nikos_k1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Mg999 είπε Ηρθε ο τεχνικός και ειδε ότι στέλνουν απο το κέντρο μέχρι εδω 28 και μεχρι πανω σε εμενα περίπου 23 αρα λογική απόκλιση όμως αδικαιολόγητα χαμηλή ταχύτητα για vdsl 50 και κακός μας είχανε πει στο κατάστημα 35-45 το δήλωσε για να γίνει υποβάθμιση και έχουμε εντος 30 ημερες να παμε στο κατάστημα να το κανουμε 24 οπως ήταν πριν Οπότε πας στην περίπτωση της υποβάθμισης του πακέτου. Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να κάνεις υποβάθμιση πακέτου και τηλεφωνικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι λόγω του ότι δεν έχουν εικόνα στα καταστήματα μας λένε λάθος τιμές και τρέχουμε μετά για αλλαγές στα πακέτα. Πιο ασφαλές είναι η ενημέρωση από την τεχνική υποστήριξη για τον μέσο όρο της περιοχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 H ταχύτητα στην 50ρα δεν είναι εγγυημένη ως 45 το ελάχιστο; Στην εταιρεία που είμαι εγώ είναι στους όρους και αναγράφεται ξεκάθαρα και στην ιστοσελίδα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mg999 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 34 λεπτά πριν, nikos_k1 είπε Οπότε πας στην περίπτωση της υποβάθμισης του πακέτου. Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να κάνεις υποβάθμιση πακέτου και τηλεφωνικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι λόγω του ότι δεν έχουν εικόνα στα καταστήματα μας λένε λάθος τιμές και τρέχουμε μετά για αλλαγές στα πακέτα. Πιο ασφαλές είναι η ενημέρωση από την τεχνική υποστήριξη για τον μέσο όρο της περιοχής. Αν δεν πάθεις δεν θα μαθεις δεν λένε;;😉 Νταξει φτάνει που τελείωσε πολύ νωρίς αυτη η περιπέτεια,μαλλον θα τους πάρω τηλέφωνο μετα να δω αν μπορώ έτσι για υποβάθμιση. 4 λεπτά πριν, BritGreek είπε H ταχύτητα στην 50ρα δεν είναι εγγυημένη ως 45 το ελάχιστο; Στην εταιρεία που είμαι εγώ είναι στους όρους και αναγράφεται ξεκάθαρα και στην ιστοσελίδα τους. Σε εμας δεν μας είπαν ουτε διαβασα στο συμβόλαιο για εγγυημένη ταχύτητα αλλα τι να κανουμε τωρα. Κανονικα δεν θα έπρεπε να το εχουν καν διαθέσιμο ως 50ρι αφου δεν μπορούν να το υποστηρίξουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mg999 είπε Σε εμας δεν μας είπαν ουτε διαβασα στο συμβόλαιο για εγγυημένη ταχύτητα αλλα τι να κανουμε τωρα. Κανονικα δεν θα έπρεπε να το εχουν καν διαθέσιμο ως 50ρι αφου δεν μπορούν να το υποστηρίξουν Δεν υπάρχει πρόβλημα. Αφού δεν στο έχουν δώσει γραπτά, εσύ θα περίμενες 50. Επειδή υπάρχει απόκλιση στην ταχύτητα >20%, σύμφωνα με τον νέο κανονισμό δικαιούσαι πολλά. Διάβασε εδώ για να δεις στο περίπου τι και πώς και μπες και στην ΕΕΤΤ για περισσότερες πληροφορίες. Συμβουλή : διάβασε προσεκτικά το συμβόλαιο και δες μήπως έχουν πετάξει κάποιο νούμερο στα ψιλά γράμματα, αναφορικά με την πραγματική ταχύτητα και σου έδεσαν τα χέρια χωρίς να το καταλάβεις. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2021 από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mg999 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 32 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Δεν υπάρχει πρόβλημα. Αφού δεν στο έχουν δώσει γραπτά, εσύ θα περίμενες 50. Επειδή υπάρχει απόκλιση στην ταχύτητα >20%, σύμφωνα με τον νέο κανονισμό δικαιούσαι πολλά. Διάβασε εδώ για να δεις στο περίπου τι και πώς και μπες και στην ΕΕΤΤ για περισσότερες πληροφορίες. Συμβουλή : διάβασε προσεκτικά το συμβόλαιο και δες μήπως έχουν πετάξει κάποιο νούμερο στα ψιλά γράμματα, αναφορικά με την πραγματική ταχύτητα και σου έδεσαν τα χέρια χωρίς να το καταλάβεις. Αρα εχουμε και λεμε, σε vdsl 50 μου δινουν 23 στην καλύτερη που είναι μεγαλο ποσοστό απόκλισης αρα εκτος απο υποβάθμισης γραμμής μπορώ να τους πω να το αφήσουν τοσο και να μου κανουν έκπτωση στο λογαριασμό που θα έρχεται αλλα τι έκπτωση μπορώ να ζητήσω? Τωρα στο 50ρι ειναι 27,90 τον μηνα. Επισης και στο 24ρι adsl να παω με το ζορι δίνανε 13 που παλι μπορώ να ζητήσω έκπτωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Ψαξτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Στη Vodafone η 50ρα έχει εγγυημένη ταχύτητα τα 45. Το γράφει στο site τους, στο λένε και αν τους καλέσεις. Εγώ θα αναβαθμίσω και άλλη γραμμή αύριο με επιπλέον 2,5€ σε σχέση με το adsl που έχω τώρα σ'αυτή. Μόνο μια συμβουλή, επειδή έχω αρκετές γραμμές σε διάφορες περιοχές και είναι όλες Vodafone. Ζητήστε να μην σας στείλουν σερκομ ρουτερ, γιατί έχει πολλά προβλήματα το συγκεκριμένο με το firmware του, τα οποία εξαφανίζονται με όλα τα άλλα μοντέλα που δίνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis1978nov Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 7 ώρες πριν, kalmik είπε Μια λύση είναι Inalan (αν έχει στην περιοχή σου). FTTH (oπτική ίνα κατευθείαν στο σπίτι σου) μόνον internet 100/100 28 euros τελική. Δυστυχώς δεν υπάρχει στην περιοχή μου. Το έχω ψάξει. 8 ώρες πριν, BritGreek είπε Στη Vodafone η 50ρα έχει εγγυημένη ταχύτητα τα 45. Το γράφει στο site τους, στο λένε και αν τους καλέσεις. Εγώ θα αναβαθμίσω και άλλη γραμμή αύριο με επιπλέον 2,5€ σε σχέση με το adsl που έχω τώρα σ'αυτή. Μόνο μια συμβουλή, επειδή έχω αρκετές γραμμές σε διάφορες περιοχές και είναι όλες Vodafone. Ζητήστε να μην σας στείλουν σερκομ ρουτερ, γιατί έχει πολλά προβλήματα το συγκεκριμένο με το firmware του, τα οποία εξαφανίζονται με όλα τα άλλα μοντέλα που δίνουν. Πως δίνει η Vodafone εγγυημένη ταχύτητα 45; Αφού παίζει ρόλο η απόσταση από το καφάο. Στην καλύτερη να σου πουν ότι δεν μπορούμε να σου δώσουμε VDSL50, γιατί δε θα το πιάνεις, δηλαδή να είναι ειλικρινείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaultgr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 21 hours ago, Mg999 said: Ηρθε ο τεχνικός και ειδε ότι στέλνουν απο το κέντρο μέχρι εδω 28 και μεχρι πανω σε εμενα περίπου 23 αρα λογική απόκλιση όμως αδικαιολόγητα χαμηλή ταχύτητα για vdsl 50 και κακός μας είχανε πει στο κατάστημα 35-45 το δήλωσε για να γίνει υποβάθμιση και έχουμε εντος 30 ημερες να παμε στο κατάστημα να το κανουμε 24 οπως ήταν πριν πληρωνω 50 και εχω 19........ μην γυρίσεις σε 24 γιατί θε έχεις 10-12 εκτος και αν το θέμα ειναι το οικονομικό!! πλάκωσε τους στις καταγγελίες ΕΕΤΤ μονο ετσι θα σωθουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mg999 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 2 hours ago, renaultgr said: πληρωνω 50 και εχω 19........ μην γυρίσεις σε 24 γιατί θε έχεις 10-12 εκτος και αν το θέμα ειναι το οικονομικό!! πλάκωσε τους στις καταγγελίες ΕΕΤΤ μονο ετσι θα σωθουμε Καλημέρα και πόσο δίνεις το μήνα εσυ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 2 hours ago, renaultgr said: πληρωνω 50 και εχω 19........ μην γυρίσεις σε 24 γιατί θε έχεις 10-12 εκτος και αν το θέμα ειναι το οικονομικό!! πλάκωσε τους στις καταγγελίες ΕΕΤΤ μονο ετσι θα σωθουμε Εσύ είσαι σιγουρος οτι απο την πλευρα σου ειναι ολα οκ; Επισης φαινεται το τηλεφωνο σου αδερφε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, kostakis1978nov είπε Πως δίνει η Vodafone εγγυημένη ταχύτητα 45; Αφού παίζει ρόλο η απόσταση από το καφάο. Στην καλύτερη να σου πουν ότι δεν μπορούμε να σου δώσουμε VDSL50, γιατί δε θα το πιάνεις, δηλαδή να είναι ειλικρινείς. Spoiler Spoiler Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από BritGreek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mg999 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα εχω μιλήσει με το καρτελ του οτε καμία έκπτωση απο μερους τους και όταν συνεχώς ρωταγα για τους καινούργιους κανονισμούς να μου πουν δηλαδή τι απόκλιση είναι νόμιμη κομπλαραν δεν ηξεραν να απαντήσουν και να λεει οτι στο 50ρι και πανω ισχύουν αυτα και οχι στο 24ρι. Επόμενη κίνηση καταγγελία στο ΕΕΤΤ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Mg999 είπε Καλησπέρα εχω μιλήσει με το καρτελ του οτε καμία έκπτωση απο μερους τους και όταν συνεχώς ρωταγα για τους καινούργιους κανονισμούς να μου πουν δηλαδή τι απόκλιση είναι νόμιμη κομπλαραν δεν ηξεραν να απαντήσουν και να λεει οτι στο 50ρι και πανω ισχύουν αυτα και οχι στο 24ρι. Επόμενη κίνηση καταγγελία στο ΕΕΤΤ Ναι στο 24αρι δεν ισχυουν, που ειναι το προβλημα; Επειδή διαβάζεις την παραπληροφόρηση του Insomnia ή επειδή βγάζεις δικά σου συμπεράσματα; Ή πάνε σε 24αρι ή κάτσε στα 50 με μειωμένο πάγιο. Να σε αφήσουν να φύγεις δεν υπάρχει περίπτωση χωρίς να πληρώσεις τη ρήτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_k1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Mg999 είπε Καλησπέρα εχω μιλήσει με το καρτελ του οτε καμία έκπτωση απο μερους τους και όταν συνεχώς ρωταγα για τους καινούργιους κανονισμούς να μου πουν δηλαδή τι απόκλιση είναι νόμιμη κομπλαραν δεν ηξεραν να απαντήσουν και να λεει οτι στο 50ρι και πανω ισχύουν αυτα και οχι στο 24ρι. Επόμενη κίνηση καταγγελία στο ΕΕΤΤ Καλησπέρα φίλε μου, ρώτησες για την ελάχιστη και μέγιστη ταχύτητα της περιοχής και η γραμμή σου είναι εκτός των συγκεκριμένων τιμών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα