Προς το περιεχόμενο

Δώρο PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά παιδιά 

Θέλω να κάνω δώρο το pc μου σε συγγενή μου με windows 10 pro γνήσια 

Τι πρέπει να κάνω ώστε να παραμείνουν τα windows μετά το φορματ ...ώστε να τα έχει ο άλλος ....αλλά χωρίς τα στοιχεία μου ..λογαριασμούς κλπ 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Pavlosdro είπε

Καλημέρα και χρόνια πολλά παιδιά 

Θέλω να κάνω δώρο το pc μου σε συγγενή μου με windows 10 pro γνήσια 

Τι πρέπει να κάνω ώστε να παραμείνουν τα windows μετά το φορματ ...ώστε να τα έχει ο άλλος ....αλλά χωρίς τα στοιχεία μου ..λογαριασμούς κλπ 

Μπορείς να κάνεις reset με τον παρακάτω τρόπο :

To reset your PC

1. Swipe in from the right edge of the screen, tap Settings, and then tap Change PC settings.
    (If you're using a mouse, point to the upper-right corner of the screen, move the mouse pointer down, click Settings, and then click Change PC settings.)

2. Tap or click Update and recovery, and then tap or click Recovery.

3. Under Remove everything and reinstall Windows, tap or click Get started.

4. Follow the instructions on the screen.

Note: You'll be asked to choose whether you want to erase data quickly or thoroughly. If you choose to erase data quickly, some data might be recoverable using special software. If you choose to erase data thoroughly, this will take longer but it makes recovering data less likely.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά 

Format θα κανω σιγουρα δεν το συζηταω αλλα το θεμα μου ειναι οτι τα windows που εχω και τι κλειδι ειναι δηλωμενα στον δικο μου λογαριασμό

Όταν κάνω format μετα θα μπορεσω να τα δηλωσω σε καποιον αλλο που δεν ειναι δικα του ?

Δημοσ.

Αν είναι retail η άδεια μπορείς να τα μεταφέρεις και να ενεργοποιήσει διαφορετικό pc. Αν η άδεια είναι oem τότε δεν μπορείς να ενεργοποιήσει άλλο pc. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε 

Αυτά τα windows τα έχω πολλά χρόνια ...και με τις αναβαθμίσεις δωρεάν που μου έκανε η microsoft εφτασα στα 10 αρια 

Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται 

13 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αν είναι retail η άδεια μπορείς να τα μεταφέρεις και να ενεργοποιήσει διαφορετικό pc. Αν η άδεια είναι oem τότε δεν μπορείς να ενεργοποιήσει άλλο pc. 

Το ίδιο pc ..... μετά το format ....να ξαναενεργοποιησω  αλλα σε αλλο λογαριασμό microsoft 

Δημοσ.

Δεν θα κάνεις λογαριασμό Microsoft αλλά τοπικό λογαριασμό. Τώρα είσαι με λογαριασμό Microsoft; Αν όμως δέθηκε η άδεια με την λογαριασμό σου δεν ξέρω αν θα ενεργοποιηθουν τα 10αρια χωρίς να συνδεθείς. Λογικά θα ενεργοποιηθουν. 

Δημοσ.

Περα απο τον λογαριασμο της Microsoft ειναι συνδεμένα και με την μητρική  αρα λίγο δύσκολο να ενεργοποιηθούν με άλλο λογαριασμό αφού αλλάζεις pc  μπες στον λογαριασμό σου στην Microsoft να διαγράψεις την μητρική,αν θελεις μετα τα ενεργοποιείς με κλειδί με 10 ευρώ που πουλάνε  αλλά και καθόλου να μην τα ενεργοποιησεις  δεν θα υπάρχει κανενα θέμα στην λειτουργεία τους απλα θα έχουν κάποιους περιορισμούς που όμως δεν επηρεαζουν την λειτουργικοτητα τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...