t-shock Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, o.panos88 είπε Επίσης να αναφέρω ότι η TAZA mobile με 10€ δίνει απεριόριστα data , δίνει και κάποια λεπτά με την ανανέωση αλλά επειδή την έχω σε ταμπλετ δεν έχω δώσει σημασία .. σου κάνει αυτό;!! Μου φαίνεται πως είναι το εορταστικό πακέτο και όχι "μόνιμο" σαν αυτά που αναφέρονται στο νήμα
o.panos88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, t-shock είπε μπορείς να δωσεις καποιο link? δεν βλεπω καποιο πακετο για unlimited στο επισημο site Δεν ξέρω φίλε μου εγώ την έχω πάντως κάπου 4 μήνες , με το που καλείς στο 1252 για ανανέωση βγαίνει φωνητικό μνμ στα αγγλικά και σου λέει για unlimited data 1
runner69 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, giannakp είπε "Τα λεπτά του πακέτου έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3 λεπτά" και όχι ανά δευτερόλεπτο όπως στο κλασικό των 3.02€. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει στην εφαρμογή της Frog. Το έχεις ενεργοποιήσει; Τα λεπτά εντός Ελλάδα είναι ανά δευτερόλεπτο; Ειναι όπως το λες, το 60αρι απο το πακέτο πακισταν, μπαγκλαντες,ινδια είναι ανα 3' που σημαίνει φεύγει αέρα. Το κλασικό 60αρι που και ανά 2-3 εβδομαδες έχει διπλασιασμό και βγαίνει 120', πηγαίνει ανά sec.
baskon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για να πάρω το πακέτο όταν πάω στο μαγαζί των Πακιστανών / Ινδών πρέπει να φοράω και τουρμπάνι ή δεν έχει face control?🧕 Αν δω αυριο πουθενα αφίσα στη Πατησιων εχω μπει πάντως να δω τι παίζει.. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από baskon
paiktaras69 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, baskon είπε Για να πάρω το πακέτο όταν πάω στο μαγαζί των Πακιστανών / Ινδών πρέπει να φοράω και τουρμπάνι ή δεν έχει face control?🧕 Αν δω αυριο πουθενα αφίσα στη Πατησιων εχω μπει πάντως να δω τι παίζει.. Ρίξε ενημέρωση αν βρεις και που
Ionlab Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Στις 6/1/2021 στις 12:43 ΠΜ, o.panos88 είπε Δεν ξέρω φίλε μου εγώ την έχω πάντως κάπου 4 μήνες , με το που καλείς στο 1252 για ανανέωση βγαίνει φωνητικό μνμ στα αγγλικά και σου λέει για unlimited data Πιάνεις full ταχύτητα διαρκώς ή μετά από έναν όγκο δεδομένων παίζει throttling μέχρι την επόμενη μέρα....
lefta_yparxoun Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Με ενδιαφέρει το πακέτο αλλά δεν έχω κανέναν να μιλάω Ινδία. Αν έχει κάποιος από σας κάποιον που μιλάει στην Ινδία μπορεί να μου δώσει το τηλέφωνο να μιλάω κι εγώ να μην πάνε χαμένα τα λεπτά ομιλίας;
Hapatingo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 2 hours ago, lefta_yparxoun said: Με ενδιαφέρει το πακέτο αλλά δεν έχω κανέναν να μιλάω Ινδία. Αν έχει κάποιος από σας κάποιον που μιλάει στην Ινδία μπορεί να μου δώσει το τηλέφωνο να μιλάω κι εγώ να μην πάνε χαμένα τα λεπτά ομιλίας; Μπορείς να μιλήσεις με την πρεσβεία στο Νέο Δελχί. Πολλά απεριόριστα προς τρίτες χώρες που απλά περιλαμβάνονταν στα πακέτα, τα δοκίμαζα με αυτόν τον τρόπο. Όχι απαραίτητα σε πρεσβείες αλλά και σε τράπεζες που κανένας δεν ήξερε την γλώσσα του άλλου, σε τηλεοπτικούς σταθμούς, σε παρόχους τηλεπικοινωνιών κοκ. 2
paiktaras69 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Πάντως σε ερώτηση που έκανα την Πέμπτη στο fb της frog για το που μπορω να βρω αυτές τις κάρτεςστην Αθήνα, ακόμα περιμένω απάντηση......σε άλλες περιπτώσεις μου απαντούσαν σε 5'.
paiktaras69 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Στις 11/1/2021 στις 10:20 ΠΜ, paiktaras69 είπε Πάντως σε ερώτηση που έκανα την Πέμπτη στο fb της frog για το που μπορω να βρω αυτές τις κάρτεςστην Αθήνα, ακόμα περιμένω απάντηση......σε άλλες περιπτώσεις μου απαντούσαν σε 5'. η εξυπηρέτηση πελατών της frog είναι απίστευτη! Μου απάντησαν τελικά ότι οι συγκεκριμένες κάρτες είναι διαθέσιμες στα ΄΄ethnic shops ΄΄ !!! Στην ερώτηση μου, ποια και που είναι αυτά τα καταστήματα ? 8 ημέρες περιμένω απάντηση 1
paiktaras69 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 βρήκα τελικά στην Ν. Ιωνία κάρτες, στην οδό Κυδωνίων 13 έχει ένα mini market που το έχει αλλοδαπός 1 3
vactirio Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε βρήκα τελικά στην Ν. Ιωνία κάρτες, στην οδό Κυδωνίων 13 έχει ένα mini market που το έχει αλλοδαπός Τελεια - ευχαριστούμε.... 2 ερωτήσεις: 1. Αριθμό σύνδεσης πως παίρνεις? (η κάρτα ειναι για ανανέωση μόνο υποθέτω) 2. Ισχύουν οι τιμές που είδαμε στην αφίσα σε προηγούμενο post (10Gb | 50 μέρες | 10€)???? thk U
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε βρήκα τελικά Για ποσο θα εχει ομως, θα ξεπουλησει. Η Ελευθερουπολη θα δει τρελο κοσμο. Οχι οτι δεν εχει ετσι και αλλιως λαο, αλλα θα εχουμε τραφικ!
paiktaras69 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, vactirio είπε Τελεια - ευχαριστούμε.... 2 ερωτήσεις: 1. Αριθμό σύνδεσης πως παίρνεις? (η κάρτα ειναι για ανανέωση μόνο υποθέτω) 2. Ισχύουν οι τιμές που είδαμε στην αφίσα σε προηγούμενο post (10Gb | 50 μέρες | 10€)???? thk U εγώ έχω αριθμούς, οπότε μιλάμε για ανανέωση . Οι τιμές ναι ισχύουν .
baskon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Βλέποντας τη πίσω μεριά της κάρτας ενεργοποίησης ..βλέπω ενδεχομένως και τη φάκα..:"Προυπόθεση μιας ανανέωσης χρόνου ομιλίας αξίας 10 ευρώ τις τελευταίες 30 μέρες" .. Θέλει σχεδιασμό για το πως θα το κάνεις ώστε να σε συμφέρει. Πχ βάζεις μια δεκάρα κανονική.. βάζεις πακέτο δεδομένων με 4.44 ευρώ και πακέτο ομιλίας με 3.02 ευρώ και μετά στο μήνα πάνω βάζεις και το πακέτο των 50 ημερών με έξτρα κόστος 10 ευρώ. Επειδή έχουν περισσέψει 2 ευρώ στο λογαριασμό σου πρέπει να εισαι προσεκτικός να μη λήξουν και στα φαει η Cote.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα