Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 7/1/2021 στις 7:25 ΜΜ, red66phone είπε

το καινούριο Hyundai I10 2020 με τον 1.2lt κινητήρα,

δεν είναι πιο οικονομικό από φ.α ή πετρέλαιο

αλλά στα υπόλοιπα θεωρώ ότι είναι vfm στη κατηγορία του.

Θα συμφωνησω για το i20. Ολοι λενε τα καλυτερα και η Hyundai θεωρειται αξιοπιστη μαρκα. Στην καταναλωση δεν πιστευω οτι ειναι τοσο καλο ωστοσο. 

Εφοσον μιλαμε για δευτερο αυτοκινητο θεωρω οτι το φυσικο αεριο του Panda ειναι οτι πρεπει. Αρκει να εχεις κοντα σου ή να περνας απο πρατηριο με φυσικο αεριο. Φυσικα για ταξιδι σε επαρχια θα μεινεις με την βενζινη γιατι το δικτυο ειναι τρομερα περιορισμενο. 

Φυσικα απο οσα διαβαζω αξιζει απο αξιοπιστια και οικονομια και το καινουργιο υβριδικο yaris αλλα το θεωρω πολυ ακριβο για δευτερο αυτοκινητο.

Δημοσ.
Στις 4/1/2021 στις 1:26 ΜΜ, fragma είπε

Σκέφτομαι επίσης και το VW Polo με τον νέο 1000ρη κινητήρα γιατί δεν ξεφεύγει πολύ ούτε σε τιμή ούτε σε καταναλωση, και μπορεί και στην ανάγκη να κάνει και ένα ταξίδι πιο άνετα, αλλά είχα παλιά ενα Golf που μπαινόβγενε συνεχώς στα συνεργεία και διστάζω.  Τί μου προτείνετε; 

Στις 4/1/2021 στις 2:45 ΜΜ, fragma είπε

γιατί τα τελευτάια χρόνια κυκλοφορούσα με ενα VW Scirocco 160 αλογα.

Συγνωμη αλλα απλη περιεργεια. Δισταζεις για το VW polo γιατι παλια ειχες ενα VW Golf που πηγαινε στα συνεργεια αλλα δεν διστασες να πας σε VW scirocco?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/1/2021 στις 11:32 ΠΜ, WireFire είπε

Συγνωμη αλλα απλη περιεργεια. Δισταζεις για το VW polo γιατι παλια ειχες ενα VW Golf που πηγαινε στα συνεργεια αλλα δεν διστασες να πας σε VW scirocco?

Δεν θα ξανάπαιρνα ποτέ VW αλλά το πήρα σε πολύ καλή τιμή μεταχειρισμένο απο φίλο που έφυγε εξωτερικό, και δεν έχει βγάλει ούτε μισή βλάβη 5 χρόνια και 100.000 χιλιόμετρα μετά εκτός απο τα προγραμματισμένα  service, ούτε καν λάδι δεν καιει όπως το Golf 1.4 Τsi που το ρουφαγε αχόρταγα. Τι να πω.. Ολα είναι και θέμα τύχης. Βέβαια είναι και άλλη κατηγορία από το Polo, που οσο να'ναι θα έχουν γίνει συμβιβασμοι λογω κόστους

Επεξ/σία από fragma
Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

Τι λέει ? Το τσέκαρες το Panda τελικά ?!

Ναι, με εντυπωσίασε η οδηγική συμπεριφορά αλλά και η ψηλή θέση οδήγησης που δίνουν την αίσθηση οτι οδηγας μεγαλύτερο αυτοκίνητο τύπου Suv αλλά στην γυναίκα μου αρεσει εμφανισιακά περισσότερο το 500αρακι (είναι ομολογουμένως κουκλιστικο) και αφού θα το οδηγει περισσότερο αυτή μαλλον θα το πάρω στην hybrid έκδοση. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fragma είπε

Ναι, με εντυπωσίασε η οδηγική συμπεριφορά αλλά και η ψηλή θέση οδήγησης που δίνουν την αίσθηση οτι οδηγας μεγαλύτερο αυτοκίνητο τύπου Suv αλλά στην γυναίκα μου αρεσει εμφανισιακά περισσότερο το 500αρακι (είναι ομολογουμένως κουκλιστικο) και αφού θα το οδηγει περισσότερο αυτή μαλλον θα το πάρω στην hybrid έκδοση. 

Respect για το 500άκι (άλλωστε θα του βάλεις υγραέριο 🙃 )
Όχι λευκό ελπίζω
Προσωπικά μόνο ένα χρώμα βαρβατήλας και τεστοστερόνης θα επέλεγα

500.jpeg

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, korakios είπε

Respect για το 500άκι (άλλωστε θα του βάλεις υγραέριο 🙃 )
Όχι λευκό ελπίζω
Προσωπικά μόνο ένα χρώμα βαρβατήλας και τεστοστερόνης θα επέλεγα

500.jpeg

To γκρί μου αρέσει σαν χρώμα (βασικά το Panda θα έπαιρνα γιατί είναι καλύτερο σε όλα απο το 500), αλλά τώρα είδε η γυναίκα αυτό  το ροζακι που πόσταρες και λέει "αχ είναι τέλειο έτσι. Αυτό θέλω".  Δεν πειράζει, σε ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Σε έκαψα δηλαδή !
Βασικά ρώτα αν το Panda βγαίνει σε τέτοιο χρώμα . Και πες τη γυναίκα σου με το panda θα βάζει στην άκρη 500Ε/έτος σε καύσιμα (10000χλμ/χρόνο).

500αράκι ή 500Ε σε παπούτσια , ρούχα , εκδρομούλες κτλ ????!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/1/2021 στις 2:51 ΜΜ, korakios είπε

Μην περιμένεις και πολλά απο επιδόσεις. Δικύλινδρο 875 κυβικά είναι ,απλά το σώζει το turbo ...

Άλλωστε για 2ο το θες στην πόλη ,επομένως κομπλέ θα σου φανεί. Ειδικά με 3-4Ε/100 χλμ

Α! Θα είσαι και απο τους τυχερούς που δε θα (ξανα) πληρώνουν τέλη

Μια συγκριση μεταξυ Panda 900cc και 1200cc βενζινη; Το 900cc εχει καλυτερες επιδοσης, ειναι χωρις τελη κυκλοφοριας και εχει καδενα αντι για ιμαντα χρονισμου, σωστα; Εχει μικροτερη καταναλωση το 900cc; Ομως απο αποψη τιμη αγορας, αξιοπιστιας και εξοδων συντηρησης (λογω τουρμπο) μηπως ειναι χειροτερος ο 900cc;

Επεξ/σία από iageogr
Δημοσ.

Ο twinair (καδένα ,ναι ) είναι αξιόπιστο μοτέρ πάνω από 10ετία που κυκλοφορεί , μη το φοβάσαι . 
Για service δεν ξέρω ακριβώς ,μιας και λάδια φίλτρο έχω αλλάξει με 80€ . 
Ισως τα μπουζί θα είναι ακριβά ,ιριδίου , αλλά με 3-4ευρώ/100χλμ που καίει ,του βάζω και χρυσά αν χρειαστεί :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...