Tony_Montana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 καλησπέρα και χρόνια πολλά στη παρέα, καλό 2021 να έχουμε! Θέλω να πάρω ένα antivirus με VPN, βλέπω διάφορες προσφορές σε G2A, Goodofer24 ebay κτλ Έχω PC (Windows), Macbook Air και Android. Θα ήθελα κάτι και για τις 3 συσκευές. Εχω Kaspersky Free στο PC, Αvira Free & Bitdefender Free στo Android. Από όλα είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά πρέπει να πληρώσω extra το VPN. Έχετε δει καμιά κάποια καλή προσφορά που να αξίζει και να τα συνδυάζει όλα; Για Bitdefender από G2A με βλέπω μάλλον. Καμιά άλλη ιδέα;
micos000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Το surfshark δηλώνει ότι είναι για... Unlimited devices.
Tony_Montana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, micos000 είπε Το surfshark δηλώνει ότι είναι για... Unlimited devices. δηλαδή μου προτείνεις να μείνω όπως είμαι με τα free antivirus και να πάρω extra το VPN? Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από Tony_Montana
micos000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είναι μια καλή και τίμια πρόταση. Δουλεύει με το Netflix και υποστηρίζει torrenting σε όλους τους σερβερ, πραγμα που δεν το κάνουν όλα τα vpn. Τωρα, αν θέλεις να πληρώσεις για av, δες κάποιο που δίνει 2 ή παραπάνω άδειες. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από micos000
Tony_Montana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 από οτι βλέπω κάνει 50ευρώ το χρόνο δεν ειναι και ότι πιο συμφέρον.
Tony_Montana Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέχρι στιγμής που το έψαξα λίγο κατά σειρά προτίμησης. Το kaspersky είναι το πιο ακριβό το βρίσκεις 44 στο site με VPN extra 26 οπότε πάμε στα 70. (Στο G2A έχει κάτι καλές προσφορές αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να συνδυαστούν με το VPN.) Το bitdefender και αυτό θέλει εξτρα το VPN όποτε πάμε στα 65 Το Norton Deluxe 360 έχει 50 με ενσωματωμένο VPN και το Αvira Prime και αυτό 47.
Tony_Montana Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Τελικά δεν αγόρασα τίποτα ακόμα. Δοκίμασα κάποια free trial. Με το antivirus δεν βλεπω να εχω θέμα, ολα με βολεύουν. Το θεμα ειναι με τo VPN οτι ανεβάζει κατακόρυφα το κόστος. Καμια άλλη ιδέα;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Tο vpn το θέλεις για να βλέπεις netflix ή για ιδιωτικότητα στο ιντερνετ ? γιατί αν μιλάμε για το 2ο τότε κοιτάς εντελώς λάθος.. Οι εταιρείες vpn που κοιτάζεις κρατάνε Logs κατά 99,99%...
Tony_Montana Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 και για τα δύο κυρίως για να μπαίνω σε εφαρμογές που θέλουν αμερικάνικη IP
micos000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Εγώ έχω το sharkvpn και βλέπω netflix από Αμερική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα