Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, o.panos88 είπε

Επίσης να αναφέρω ότι η TAZA mobile με 10€ δίνει απεριόριστα data , δίνει και κάποια λεπτά με την ανανέωση αλλά επειδή την έχω σε ταμπλετ δεν έχω δώσει σημασία ..

σου κάνει αυτό;!!

DFB444D1-AE4D-48BF-8EB0-7023763CE66F.jpeg

Μου φαίνεται πως είναι το εορταστικό πακέτο και όχι "μόνιμο" σαν αυτά που αναφέρονται στο νήμα

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, t-shock είπε

μπορείς να δωσεις καποιο link?
δεν βλεπω καποιο πακετο για unlimited στο επισημο site

Δεν ξέρω φίλε μου εγώ την έχω πάντως κάπου 4 μήνες , με το που καλείς στο 1252 για ανανέωση βγαίνει φωνητικό μνμ στα αγγλικά και σου λέει για unlimited data 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannakp είπε

"Τα λεπτά του πακέτου έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3 λεπτά" και όχι ανά δευτερόλεπτο όπως στο κλασικό των 3.02€.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει στην εφαρμογή της Frog. Το έχεις ενεργοποιήσει; Τα λεπτά εντός Ελλάδα είναι ανά δευτερόλεπτο;

Ειναι όπως το λες, το 60αρι απο το πακέτο πακισταν, μπαγκλαντες,ινδια είναι ανα 3' που σημαίνει φεύγει αέρα. Το κλασικό 60αρι που και ανά 2-3 εβδομαδες έχει διπλασιασμό και βγαίνει 120', πηγαίνει ανά sec.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να πάρω το πακέτο όταν πάω στο μαγαζί των Πακιστανών / Ινδών πρέπει να φοράω και τουρμπάνι ή δεν έχει face control?🧕

Αν δω αυριο πουθενα αφίσα στη Πατησιων εχω μπει πάντως να δω τι παίζει..

Επεξ/σία από baskon
Δημοσ.
5 ώρες πριν, baskon είπε

Για να πάρω το πακέτο όταν πάω στο μαγαζί των Πακιστανών / Ινδών πρέπει να φοράω και τουρμπάνι ή δεν έχει face control?🧕

Αν δω αυριο πουθενα αφίσα στη Πατησιων εχω μπει πάντως να δω τι παίζει..

Ρίξε ενημέρωση αν βρεις και που

Δημοσ.
Στις 6/1/2021 στις 12:43 ΠΜ, o.panos88 είπε

Δεν ξέρω φίλε μου εγώ την έχω πάντως κάπου 4 μήνες , με το που καλείς στο 1252 για ανανέωση βγαίνει φωνητικό μνμ στα αγγλικά και σου λέει για unlimited data 

Πιάνεις full ταχύτητα διαρκώς ή μετά από έναν όγκο δεδομένων παίζει throttling μέχρι την επόμενη μέρα....

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει το πακέτο αλλά δεν έχω κανέναν να μιλάω Ινδία. Αν έχει κάποιος από σας κάποιον που μιλάει στην Ινδία μπορεί να μου δώσει το τηλέφωνο να μιλάω κι εγώ να μην πάνε χαμένα τα λεπτά ομιλίας;

Δημοσ.
2 hours ago, lefta_yparxoun said:

Με ενδιαφέρει το πακέτο αλλά δεν έχω κανέναν να μιλάω Ινδία. Αν έχει κάποιος από σας κάποιον που μιλάει στην Ινδία μπορεί να μου δώσει το τηλέφωνο να μιλάω κι εγώ να μην πάνε χαμένα τα λεπτά ομιλίας;

Μπορείς να μιλήσεις με την πρεσβεία στο Νέο Δελχί.

Πολλά απεριόριστα προς τρίτες χώρες που απλά περιλαμβάνονταν στα πακέτα, τα δοκίμαζα με αυτόν τον τρόπο. Όχι απαραίτητα σε πρεσβείες αλλά και σε τράπεζες που κανένας δεν ήξερε την γλώσσα του άλλου, σε τηλεοπτικούς σταθμούς, σε παρόχους τηλεπικοινωνιών κοκ.

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως σε ερώτηση που έκανα την Πέμπτη στο fb της frog για το που μπορω να βρω αυτές τις κάρτεςστην Αθήνα, ακόμα περιμένω απάντηση......σε άλλες περιπτώσεις μου απαντούσαν σε 5'.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 11/1/2021 στις 10:20 ΠΜ, paiktaras69 είπε

Πάντως σε ερώτηση που έκανα την Πέμπτη στο fb της frog για το που μπορω να βρω αυτές τις κάρτεςστην Αθήνα, ακόμα περιμένω απάντηση......σε άλλες περιπτώσεις μου απαντούσαν σε 5'.

η εξυπηρέτηση πελατών της frog είναι απίστευτη! Μου απάντησαν τελικά ότι οι συγκεκριμένες κάρτες είναι διαθέσιμες στα ΄΄ethnic shops ΄΄ !!! Στην ερώτηση μου, ποια και που είναι αυτά τα καταστήματα ? 8 ημέρες περιμένω απάντηση :) 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε

βρήκα τελικά στην Ν. Ιωνία κάρτες, στην οδό Κυδωνίων 13 έχει ένα mini market που το έχει αλλοδαπός 

Τελεια - ευχαριστούμε....

2  ερωτήσεις:

1. Αριθμό σύνδεσης πως παίρνεις? (η κάρτα ειναι για ανανέωση μόνο υποθέτω)

2. Ισχύουν οι τιμές που είδαμε στην αφίσα σε προηγούμενο post (10Gb | 50 μέρες |  10€)????

thk U

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε

βρήκα τελικά 

Για ποσο θα εχει ομως, θα ξεπουλησει. :) Η Ελευθερουπολη θα δει τρελο κοσμο. Οχι οτι δεν εχει ετσι και αλλιως λαο, αλλα θα εχουμε τραφικ!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vactirio είπε

Τελεια - ευχαριστούμε....

2  ερωτήσεις:

1. Αριθμό σύνδεσης πως παίρνεις? (η κάρτα ειναι για ανανέωση μόνο υποθέτω)

2. Ισχύουν οι τιμές που είδαμε στην αφίσα σε προηγούμενο post (10Gb | 50 μέρες |  10€)????

thk U

εγώ έχω αριθμούς, οπότε μιλάμε για ανανέωση . Οι τιμές ναι ισχύουν .

εικόνα_Viber_2021-01-29_14-13-01.jpg

εικόνα_Viber_2021-01-29_14-26-21.jpg

Δημοσ.

Βλέποντας τη πίσω μεριά της κάρτας ενεργοποίησης ..βλέπω ενδεχομένως και τη φάκα..:"Προυπόθεση μιας ανανέωσης χρόνου ομιλίας αξίας 10 ευρώ τις τελευταίες 30 μέρες" .. 

Θέλει σχεδιασμό για το πως θα το κάνεις ώστε να σε συμφέρει. Πχ βάζεις μια δεκάρα κανονική.. βάζεις πακέτο δεδομένων με 4.44 ευρώ και πακέτο ομιλίας με 3.02 ευρώ και μετά στο μήνα πάνω βάζεις και το πακέτο των 50 ημερών με έξτρα κόστος 10 ευρώ. Επειδή έχουν περισσέψει 2 ευρώ στο λογαριασμό σου πρέπει να εισαι προσεκτικός να μη λήξουν και στα φαει η Cote..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...