα πάει αν τύχει κάτι,δεν κάνει καμία διαφορά σε ποιον τεχνικό θα πας να το παραδώσεις.

Έχω αγοράσει μέχρι στιγμής 3 iPad 3 Macbook και ένα Mac mini(+ τα iPhone αλλά δεν είναι εκεί το θέμα). Μόνο 1 Macbook το αγόρασα από το επίσημο reseller(που μετά έκλεισε). Για service πάντα στην iStorm πας και χωρίς απόδειξη ακόμη το βρίσκουν με τον αριθμό και δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η παραγγελια απο το διαδικτυακο καταστημα της apple κατα ποσο ειναι εφικτη?

Θα πληρωσω δηλαδη κανα 200αρικο σε τελωνια?

Γιατι με ισοτιμια ευρω-δολαριο και χωρις καπελο απο μεσαζοντα βγαινουν πολυ πιο φθηνα.

Επεξ/σία από ΣΤΕΛΙΟΣ268
  • Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, ΣΤΕΛΙΟΣ268 said:

Η παραγγελια απο το διαδικτυακο καταστημα της apple κατα ποσο ειναι εφικτή?

Ωραία θα ήταν αλλά δεν γίνεται. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Ωραία θα ήταν αλλά δεν γίνεται. 

Γνωριζεις καποιον που το εχει προσπαθησει?

Το εφτασα μεχρι το τελευταιο βημα πριν να την οριστικοποιησω, με διευθυνση κλπ και δεν με σταματησε πουθενα.

Δημοσ.
Στις 4/1/2021 στις 11:55 ΜΜ, CheOnWeb είπε

Εγώ είμαι πάντα υπέρ του να ψωνίζεις απ' αυτόν που έχει και το Service εντός, που αν χρειαστεί μπορείς να δεις και τον ίδιο τον τεχνικό που ασχολήθηκε με το μηχάνημα, εφόσον υπάρξει κάποιο θέμα. Με λίγα λόγια, Document ή iSystem. Οι διαθεσιμότητες τώρα, είναι άλλο θέμα, δεν ξέρω πώς είναι τα πράγματα. 

Πολύ σωστά το λες....Document ή iSystem

Δημοσ.
21 minutes ago, ΣΤΕΛΙΟΣ268 said:

Γνωριζεις καποιον που το εχει προσπαθησει?

Όχι αλλά θα ήταν παράλογο να μπορείς. Επίσης εδώ λέει: We regret that we cannot ship orders placed in the U.S. to addresses outside the 50 states and Puerto Rico. Let us help you find an Apple reseller to assist you in purchasing Apple products locally.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Όχι αλλά θα ήταν παράλογο να μπορείς. Επίσης εδώ λέει: We regret that we cannot ship orders placed in the U.S. to addresses outside the 50 states and Puerto Rico. Let us help you find an Apple reseller to assist you in purchasing Apple products locally.

οκ φιλε ευχαριστω!

• Like 1
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πρωτη φορα δοκιμαζω να επικοινωνησω με 'document'.

Φαινονται πολυ πιο εξυπηρετικοι και φιλικοι απο isystem (με την οποια ειχα μεχρι τωρα εμπειρια) παντως.

Να δω πως θα παει, και πως θα εξελιχτει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...