Προς το περιεχόμενο

VDSL 50 OTE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Just now, Mg999 said:

Το θεμα ειναι οτι στο κατάστημα μου είπανε 35 με 45 για την περιοχή μου οταν ρώτησα ενω στο τηλέφωνο μου είπαν 25 και τους λεω αυτο ειναι παραπλανητικό αλλα λετε εσεις αλλα αυτοι και αν ηταν έτσι δεν θα έκανα καν την "αναβάθμιση", γι'αυτό θελω να μετρησουμε με τον τεχνικό να δω τι πραγματικά έρχεται μέχρι τον κατανεμητή της πολυκατοικίας και αμα εχουν προβλήμα τα καλώδια μου να τα αλλάξω. 

Καμία αλλη συμβουλή να πω στον τεχνικό να τσεκαρουμε κλπ?

το βασικο ειναι ο τεχνικος να μετρησει κατι να δεις τι πιανεις στον κατανεμητη και ποσο σταθερη ειναι η γραμμη,

που εχω ενα Feeling οτι θα ειναι θεμα αποστασης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, poulinos είπε

το βασικο ειναι ο τεχνικος να μετρησει κατι να δεις τι πιανεις στον κατανεμητη και ποσο σταθερη ειναι η γραμμη,

που εχω ενα Feeling οτι θα ειναι θεμα αποστασης.

Αρα αμα είναι θεμα απόστασης και δεν έρχεται πανω απο 25 γιατί να το κάνουν διαθέσιμο το πακετο; Ουτε πανω απο το μισό δεν μπορούν να δώσουν αρα θα έχουν πρόβλημα.

1 λεπτό πριν, Mg999 είπε

Αρα αμα είναι θεμα απόστασης και δεν έρχεται πανω απο 25 γιατί να το κάνουν διαθέσιμο το πακετο; Ουτε πανω απο το μισό δεν μπορούν να δώσουν αρα θα έχουν πρόβλημα.

Φίλε μου το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες, αλλά οι πωλητές θέλουν να προωθήσουν το πακέτο.
Κάνε τις μετρήσεις με τον τεχνικό και αν δεν έχει δυνατότητα η γραμμή λόγω απόστασης σύγκρινε την ταχύτητα 
που είχες στο Adsl και αν δεις ότι είναι μεγαλύτερη θα ήταν καλύτερο να μείνεις στο Vdsl, ζητώντας αν είναι 
εφικτό να έχεις χαμηλότερο πακέτο, αλλιώς κάνε υποβάθμιση του πακέτου.

5 minutes ago, Mg999 said:

a.για καποιους απο το να παιζουν 5 mbit καλυτερα 25.αλλος το κραταει για θεμα upload. δεν ξερω αν παιρνεις απο καμπινα ή απο το αστικό κεντρο.

• Like 1

6 λεπτά πριν, nikos_k1 είπε

Φίλε μου το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες, αλλά οι πωλητές θέλουν να προωθήσουν το πακέτο.
Κάνε τις μετρήσεις με τον τεχνικό και αν δεν έχει δυνατότητα η γραμμή λόγω απόστασης σύγκρινε την ταχύτητα 
που είχες στο Adsl και αν δεις ότι είναι μεγαλύτερη θα ήταν καλύτερο να μείνεις στο Vdsl, ζητώντας αν είναι 
εφικτό να έχεις χαμηλότερο πακέτο, αλλιώς κάνε υποβάθμιση του πακέτου.

Με adsl ειχα 14 down και 1 upload και ο λογαριασμός ηταν 38 το δίμηνο ενω τωρα εχω 23 με 5 και λογαριασμό 54 το δίμηνο

Μόλις τώρα, Mg999 είπε

Με adsl ειχα 14 down και 1 upload και ο λογαριασμός ηταν 38 το δίμηνο ενω τωρα εχω 23 με 5 και λογαριασμό 54 το δίμηνο

Οπότε περιμένεις τον τεχνικό να κάνει τις μετρήσεις και στη συνέχεια επικοινωνείς για να δεις αν δεν 
σε καλύπτει η ταχύτητα, για μείωση του παγίου ή υποβάθμιση.

6 λεπτά πριν, poulinos είπε

a.για καποιους απο το να παιζουν 5 mbit καλυτερα 25.αλλος το κραταει για θεμα upload. δεν ξερω αν παιρνεις απο καμπινα ή απο το αστικό κεντρο.

Ούτε εγώ γνωρίζω αν είναι απο καμπινα η αστικό κεντρο αν και ρώτησα δεν ηξερε στο τηλέφωνο να μου πει. Επισης οπως ειπα και στον προηγούμενο φίλο πιο πανω πριν είχα 14/1 και τώρα 23/5 αλλά με διαφορά στην τιμη 16 ευρώ παραπάνω το δίμηνο.

1 λεπτό πριν, nikos_k1 είπε

Οπότε περιμένεις τον τεχνικό να κάνει τις μετρήσεις και στη συνέχεια επικοινωνείς για να δεις αν δεν 
σε καλύπτει η ταχύτητα, για μείωση του παγίου ή υποβάθμιση.

Αυτο θα κάνω ευχαριστώ για τον χρόνο σου φιλε μου.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Mg999 είπε

Ούτε εγώ γνωρίζω αν είναι απο καμπινα η αστικό κεντρο αν και ρώτησα δεν ηξερε στο τηλέφωνο να μου πει. Επισης οπως ειπα και στον προηγούμενο φίλο πιο πανω πριν είχα 14/1 και τώρα 23/5 αλλά με διαφορά στην τιμη 16 ευρώ παραπάνω το δίμηνο.

Να είσαι καλά φίλε μου και αναμένουμε ενημέρωση για το αποτέλεσμα.

• Like 1

11 minutes ago, Mg999 said:

μου κανει για αστικο κεντρο. δες αν εχεις καινουρια καμπινα κοντα σου.

δες αν εχεις επισης κοντα σου και απο εδω.

http://fttxgr.eu/map

δεν ειναι περασμενες ολες αλλα μπορεις να το δεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, poulinos είπε

μου κανει για αστικο κεντρο. δες αν εχεις καινουρια καμπινα κοντα σου.

δες αν εχεις επισης κοντα σου και απο εδω.

http://fttxgr.eu/map

δεν ειναι περασμενες ολες αλλα μπορεις να το δεις.

Κοντινότερη καμπίνας οτε ειναι μια απο αυτες στο χάρτη που παρέθεσα δεν το λες κοντά αλλά βλέπω και της wind δεν ξερω όμως σε πια με βαλανε... Στην οδο σκρα ειμαι και το αστείο ειναι οτι εχω καμπινα adsl ακριβώς εξω απο το σπιτι. Επισης κατι που διάβασα στο θεμα με την καμπινα που έστειλες ειναι τα προφιλ του adsl που τα βλέπω ενεργοποιημένα στο προφιλ του ρουτερ μου λες να εχει θεμα αυτο?

Screenshot_20210107-105839.jpg

Screenshot_20210107-110615__01.jpg

Επεξ/σία από Mg999

αν παιρνεις απο μακρινη καμπινα την εκατσες διοτι δεν θα αλλαξει τιποτα μεχρι να μπει Ftth.αν δεν εχει μπει ακομα εκει καμπινα οκ ΜΠΟΡΕΙ να μπει εκτος αν σε πανε ftth κατευθειαν. ρωτας και τον τεχνικο βεβαια.

1 λεπτό πριν, poulinos είπε

αν παιρνεις απο μακρινη καμπινα την εκατσες διοτι δεν θα αλλαξει τιποτα μεχρι να μπει Ftth.αν δεν εχει μπει ακομα εκει καμπινα οκ ΜΠΟΡΕΙ να μπει εκτος αν σε πανε ftth κατευθειαν. ρωτας και τον τεχνικο βεβαια.

Σαν καμπίνα της wind φαίνεται πολυ πιο κοντα,μπορω να ζητήσω απο τον τεχνικό να με μεταφέρουν εκει αν δεν ειναι ηδη σε αυτην που με εχουν βάλει?

Για τα προφιλ του adsl που βλέπω ενεργα στις ρυθμίσεις του ρουτερ πρέπει να κανω κατι?

Just now, Mg999 said:

Σαν καμπίνα της wind φαίνεται πολυ πιο κοντα,μπορω να ζητήσω απο τον τεχνικό να με μεταφέρουν εκει αν δεν ειναι ηδη σε αυτην που με εχουν βάλει?

Για τα προφιλ του adsl που βλέπω ενεργα στις ρυθμίσεις του ρουτερ πρέπει να κανω κατι?

το καλωδιο σου καταληγει σε μια συγκεκριμενη καμπινα και δεν υπαρχει καμπινα παιρνεις απο το αστικο κεντρο.

β.οχι.

13 λεπτά πριν, poulinos είπε

το καλωδιο σου καταληγει σε μια συγκεκριμενη καμπινα και δεν υπαρχει καμπινα παιρνεις απο το αστικο κεντρο.

β.οχι.

Αρα την κατσαμε με λιγα λόγια, άντε να ερθει ο τεχνικός σημερα να δούμε τι θα δουμε και να ενημερώσω εδω

1 ώρα πριν, poulinos είπε

β.οχι.

2 ώρες πριν, nikos_k1 είπε

Να είσαι καλά φίλε μου και αναμένουμε ενημέρωση για το αποτέλεσμα.

Ηρθε ο τεχνικός και ειδε ότι στέλνουν απο το κέντρο μέχρι εδω 28 και μεχρι πανω σε εμενα περίπου 23 αρα λογική απόκλιση όμως αδικαιολόγητα χαμηλή ταχύτητα για vdsl 50 και κακός μας είχανε πει στο κατάστημα 35-45 το δήλωσε για να γίνει υποβάθμιση και έχουμε εντος 30 ημερες να παμε στο κατάστημα να το κανουμε 24 οπως ήταν πριν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...