paiktaras69 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Σε κάποιες γειτονιές της Αθήνας ( Ρέντη / Νέα Ιωνία ) υπάρχει σε διάφορα σημεια κολλημένη αυτή η αφίσα. 10 € για 10 gb + 200' προς όλους (για 50 ημέρες) νομίζω ότι είναι μία τίμια προσφορά. Στο κατάλογο της frog δεν υπάρχει. 1 3
eko13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η αληθεια ειναι οτι αν εξαιρεσεις τα φοιτητικα, οι καλυτερες καρτες ειναι frog (που εχει το πλεονεκτημα του σηματος Κοσμοτε) και η Q. Στο δεκαρικο το ενδιαφερον ειναι η διαρκεια των 50 ημερων! Παντως αυτα τα πακετα δεν υπαρχουν στο σαητ. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από eko13
billstamaniac Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Τα έχω πετύχει κ εγώ κ μου έχει δημιουργηθεί κ έμενα η απορία πώς μπορούν να ενεργοποιηθούν
Neural_handshake Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 πρεπει να ειναι καποια καρτα με κωδικο που ξυνεις πχ
angmar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Ψάχνετε περίπτερα που πουλάνε αυτές τις κάρτες, τις αγοράζετε και τις ενεργοποιείτε. Απευθύνονται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό και γι αυτό δε θα βρείτε τις "προσφορές" τους στο app.
paiktaras69 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Οποιος έχει πετύχει περίπτερο που πουλάει τις συγκεκριμένες κάρτες ας ποστάρει διεύθυνση
baskon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού θυμίζει.. Άλλος λέει θα ξυνουμε ειδική κάρτα (αποκλείεται) άλλος ότι το πουλάνε μόνο κάποιοι περίπτεραδες (πιθανώς) και εγώ θα πω ότι είναι λαχείο ίσως κάνουν κλήρωση για το σε ποιον θα το δώσουν (αστειεύομαι). Αν κάποιος ξέρει τι παίζει και που θα βρούμε την ειδική Sim ας ενημερώσει..
paiktaras69 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) sim δεν είναι, κάρτα ανανέωσης είναι με 16ψηφιο κωδικό. Λόγω της αγγλικής γλώσσας, της αφισοκόλλησης και της μη ύπαρξης λεπτομερειών για το ευρύ κοινό στο site της εταιρίας εκτιμώ ότι μπορεί να βρεθεί σε περιοχές που υπάρχουν αρκετοί μετανάστες . Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από paiktaras69 1
XronisR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Θα την βρείτε σε μαγαζιά Πακιστανών/Ινδών.Εγω την έχω δει κολλημένη έξω από τέτοια μαγαζιά.Εαν και αυτοί χρησιμοποιουν την tazamobile(vodafone)
blade_runner Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 στο site η frog εχει κάποια πακέτα για Ινδία, Πακιστάν, Μπαγκλαντες κτλ https://www.frogmobile.gr/en/talk/frog-talk-packages-for-india το παραπάνω πακέτο με 60' λεπτά εθνικά + 1.5γβ για 25 μέρες (5.30€) βγαίνει λίγο φτηνότερο απο το κλασσικό 60' λεπτά (3.02€ για 30 μέρες) + 2γβ (4.44€ για 25 μέρες) αν έχετε και κάποιον να μιλήσετε με Ινδία ακόμα καλύτερα 1
paiktaras69 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 47 λεπτά πριν, XronisR είπε Θα την βρείτε σε μαγαζιά Πακιστανών/Ινδών.Εγω την έχω δει κολλημένη έξω από τέτοια μαγαζιά.Εαν και αυτοί χρησιμοποιουν την tazamobile(vodafone) σε ποια περιοχή ? Κέντρο ?
giannakp Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 23 ώρες πριν, blade_runner είπε στο site η frog εχει κάποια πακέτα για Ινδία, Πακιστάν, Μπαγκλαντες κτλ https://www.frogmobile.gr/en/talk/frog-talk-packages-for-india το παραπάνω πακέτο με 60' λεπτά εθνικά + 1.5γβ για 25 μέρες (5.30€) βγαίνει λίγο φτηνότερο απο το κλασσικό 60' λεπτά (3.02€ για 30 μέρες) + 2γβ (4.44€ για 25 μέρες) αν έχετε και κάποιον να μιλήσετε με Ινδία ακόμα καλύτερα "Τα λεπτά του πακέτου έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3 λεπτά" και όχι ανά δευτερόλεπτο όπως στο κλασικό των 3.02€. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει στην εφαρμογή της Frog. Το έχεις ενεργοποιήσει; Τα λεπτά εντός Ελλάδα είναι ανά δευτερόλεπτο;
o.panos88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Επίσης να αναφέρω ότι η TAZA mobile με 10€ δίνει απεριόριστα data , δίνει και κάποια λεπτά με την ανανέωση αλλά επειδή την έχω σε ταμπλετ δεν έχω δώσει σημασία ..
t-shock Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, o.panos88 είπε Επίσης να αναφέρω ότι η TAZA mobile με 10€ δίνει απεριόριστα data , δίνει και κάποια λεπτά με την ανανέωση αλλά επειδή την έχω σε ταμπλετ δεν έχω δώσει σημασία .. μπορείς να δωσεις καποιο link? δεν βλεπω καποιο πακετο για unlimited στο επισημο site
o.panos88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, t-shock είπε μπορείς να δωσεις καποιο link? δεν βλεπω καποιο πακετο για unlimited στο επισημο site Επίσης να αναφέρω ότι η TAZA mobile με 10€ δίνει απεριόριστα data , δίνει και κάποια λεπτά με την ανανέωση αλλά επειδή την έχω σε ταμπλετ δεν έχω δώσει σημασία .. σου κάνει αυτό;!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα