Eloy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Συνήθως το πρόβλημα είναι οτι δεν κάνει καλή επαφή η gpu μέσα στο slot της... Κούνα λίγο την κάρτα και ακόμα καλύτερα δοκίμασε με το κουτί ξαπλωμένο ωστε η κάρτα να κάθεται κατακόρυφα κι όχι οριζόντια.να κρεμάει...
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μήπως έχει πιάσει σκόνη (μπουκώσει) η θύρα;
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Αφαίρεσε όλες τις μνήμες. Κάνει μπιπ τότε όταν ξεκινάει? Δες το σοκετ της cpu προσεκτικά για στραβωμένα pins.
Crybal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 ...και τωρα θα πω ο...αρχαίος(!!!)... Καρτα γραφικών pci δοκίμασες? 🤪 Επίσης,δοκίμασε να αλλάξεις την μπαταρία της μητρικής.
mhtsos008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δοκίμασα άλλη μητρική τελικά και το πρόβλημα ήταν η μητρική δεν ξέρω ακριβώς τι έχει πάθει αλλά αφού δούλεψε με άλλη μου φαίνεται ότι θα την στείλω στα σκουπίδια την παλιά. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια.
snbblp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, mhtsos008 είπε Δοκίμασα άλλη μητρική τελικά και το πρόβλημα ήταν η μητρική δεν ξέρω ακριβώς τι έχει πάθει αλλά αφού δούλεψε με άλλη μου φαίνεται ότι θα την στείλω στα σκουπίδια την παλιά. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Το πιο συχνό πρόβλημα σε τέτοια περίπτωση είναι τα VRM της CPU. Ως συνολική διάταξη εννοώ, FET μαζί με τα πυκνωτάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα