kostakis1978nov Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, BritGreek είπε Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η Vodafone απλά σου κάνει έκπτωση 10% εάν δεν μπορείς να φτάσεις ταχύτητα 45Mbps+ στο VDSL50. Δηλαδή, μια τρύπα στο νερό. Το ζητούμενο είναι να σου δώσει την ταχύτητα και όχι μια μικρή έκπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mg999 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Ναι στο 24αρι δεν ισχυουν, που ειναι το προβλημα; Επειδή διαβάζεις την παραπληροφόρηση του Insomnia ή επειδή βγάζεις δικά σου συμπεράσματα; Ή πάνε σε 24αρι ή κάτσε στα 50 με μειωμένο πάγιο. Να σε αφήσουν να φύγεις δεν υπάρχει περίπτωση χωρίς να πληρώσεις τη ρήτρα. Δεν δεχόντουσαν με μειωμένο πάγιο επίσης διαβάζω αυτα που έχουν αναρτηθεί στο ίντερνετ μεσω εεττ δεν τα βγάζω απο το κεφάλι μου και να μην ισχύουν δεν με πολύ νοιάζει πλέον εφόσον η επιστροφή είναι μονόδρομος. Απλα θα περιμένω για οπτική ίνα . 29 λεπτά πριν, nikos_k1 είπε Καλησπέρα φίλε μου, ρώτησες για την ελάχιστη και μέγιστη ταχύτητα της περιοχής και η γραμμή σου είναι εκτός των συγκεκριμένων τιμών? Καλησπέρα,ναι σωστα αλλα είπαν στο κατάστημα και αλλα τηλεφωνικά εν τέλει θα πάω σε 24ρι γιατί και 50 να εμενα δεν θα κάνανε μείωση παγίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Ετσι οπως το εγραψες είναι σα να ζητας μειωση παγίου στην 24αρα που δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Θα πάρεις τηλέφωνο όχι στις πωλήσεις αλλά στο 13788 και θα ζητήσεις να σε συνδέσουν στο ΤΜΗΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ για να μιλήσετε για μείωση στο πάγιο εφόσον θες να κρατήσεις τα 50. Εγω στη θεση σου θα τα κρατουσα αν πληρωνα τα ιδια λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilisgate13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 καλησπερα παιδια και χρονια πολλα εχω και εγω το ιδιο προβλημα αν μπορειτε να με βοηθησετε μετα απο πολλα χρονια με 24αρα vodafone ειπα να βαλω 50 γιατι με 3 ατομα στο σπιτι δεν γινοταν με 24.Αφου μιλησα με την vodafone και μου ειπε οτι δεν υποστηριζει 50 στην περιοχη μου, ειπα να δω τι γινεται με την cosmote.Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπανε οτι κανονικα η περιοχη μου υποστηριζει 50αρα οποτε και κατευθυνθηκα σε αυτους και ξεκινησε το μαρτυριο μου.31/12 ηρθε το ρουτερ και εγινε η συνδεση οπου διαπιστωσα πιανω μονο 14-15 , τους παιρνω τηλ και μου λενε οτι η περιοχη βλεπουν πιανει μεχρι 16 και οτι θα στειλουν τεχνικο. Μετα απο 1 βδομαδα που ειπαν οτι θα με παρει τηλεφωνο ο τεχνικος , τους καλεσα εγω για να μαθω οτι τελικα οτι η περιοχη μου δεν υποστηριζει 50αρα(ενω στο τηλεφωνο οταν ηταν να κανω μεταφορα μου λεγανε οτι υποστηριζει και επισης στο site λεει οτι υποστηριζει) και μου προτειναν να μεινω στο ιδιο συμβολαιο με 2 ευρω λιγοτερα (32ευρω το συμβολαιο τωρα) γιατι καποια στιγμη στο μακρινο μελλον ισως μπει 50αρα στην περιοχη,αφου δεν δεχτηκα μου προτειναν να παω σε 24αρα (και να πιανω 8 )με 29 ευρω ενω στην vodafone πληρωνα 22.Με τα πολλα μου προτεινε 24αρα στα 25 ευρω . Το θεμα μου ειναι τωρα οτι αναγκαστηκα πρεπει να βαλω 24 ,παλια στην vodafone επιανα 9-10-11mbps ενω τωρα η cosmote μου λεει 8 πως μπορω να δω ποια εταιρεια μου δινει τα πιο πολλα mbps σε 24αρι συμβολαιο στην περιοχη μου Ειμαστε 3 ατομα στο σπιτι με 8 mbps ενας να βαλει ταινια και ενας να θελει να κατσει υπολογιστη δεν βγαινει . τι επιλογες εχω ; Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για ανεβει καπως η 50αρα η δεν υπαρχει σωτηρια. Επισης αν μπορει να βοηθησει καποιος με τον ΕΕΤΤ τι γινεται γιατι δεν θεωρω σωστο να πληρωνω 50 και να εχω 14 ουτε να πληρωνω 24 και να εχω 8 .Ενημερωσα την cosmote για διακοπη με δικη τους υπαιτιοτητα και περιμενω τηλεφωνο απο το τμημα καταργησεων βαζω φωτογραφιες απο χαρτη του ΥΠΕΡΙΩΝ (εγω ειμαι ο μπλε και στο τελος της κοκκινης γραμμης ο πρασινος εχει το ιδιο συμβολαιο με εμενα εχουμε αποσταση κατω απο 800μ) αλλη φωτογραφια ειναι απο fttxgr οπου δειχνει το ID: 2908-1531 Type: DSLAM Copy to Clipboard. DSLAM Name: ΑΛΜΥΡΟΣ Address: Athinon 1, Almiros 371 00, Greece Lat: 39.180145 Lon: 22.761402 λογικα απο εκει παιρνω τριτη φωτογραφια τα στατιστικα γραμμης Συγνωμη για το κατεβατο αλλα δεν ξερω τι γινεται και εχω βρεθει σε αδιεξοδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 On 07/01/2021 at 11:29, Mg999 said: Αρα την κατσαμε με λιγα λόγια, άντε να ερθει ο τεχνικός σημερα να δούμε τι θα δουμε και να ενημερώσω εδω ...... On 07/01/2021 at 14:48, Mg999 said: Ηρθε ο τεχνικός και ειδε ότι στέλνουν απο το κέντρο μέχρι εδω 28 και μεχρι πανω σε εμενα περίπου 23 αρα λογική απόκλιση όμως αδικαιολόγητα χαμηλή ταχύτητα για vdsl 50 και κακός μας είχανε πει στο κατάστημα 35-45 το δήλωσε για να γίνει υποβάθμιση και έχουμε εντος 30 ημερες να παμε στο κατάστημα να το κανουμε 24 οπως ήταν πριν αν παιρνεις απο το κεντρο και οχι απο το Kv απλα κανει ταμα μηπως καποια στιγμη μπει καμπινα. On 07/01/2021 at 16:31, BritGreek said: H ταχύτητα στην 50ρα δεν είναι εγγυημένη ως 45 το ελάχιστο; Στην εταιρεία που είμαι εγώ είναι στους όρους και αναγράφεται ξεκάθαρα και στην ιστοσελίδα τους. ναι αν δεν την πιασεις απλα η σου ριχνουν τιμη ή υποβαθμιση.τοσο απλα 16 hours ago, BritGreek said: Στη Vodafone η 50ρα έχει εγγυημένη ταχύτητα τα 45. Το γράφει στο site τους, στο λένε και αν τους καλέσεις. Εγώ θα αναβαθμίσω και άλλη γραμμή αύριο με επιπλέον 2,5€ σε σχέση με το adsl που έχω τώρα σ'αυτή. Μόνο μια συμβουλή, επειδή έχω αρκετές γραμμές σε διάφορες περιοχές και είναι όλες Vodafone. Ζητήστε να μην σας στείλουν σερκομ ρουτερ, γιατί έχει πολλά προβλήματα το συγκεκριμένο με το firmware του, τα οποία εξαφανίζονται με όλα τα άλλα μοντέλα που δίνουν. διαβασε πιο πανω. 1 hour ago, kostakis1978nov said: Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η Vodafone απλά σου κάνει έκπτωση 10% εάν δεν μπορείς να φτάσεις ταχύτητα 45Mbps+ στο VDSL50. Δηλαδή, μια τρύπα στο νερό. Το ζητούμενο είναι να σου δώσει την ταχύτητα και όχι μια μικρή έκπτωση. ακριβως για το πρωτο που γραφεις.το δευτερο ξεχασε το. τεχνικα δεν γινεται εκτος αν φυτρωσει και αλλο Kv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mg999 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 17 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Ετσι οπως το εγραψες είναι σα να ζητας μειωση παγίου στην 24αρα που δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Θα πάρεις τηλέφωνο όχι στις πωλήσεις αλλά στο 13788 και θα ζητήσεις να σε συνδέσουν στο ΤΜΗΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ για να μιλήσετε για μείωση στο πάγιο εφόσον θες να κρατήσεις τα 50. Εγω στη θεση σου θα τα κρατουσα αν πληρωνα τα ιδια λεφτα. Καλημέρα δεν δεχόντουσαν μείωση παγίου προσπαθησα αλλα δεν βγήκε,με το σωστό τμημα μιλαγα. Και εγω θα τα κρατούσα αν μου κανανε μείωση εννοείται. 16 ώρες πριν, poulinos είπε ...... αν παιρνεις απο το κεντρο και οχι απο το Kv απλα κανει ταμα μηπως καποια στιγμη μπει καμπινα. ναι αν δεν την πιασεις απλα η σου ριχνουν τιμη ή υποβαθμιση.τοσο απλα διαβασε πιο πανω. ακριβως για το πρωτο που γραφεις.το δευτερο ξεχασε το. τεχνικα δεν γινεται εκτος αν φυτρωσει και αλλο Kv. Καλημέρα καλα τα λες μόνο με ταμα θα δω καμπινα κοντα μου,πολυ γκαντεμια σε ολη την Καλλιθέα να έχει σχετικά καμπίνες κοντα αλλα σε εμενα η μόνη καμπινα να ειναι παλια adsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 37 minutes ago, Mg999 said: Καλημέρα δεν δεχόντουσαν μείωση παγίου προσπαθησα αλλα δεν βγήκε,με το σωστό τμημα μιλαγα. Και εγω θα τα κρατούσα αν μου κανανε μείωση εννοείται. Καλημέρα καλα τα λες μόνο με ταμα θα δω καμπινα κοντα μου,πολυ γκαντεμια σε ολη την Καλλιθέα να έχει σχετικά καμπίνες κοντα αλλα σε εμενα η μόνη καμπινα να ειναι παλια adsl καποια στιγμη ftth λογικα δυστυχως κοντα στα ακ δεν εβαλαν καμπινες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Mg999 είπε Καλημέρα δεν δεχόντουσαν μείωση παγίου προσπαθησα αλλα δεν βγήκε,με το σωστό τμημα μιλαγα. Και εγω θα τα κρατούσα αν μου κανανε μείωση εννοείται. Καλημέρα καλα τα λες μόνο με ταμα θα δω καμπινα κοντα μου,πολυ γκαντεμια σε ολη την Καλλιθέα να έχει σχετικά καμπίνες κοντα αλλα σε εμενα η μόνη καμπινα να ειναι παλια adsl ΕΕΤΤ μονόδρομος τότε ή υποβαθμιση, ό,τι απο τα 2 προτιμας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mg999 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε ΕΕΤΤ μονόδρομος τότε ή υποβαθμιση, ό,τι απο τα 2 προτιμας Πηγα σε υποβάθμιση και τωρα περιμένω για οπτική αν φέρουν φέτος Ευχαριστώ για το χρόνο σου. 6 ώρες πριν, poulinos είπε καποια στιγμη ftth λογικα δυστυχως κοντα στα ακ δεν εβαλαν καμπινες Και το αστείο ειναι που εχω εξω απτο σπιτι καμπίνα adsl η ακ οπως λες...η γκαντεμια η ιδια χαχα. Ευχαριστώ για το χρόνο σου και την βοήθεια σου αυτές τις μερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 On 09/01/2021 at 16:11, Mg999 said: Πηγα σε υποβάθμιση και τωρα περιμένω για οπτική αν φέρουν φέτος Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Και το αστείο ειναι που εχω εξω απτο σπιτι καμπίνα adsl η ακ οπως λες...η γκαντεμια η ιδια χαχα. Ευχαριστώ για το χρόνο σου και την βοήθεια σου αυτές τις μερες μαλλον απλο καφαο εχεις απεξω.αν ειχες καμπινα vdsl τοτε θα σου εδιναν απο εκει εκτος αν δεν εχει ολοκληρωθει η κατασκευη/ρευματοδοτηση κτλ. και το ακ με βαση το attenuation ειναι κανα km. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mg999 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, poulinos είπε μαλλον απλο καφαο εχεις απεξω.αν ειχες καμπινα vdsl τοτε θα σου εδιναν απο εκει εκτος αν δεν εχει ολοκληρωθει η κατασκευη/ρευματοδοτηση κτλ. και το ακ με βαση το attenuation ειναι κανα km. Ναι απλό καφαο είναι οχι VDSL με ίνες κλπ γι'αυτό ολο αυτο το θέμα... Σιγα μην μπούνε στον κόπο να βαλουν καινούργιο τωρα απλα περιμένω οπτική ίνα να γίνει διαθέσιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 16 minutes ago, Mg999 said: Ναι απλό καφαο είναι οχι VDSL με ίνες κλπ γι'αυτό ολο αυτο το θέμα... Σιγα μην μπούνε στον κόπο να βαλουν καινούργιο τωρα απλα περιμένω οπτική ίνα να γίνει διαθέσιμη Οτι ερθει πρωτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα