Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας μια έψαξα αλλα δεν βρήκα κατι για την συγκεκριμένη καρεκλα στο insomnia ειπα να κανω ενα post.

Μιας και σκέφτομαι να αλλάξω καρεκλα (εχω αυτην) ειδα την προσφορα  στο eshop στα 109€ και θα ήθελα να ακούσω γνώμες , εαν την εχει καποιος. Επίσης εαν προτείνετε καμια αλλη στα 150€

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

δεν ξερω καποια καλη  gaming καρεκλα δε τις θεωρω καλες παντως για πολυωρη χρηση γιατι μοιαζουν τυπου μπακετ

επισης τα 150 που δινεις απο την εμπειρια μου νομιζω δε θα βρεις καλη καρεκλα  με αντοχη στο χρονο

εγω θυμαμαι απο πλαισιο ειχα παρει κανα 2 φορες και πανω στο χρονο αρχισε να διαλυεται
τωρα πηρα το 15 απο σατο και προ μηνος την εδωσα για συντηρηση, μου την κανανε σαν καινουργια με λιγα λεφτα
πηρα οχι ακριβο μοντελο γυρω στα 250 ευρω αλλα δεν εχει παθει τιποτα ειναι πολυ γερη
θα σου προτεινα λοιπον να δωσεις λιγα παραπανω για να παρεις κατι που θα ειναι καλο μπορεις να δεις και ικεα τη μαρκους εχει νομιζω κοντα στα λεφτα που δινεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Runner25 είπε

δεν ξερω καποια καλη  gaming καρεκλα δε τις θεωρω καλες παντως για πολυωρη χρηση γιατι μοιαζουν τυπου μπακετ

επισης τα 150 που δινεις απο την εμπειρια μου νομιζω δε θα βρεις καλη καρεκλα  με αντοχη στο χρονο

εγω θυμαμαι απο πλαισιο ειχα παρει κανα 2 φορες και πανω στο χρονο αρχισε να διαλυεται
τωρα πηρα το 15 απο σατο και προ μηνος την εδωσα για συντηρηση, μου την κανανε σαν καινουργια με λιγα λεφτα
πηρα οχι ακριβο μοντελο γυρω στα 250 ευρω αλλα δεν εχει παθει τιποτα ειναι πολυ γερη
θα σου προτεινα λοιπον να δωσεις λιγα παραπανω για να παρεις κατι που θα ειναι καλο μπορεις να δεις και ικεα τη μαρκους εχει νομιζω κοντα στα λεφτα που δινεις

Το θεμα ειναι οτι ειμαι φοιτητης και οταν με το καλο ανοιξουν θα φυγω απο την πολη μου και δεν ξερω εαν αξιζει τωρα να δωσω 200-250 ευρω σε μια καλη καρεκλα , σουπαζω και πληροφορικη που σημαινει οτι ειμαι παρα πολλες ωρες στην καρεκλα και χρειαζομαι μια ανετη 

Δημοσ.
38 minutes ago, Halidin Karahus said:

Το θεμα ειναι οτι ειμαι φοιτητης και οταν με το καλο ανοιξουν θα φυγω απο την πολη μου και δεν ξερω εαν αξιζει τωρα να δωσω 200-250 ευρω σε μια καλη καρεκλα , σουπαζω και πληροφορικη που σημαινει οτι ειμαι παρα πολλες ωρες στην καρεκλα και χρειαζομαι μια ανετη 

καταλαβα φιλε μου και ειναι σεβαστο
τοτε δες την μαρκους απο ικεα ολοι θα σου πουνε οτι αξιζει και νομιζω παιζει στα 150 170 ευρω

αυτη που θελεις να αγορασεις δεν εχω ιδεα αν ειναι καλη η οχι η εταιρια παντως η genesys ειναι ψιλογνωστη 
απο πλαισιο μην παρεις μονο πανω στο χρονο εμενα μου φευγαν κοματια απο τα μπρατσα χαλουσαν οι ροδες
ανετη τωρα δε ξερω ποσο θα ειναι μια gaming τυπου baκκετ  ,παντως μην κολας σε ταμπελες gaming ειναι αχρηστα λεφτα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Runner25 είπε

καταλαβα φιλε μου και ειναι σεβαστο
τοτε δες την μαρκους απο ικεα ολοι θα σου πουνε οτι αξιζει και νομιζω παιζει στα 150 170 ευρω

αυτη που θελεις να αγορασεις δεν εχω ιδεα αν ειναι καλη η οχι η εταιρια παντως η genesys ειναι ψιλογνωστη 
απο πλαισιο μην παρεις μονο πανω στο χρονο εμενα μου φευγαν κοματια απο τα μπρατσα χαλουσαν οι ροδες
ανετη τωρα δε ξερω ποσο θα ειναι μια gaming τυπου baκκετ  ,παντως μην κολας σε ταμπελες gaming ειναι αχρηστα λεφτα 

Ναι εχω ακουσει καλα λογια για τις καρεκλες απο τα ΙΚΕΑ και βλεπω οτι εχουν 10 χρονιά εγγύηση , το κακο ειναι οτι ειναι sold out 

Δημοσ.
41 minutes ago, Halidin Karahus said:

Ναι εχω ακουσει καλα λογια για τις καρεκλες απο τα ΙΚΕΑ και βλεπω οτι εχουν 10 χρονιά εγγύηση , το κακο ειναι οτι ειναι sold out 

να περιμενεις να ξαναφερουνε εγω νομιζω ειναι καλα αυτη την αγορα δεν την κανεις συχνα 
αυτη που εβαλες παντως οπως σου ειπα ειναι απο σχετικα γνωστη εταιρια η genesys και εχει προιοντα value for money 
η δεκαετης εγγυηση ειναι καλη φαση που δινει το ικεα, η καρεκλα καθε μερα καταπονειται ειναι πολυ πιθανο να βγαλει θεματακια εμενα που ειναι και καλης εταιριας εκατσε το αφρολεξ που καθεσαι πανω και σκιστηκε λιγο το καλυμα, με 60 ευρω ενας τυπος που ειναι εγκεκριμενος απο τη σατο μου την εκανε καινουργια και γλιτωσα 300 ευρω να πεταξω τη καρεκλα

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...