mhtsos008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να φτιάξω το παλιό μου PC και έχω ένα πρόβλημα με την μητρική έχω μια HP P5PL-LE είναι της ASUS (Ξέρω είναι λίγο παλιά).Ανοίγει όλα κομπλέ απλά δεν έχω εικόνα έχω δοκιμάσει τα πάντα άλλαξα 2 GPU,10 διαφορετικές RAM,άλλες οθόνες.Έχω κάνει reset και το RTC και τα πάντα όμως συνεχίζει να μην μου δείχνει εικόνα.Μια φόρα μου έδειξε εικόνα όταν έκανε μπουτ αλλά από κει και πέρα τίποτα.Αμα μπορεί να βοηθήσει κάποιος μήπως μου ξέφυγε τίποτα. Αυτή είναι η μητρική : https://support.hp.com/au-en/document/c00864946 Edit: Δεν κάνει κάποιο μπιπ η μητρική Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από mhtsos008
hp8 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) υπάρχει κατι που να δουλεύει ? πχ τα φαν Ο επεξεργαστής ζεσταίνεται ? από τροφοδοσία τι γίνεται ? κανα καλώδιο μεταφοράς εικόνας αλλαξες ? 25 λεπτά πριν, mhtsos008 είπε Edit: Δεν κάνει κάποιο μπιπ η μητρική Speaker buzzer υπάρχει η πρέπει να βάλεις ? Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από hp8
mhtsos008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, mhtsos008 είπε Προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να φτιάξω το παλιό μου PC και έχω ένα πρόβλημα με την μητρική έχω μια HP P5PL-LE είναι της ASUS (Ξέρω είναι λίγο παλιά).Ανοίγει όλα κομπλέ απλά δεν έχω εικόνα έχω δοκιμάσει τα πάντα άλλαξα 2 GPU,10 διαφορετικές RAM,άλλες οθόνες.Έχω κάνει reset και το RTC και τα πάντα όμως συνεχίζει να μην μου δείχνει εικόνα.Μια φόρα μου έδειξε εικόνα όταν έκανε μπουτ αλλά από κει και πέρα τίποτα.Αμα μπορεί να βοηθήσει κάποιος μήπως μου ξέφυγε τίποτα. Αυτή είναι η μητρική : https://support.hp.com/au-en/document/c00864946 Και ο επεξεργαστής ζεσταίνεται και τα φαν λειτουργούν και speaker υπάρχει έχω αλλάξει και VGA Καλώδια τα πάντα δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω.
nickol-us Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Έχεις αλλάξει τα πάντα, εκτός από τροφοδοτικό; Δοκίμαστε να βάλεις κάποιο τροφοδοτικό που ξέρεις οτι δουλεύει 100% και μετά κάνε boot, αφού έχεις ξεκουμπώσει τα πάντα από πάνω (μνήμες-σκληρούς-dvd) και αφού έχεις κάνει reset την μητρική(μην ξεχάσεις να βγάλεις την μπαταρία). Να είσαι σίγουρος οτι τα parts που βάζεις επάνω λειτουργούν σε άλλο σύστημα διότι αν είσαι "τυχερός" και είναι ελλαττωματικά θα βγάζεις τα μάτια σου τσάμπα...
SeNNinhA Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Παίζει απλά να τα έχει παίξει η θύρα PCIe.
fotaras76 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1)δες μήπως το συνδέεις κατά λάθος το καλώδιο στη μητρική και όχι στη gpu 2)δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2021 από fotaras76
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Στις 4/1/2021 στις 4:40 ΜΜ, mhtsos008 είπε Δεν κάνει κάποιο μπιπ η μητρική Θα έλεγα να συνδέσετε το VGA στη μητρική (χωρίς να βάλετε κάποια PCI-e κάρτα γραφικών) αλλά μετά από αυτό δύσκολα τα πράγματα.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Λογικά θέμα στην μητρική ως προς το κομμάτι των γραφικών. Έχω και εγώ μία foxconn η οποία έχει ακριβώς την ίδια αντίδραση με την δικιά σου περίπτωση. Έκανα όλες τις δοκιμές που έκανες, αλλά δοκίμασα επίσης και άλλο τροφοδοτικό. Πληροφοριακά όταν βρω χρόνο θα ψαχτώ κατά αυτόν τον τρόπο. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από GeorgeR1_700
mhtsos008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δοκίμασα και άλλο τροφοδοτικό γενικά τα παρτς που βάζω επάνω και δοκιμάζω είναι τεσταρισμενα και δουλεύουν αλλά είναι πάλι το ίδιο με την μητρική επίσης όπως έγραψα και στο ποστ έδειξε μια φορά εικόνα και αυτό με το VGA της μητρικής αλλά πνέον δεν δείχνει με τίποτα.Ίσως και να τα έχει παίξει η θύρα Pcie αλλά ούτε με τα γραφικά του ανοίγει.Τώρα αμα έχει χαλάσει το Pcie και τα έπαιξαν και τα γραφικά της μητρικής παίζει να είμαι πολύ άτυχος.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Όταν μου χάλασε εμένα, πριν σταματήσει να δίνει εικόνα, μια έδειχνε μια δεν έδειχνε. Στο τέλος σταμάτησε μόνιμα να μην δείχνει...
fotaras76 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μικρό το κακό , μητρικές 775 βρίσκεις με ελάχιστα λεφτά.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, fotaras76 είπε Μικρό το κακό , μητρικές 775 βρίσκεις με ελάχιστα λεφτά. Σε μένα το λες? Που το κατάλαβες πως έχω 775? Εκτός και αν όλες οι παλιές foxconn είναι με 775...
fotaras76 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Σε μένα το λες? Που το κατάλαβες πως έχω 775? Εκτός και αν όλες οι παλιές foxconn είναι με 775... Όχι στον Μήτσο μίλησα. 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, fotaras76 είπε Όχι στον Μήτσο μίλησα. Είπα και εγώ. Ήμουν έτοιμος να ψάξω για κρυφές κάμερες και μικρόφωνα μέσα στο σπίτι μου 😁
mhtsos008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μόνο άλλη μητρική δεν δοκίμασα 😂 Δεν το σκέφτηκα καν θα το δοκιμάσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα