fragma Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλή χρονιά, Ψάχνω να αγοράσω ένα καινούργιο μικρό αυτοκίνητο σαν δεύτερο για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά και για καθημερινή χρήση. Αυτά που με νοιάζουν κυρίως είναι η οικονομία σε κατανάλωση καυσίμου, να μην βγάζει βλάβες και να έχει καλή εγγύηση. Έχω καταλήξει μεταξύ Fiat 500 Hybrid, Peugeot 108 και Toyota Aygo, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι άλλο που αξίζει σε αυτή την κατηγορία. Σκέφτομαι επίσης και το VW Polo με τον νέο 1000ρη κινητήρα γιατί δεν ξεφεύγει πολύ ούτε σε τιμή ούτε σε καταναλωση, και μπορεί και στην ανάγκη να κάνει και ένα ταξίδι πιο άνετα, αλλά είχα παλιά ενα Golf που μπαινόβγενε συνεχώς στα συνεργεία και διστάζω. Τί μου προτείνετε; Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από fragma
korakios Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δες και το Panda με φυσικό αέριο ,αν υπάρχει πρατήριο στην περιοχή σου... To προηγούμενο 500αράκι με τον 1.2 παίρνει άνετα υγραέριο για αργότερα , ο χιλιάρης είναι ψιλοκαινούριος και δεν ξέρω. Τσέκαρε και το Ignis πάντως αν θες αποκλειστικά βενζίνη Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από korakios 1
fragma Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 29 λεπτά πριν, korakios είπε Δες και το Panda με φυσικό αέριο ,αν υπάρχει πρατήριο στην περιοχή σου... To προηγούμενο 500αράκι με τον 1.2 παίρνει άνετα υγραέριο για αργότερα , ο χιλιάρης είναι ψιλοκαινούριος και δεν ξέρω. Τσέκαρε και το Ignis πάντως αν θες αποκλειστικά βενζίνη Τσέκαρα το Panda με το φυσικό αέριο. Το έχει προσφορά στα 11.900 γνωστή αντιπροσωπεία και φαίνεται πολύ καλό deal για αυτά που προσφέρει και την μεγάλη οικονομία του φυσικού αερίου. Υπάρχει πρατήριο κοντά μου, αλλά με προβληματίζει το πόσο λίγα πρατηρια υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα. Αν χρειαστεί δηλαδή να πάς κάπου που δεν υπάρχει πρατήριο, ακύρωνεται ουσιαστικά το πλεονέκτημα του φυσικού αερίου και μένεις με ενα πολύ μικρό ρεζερβουάρ βενζίνης. Δεν ξέρω..
korakios Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, fragma είπε Τσέκαρα το Panda με το φυσικό αέριο. Το έχει προσφορά στα 11.900 γνωστή αντιπροσωπεία και φαίνεται πολύ καλό deal για αυτά που προσφέρει και την μεγάλη οικονομία του φυσικού αερίου. Υπάρχει πρατήριο κοντά μου, αλλά με προβληματίζει το πόσο λίγα πρατηρια υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα. Αν χρειαστεί δηλαδή να πάς κάπου που δεν υπάρχει πρατήριο, ακύρωνεται ουσιαστικά το πλεονέκτημα του φυσικού αερίου και μένεις με ενα πολύ μικρό ρεζερβουάρ βενζίνης. Δεν ξέρω.. Βασικά είναι το μόνο που έχει 35λίτρα βενζίνης... επομένως καλορίζικο Άσχετο αλλά και τα άλλα που έχουν 10 λίτρα βενζίνης ,είναι δυνατόν σε 150χλμ να μη βρεις βενζινάδικο ????? 1
fragma Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, korakios είπε Βασικά είναι το μόνο που έχει 35λίτρα βενζίνης... επομένως καλορίζικο Ε εντάξει, κομπλέ τότε. Θα πάω να του κάνω και κανα test drive. Ελπίζω μόνο να μην αυτοκτονήσω απο βαρεμάρα οδηγώντας το, γιατί τα τελευτάια χρόνια κυκλοφορούσα με ενα VW Scirocco 160 αλογα. Καταραμένη κρίση που μας κατάντησες.. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από fragma
korakios Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, fragma είπε Ε εντάξει, κομπλέ τότε. Θα πάω να του κάνω και κανα test drive. Ελπίζω μόνο να μην αυτοκτονήσω απο βαρεμάρα οδηγώντας το, γιατί τα τελευτάια χρόνια κυκλοφορούσα με ενα VW Scirocco 160 αλογα. Καταραμένη κρίση που μας κατάντησες.. Μην περιμένεις και πολλά απο επιδόσεις. Δικύλινδρο 875 κυβικά είναι ,απλά το σώζει το turbo ... Άλλωστε για 2ο το θες στην πόλη ,επομένως κομπλέ θα σου φανεί. Ειδικά με 3-4Ε/100 χλμ Α! Θα είσαι και απο τους τυχερούς που δε θα (ξανα) πληρώνουν τέλη Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από korakios 1
terry308 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, fragma είπε Ε εντάξει, κομπλέ τότε. Θα πάω να του κάνω και κανα test drive. Ελπίζω μόνο να μην αυτοκτονήσω απο βαρεμάρα οδηγώντας το, γιατί τα τελευτάια χρόνια κυκλοφορούσα με ενα VW Scirocco 160 αλογα. Καταραμένη κρίση που μας κατάντησες.. Μετά πας στο vfm skoda Scala, ή Seat ibiza, όπου έχουν 9 λτρ βενζίνης (οι εκδόσεις φ. α. πάντα). Στα 11.900€ υπάρχει και ένα leon 2017 1.4 110ps στο car. gr με κανονικό ρεζερβουάρ βενζίνης 12-14k επίσης με το ίδιο κινητήρα golf κι ένα polo 1000 κεκ Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από terry308
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, fragma είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά, Ψάχνω να αγοράσω ένα καινούργιο μικρό αυτοκίνητο σαν δεύτερο για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά και για καθημερινή χρήση. Αυτά που με νοιάζουν κυρίως είναι η οικονομία σε κατανάλωση καυσίμου, να μην βγάζει βλάβες και να έχει καλή εγγύηση. Έχω καταλήξει μεταξύ Fiat 500 Hybrid, Peugeot 108 και Toyota Aygo, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι άλλο που αξίζει σε αυτή την κατηγορία. Σκέφτομαι επίσης και το VW Polo με τον νέο 1000ρη κινητήρα γιατί δεν ξεφεύγει πολύ ούτε σε τιμή ούτε σε καταναλωση, και μπορεί και στην ανάγκη να κάνει και ένα ταξίδι πιο άνετα, αλλά είχα παλιά ενα Golf που μπαινόβγενε συνεχώς στα συνεργεία και διστάζω. Τί μου προτείνετε; για τι απόσταση μιλάμε ; ίσως το πετρέλαιο να σε καλύπτει καλύτερα αν είναι 30 χλμ την φορά
korakios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 13 ώρες πριν, SchinasN είπε για τι απόσταση μιλάμε ; ίσως το πετρέλαιο να σε καλύπτει καλύτερα αν είναι 30 χλμ την φορά Καλό το πετρέλαιο , αλλά μικρό ,πόλης και πετρέλαιο δε συνδυάζονται
NickTG Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 22 hours ago, fragma said: Ε εντάξει, κομπλέ τότε. Θα πάω να του κάνω και κανα test drive. Ελπίζω μόνο να μην αυτοκτονήσω απο βαρεμάρα οδηγώντας το, γιατί τα τελευτάια χρόνια κυκλοφορούσα με ενα VW Scirocco 160 αλογα. Καταραμένη κρίση που μας κατάντησες.. Το Panda είναι αρκετά διασκεδαστικο στο δρόμο πάντως. Προφανώς από επιδόσεις είναι ανάλογο της ιπποδύναμης του.
kostasbm Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Αθηνα καλοκαιρι + τουρμπο + αεριο + 2κυλινδρο +μποτιλιαρισμα δεν μου ακουγεται και πολυ καλα αν το fiat ειναι τετοιο hybrid ακουγεται ποιο νορμαλ η καποιο μικρο πετρελαιο.....
korakios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Το Panda είναι αρκετά διασκεδαστικο στο δρόμο πάντως. Προφανώς από επιδόσεις είναι ανάλογο της ιπποδύναμης του. Η έκδοση CNG έχει αρκετά σκληρές αναρτήσεις και είναι πιο ψηλό σε σχέση με το κλασσικό panda γιαυτό και θέλει test drive . Επίσης ο twinair με αέριο σέρνεται μέχρι τις 2000 στροφές , στη βενζίνη ροπιάζει πολύ καλά (1900 όλη η ροπή) βέβαια σε σχέση με τον 1.2 ο twinair είναι πιο απολαυστικός 1 λεπτό πριν, kostasbm είπε Αθηνα καλοκαιρι + τουρμπο + αεριο + 2κυλινδρο +μποτιλιαρισμα δεν μου ακουγεται και πολυ καλα αν το fiat ειναι τετοιο Τίποτα δεν παθαίνει . Ίσα ίσα δικύλινδρο είναι ότι πρέπει, το turbo δεν μπαίνει αν δε δώσεις γκάζι , θερμοκρασία δε μου ανέβασε κολλημένος 1 ώρα με ac και καύσωνα ... 6 λεπτά πριν, kostasbm είπε hybrid ακουγεται ποιο νορμαλ η καποιο μικρο πετρελαιο..... όσο και hybrid να είναι ένα αμάξι, τέτοια οικονομία δεν τη φτάνει. Μικρό πετρέλαιο δεν υπάρχει πλεόν (και να υπήρχε ,το προτείνεις σε μποτιλιάρισμα δηλαδή?!) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, korakios είπε Καλό το πετρέλαιο , αλλά μικρό ,πόλης και πετρέλαιο δε συνδυάζονται Φίλος ανεβοκατεβαίνει Πανόραμα - Κέντρο Θεσσαλονίκης με το 208 πετρέλαιο, καθώς και διάφορα ταξίδια. Δεν έχει τα σταμάτα ξεκίνα όμως γιατί από τον περιφεριακό ή την παραλιακή σπάνια να έχει σταμάτα ξεκίνα. ο άλλος φίλος έχει ένα παλιό yaris hybrid , το 208 το κάνει σκόνη σε οικονομία. ο πρώτος φίλος έχει και το leon , και λέει μόνο για μπουζούκια απέξω το πάω.
gbras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Στις 4/1/2021 στις 2:45 ΜΜ, fragma είπε Ε εντάξει, κομπλέ τότε. Θα πάω να του κάνω και κανα test drive. Ελπίζω μόνο να μην αυτοκτονήσω απο βαρεμάρα οδηγώντας το, γιατί τα τελευτάια χρόνια κυκλοφορούσα με ενα VW Scirocco 160 αλογα. Καταραμένη κρίση που μας κατάντησες.. Το θες για μεσα στην πολη και θα παρεις χειροκινητο?
red66phone Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 το καινούριο Hyundai I10 2020 με τον 1.2lt κινητήρα, δεν είναι πιο οικονομικό από φ.α ή πετρέλαιο αλλά στα υπόλοιπα θεωρώ ότι είναι vfm στη κατηγορία του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα