Προς το περιεχόμενο

GAMING MONITOR

SpiritoCaine.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια, ενδιαφερομαι για αγορα gaming monitor για παιχνιδι σε xbox one s και ps4.

θελω οσο καλυτερη εικονα γινεται ( η παλια μου οθονη ειναι σχετικα καλη αλλα παλια σε hd ready, πηγα να παιξω assassins creed valhalla και δεν βλεπω τιποτα ) οποτε θελω να στηριζει καλα τα χρωματα και την ομαλοτητα του παιχνιδιου. Εριξα μια ματια και κατεληξα σε 4 στο bugdet που εχω... Θελω αν γνωριζετε να μου πειτε ποια προτεινετε!

https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/214339-gigabyte-g27fc-165hz-curved

https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/221964-gigabyte-m27f-ek-27-kvm-144hz

https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/218074-gigabyte-g27f-27-ips-144hz-1ms

https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/213753-gigabyte-aorus-g32qc-165hz-315

Ευχαριστω πολυ! Σπυριδουλα 😃

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Το πρώτο λάθος κατ' εμε ειναι να κοιτας μονο απο Κωτσοβολο, καθως ειναι ως γνωστων overpriced.

Δευτερον, οι κονσολες που εγραψες δεν θα ξεπερασουν τα 60hz, οποτε ειναι σπαταλη περα απο αυτο.

Τριτον και σημαντικότερο, ούτε τις αναλύσεις που επέλεξες (1440p) θα μπορουν να υλοποιήσουν. Νομιζω μεχρι 4k VIDEO (οχι gaming) εχει το xbox one S. Τώρα αν αξιζει μονο για netflix/youtube να παρεις 4k monitor ειναι δικια σου υπόθεση.

Θα κοίταζα εδώ καλυτερα κατι σε αναλυση 1080 και refresh rate 60 (αν εχει παραπανω δεν πειραζει, αλλα μην πληρωσεις εξτρα μονο και μονο για το παραπανω) . IPS Panel για τα καλυτερα χρώματα παντα.

Προσωπική γνώμη είναι οτι αυτες οι κονσολες δεν αξίζουν ιδαίτερα και θα ηταν προτιμότερο τα λεφτα που θα "σωσεις" στο monitor να πανε σε καμια "pro" εκδοση τους...

Επεξ/σία από DionGR
  • Like 1

2 λεπτά πριν, DionGR είπε

Καλησπέρα,

Το πρώτο λάθος κατ' εμε ειναι να κοιτας μονο απο Κωτσοβολο, καθως ειναι ως γνωστων overpriced.

Δευτερον, οι κονσολες που εγραψες δεν θα ξεπερασουν τα 60hz, οποτε ειναι σπαταλη περα απο αυτο.

Τριτον και σημαντικότερο, ούτε τις αναλύσεις που επέλεξες (1440p) θα μπορουν να υλοποιήσουν. Νομιζω μεχρι 4k VIDEO (οχι gaming) εχει το xbox one S. Τώρα αν αξιζει μονο για netflix/youtube να παρεις 4k monitor ειναι δικια σου υπόθεση.

Θα κοίταζα εδώ καλυτερα κατι σε αναλυση 1080 και refresh rate 60 (αν εχει παραπανω δεν πειραζει, αλλα μην πληρωσεις εξτρα μονο και μονο για το παραπανω) . IPS Panel για τα καλυτερα χρώματα παντα.

Προσωπική γνώμη είναι οτι αυτες οι κονσολες δεν αξίζουν ιδαίτερα και θα ηταν προτιμότερο τα λεφτα που θα "σωσεις" στο monitor να πανε σε καμια "pro" εκδοση τους...

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση! 

κοιτάζω σε Κωτσόβολο γιατί θέλω το πλάνο δόσεων που λειτουργώ κάποια χρόνια. 

δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με την ανάλυση 4κ. 

επίσης θέλω σίγουρα να είναι η οθόνη 27 - 32 ίντσες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, SpiritoCaine. είπε

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση! 

κοιτάζω σε Κωτσόβολο γιατί θέλω το πλάνο δόσεων που λειτουργώ κάποια χρόνια. 

δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με την ανάλυση 4κ. 

επίσης θέλω σίγουρα να είναι η οθόνη 27 - 32 ίντσες.

Δεν ειπα κατι για τις ιντσες. Το σαιτ του κωτσοβολου εχει μερικα φιλτρα που μπορεις να βαλεις οτι θες στα μετρα σου.

Απλα σου λεω οτι να αγορασεις οθονη που δεν ειναι 1080p (οπως εκανες λινκ οθονη 1440p) για PS4 - Xbox One S ειναι σπαταλη χρημάτων, όπως και με το refresh rate ανω των 60hz. 

Eπισης η ποικιλια ειναι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πιο περιορισμενη (και ακριβοτερη) στον Κωτσοβολο στα μετρα σου απ' οτι ειδα τωρα που κοιταξα.

Επεξ/σία από DionGR
  • Like 1

2 λεπτά πριν, DionGR είπε

Δεν ειπα κατι για τις ιντσες. Το σαιτ του κωτσοβολου εχει μερικα φιλτρα που μπορεις να βαλεις οτι θες στα μετρα σου.

Απλα σου λεω οτι να αγορασεις οθονη που δεν ειναι 1080p (οπως εκανες λινκ οθονη 1440p) για PS4 - Xbox One S ειναι σπαταλη χρημάτων, όπως και με το refresh rate ανω των 60hz. 

Ναι το ανέφερα γιατί από ότι βλέπω ανεβαίνει έτσι και αλλιώς η τιμή των 27 + ιντσών με ips από ότι 22 και 24. 

ευχαριστώ πολύ! Θα δω τα φίλτρα και τις πληροφορίες μου έδωσες! 

Θα κάνω μια αναζήτησή skroutz μήπως έχει κάποια που να πάρω να πάρω cash 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...