Yperaspisths Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Στην περιοχή μου δεν έχει τέτοιο μαγαζί. Τι εξοπλισμό να βάλω;. Υαλοκαθαριστήρες, περιποίηση αυτοκινήτου, αλυσίδες, κουκούλες, καλύμματα, λάδια, μηχανήματα για πίεση ελαστικών, γρύλους, κατσαβίδια κ.τλ.
tsofras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 δεν ξέρω αν θα ήταν καλή ιδέα για τέτοια επιχείριση πλέον. Βρίσκεις τα πάντα πλέον απο το internet και σε καλές τιμές
Mobid Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, Yperaspisths είπε Στην περιοχή μου δεν έχει τέτοιο μαγαζί. Τι εξοπλισμό να βάλω;. Υαλοκαθαριστήρες, περιποίηση αυτοκινήτου, αλυσίδες, κουκούλες, καλύμματα, λάδια, μηχανήματα για πίεση ελαστικών, γρύλους, κατσαβίδια κ.τλ. Στην περιοχη μου εχει πολλα μαγαζια τετοια . Ειδικα το ενα μαγαζι παει τρενο , πολλα συνεργεια πανε και παιρνουν λαδια απο αυτον εχει καλες τιμες . Ο φιλος πιο πανω εχει δικιο για το iternet ναι βρικσεις πραγματα απο εκει αλλα υπαρχουν και οι περιπτωσεις που ανοιγεις το καπο και βλεπεις οτι θες παραφλου εκει δεν μπορεις να περιμενεις μεχρι να ερθει , δεν ξερω αμα ξερεις 2-3 συνεργεια και κανεις καποιο deal να παιρνουν απο εσενα λαδια κτλπ . 1
DimosthenisG Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Αν το κάνεις σοβαρά πρέπει να έχεις μεγάλο στοκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα