Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βρίσκω στο i banking να βάλω email ή τηλέφωνο να μου στείλει one time password έχω nbg i banking και δεν μπορώ να πάρω τίποτα. Παρακαλώ βοήθεια

Επεξ/σία από billysgames
Δημοσ.

α.μπορεις να μιλησεις με την τραπεζα.

β.στο Profile σου θα πρεπει αν εχεις κανει επικαιροποιηση στοιχειων πως το λενε των στοιχειων σου να υπαρχουν τα email κτλ.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, poulinos είπε

α.μπορεις να μιλησεις με την τραπεζα.

β.στο Profile σου θα πρεπει αν εχεις κανει επικαιροποιηση στοιχειων πως το λενε των στοιχειων σου να υπαρχουν τα email κτλ.

Έχει κάπου κάποιο tutorial γιατί λέει ότι μπορώ να αλλάξω το email αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, billysgames είπε

Δεν βρίσκω στο i banking να βάλω email ή τηλέφωνο να μου στείλει one time password έχω nbg i banking και δεν μπορώ να πάρω τίποτα. Παρακαλώ βοήθεια

για πηγενε ρυθμισεις και μετα προωπικα στοιχεια και τσεκαρε

Επεξ/σία από Mobid
Δημοσ.

καλα μονο εγω εχω αυτο το προβλημα γιατι οπου και να ψαξω στο internet ουτε ενας αλλος ανθρωπος δεν εχει αυτο το προβλημα

Δημοσ.

Να κάνεις ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της Εθνικής ώστε να σου πουν τι γίνεται, δεν παίζει σαν ενδεχόμενο?

Δημοσ.
17 hours ago, billysgames said:

Έχει κάπου κάποιο tutorial γιατί λέει ότι μπορώ να αλλάξω το email αλλά δεν ξέρω τι να πατήσω

χτες μπηκα εθνικη και στο Profile μου ειχε τα στοιχεια.

16 hours ago, Mobid said:

για πηγενε ρυθμισεις και μετα προωπικα στοιχεια και τσεκαρε

και εγω εκει τα βρηκα για email κτλ αλλα δεν ξερω μηπως πρεπει να τα επιβεβαιωσει πριν τον αφησουν να τα κανει Use

15 hours ago, billysgames said:

Έβαλα email έχει σωστό τηλέφωνο πάλι όταν πάω να το κανω your transaction can't be completed δεν μπορώ θα τρελαθώ

μπορει να θελουν επιβεβαιωση απο την τραπεζα. οποτε μιλα μαζι τους

14 hours ago, billysgames said:

καλα μονο εγω εχω αυτο το προβλημα γιατι οπου και να ψαξω στο internet ουτε ενας αλλος ανθρωπος δεν εχει αυτο το προβλημα

μιλα με την τραπεζα ή στειλε email απο την φορμα να σε καλεσουν

11 hours ago, Joshua21 said:

Να κάνεις ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της Εθνικής ώστε να σου πουν τι γίνεται, δεν παίζει σαν ενδεχόμενο?

+1

Δημοσ.

Γενικως αισχρη η Ngb δεν μου αρεσει καθολου. Η μανα μου εχει eurobank μου αρεσει καλυτερα η δικια τους εφαρμογη 

Δημοσ.
On 05/01/2021 at 18:56, Mobid said:

Γενικως αισχρη η Ngb δεν μου αρεσει καθολου. Η μανα μου εχει eurobank μου αρεσει καλυτερα η δικια τους εφαρμογη 

ολες εχουν τα συν και τα πλην δυστυχως.παροτι εχω alpha,πειραιως και nbg η καθε μια εχει τα συν και τα πλην της οχι μονο στο web banking αλλα γενικοτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...