poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 1 minute ago, Kozanitis1 said: Αν για παράδειγμα έχουμε 2-3 πρίζες, που στην κάθε μια φτάνει ένα ραζίμ ζεύγος, άρα κάπου θα πρέπει να υπάρχει σύνδεση αστέρα (το λέω σωστά;) προκειμένου ένα ζεύγος που έρχεται από τη χωνευτή να δώσει και στις 3; Αυτό ονομάζουμε bridge tap? Αυτό δημιουργεί προβλήματα στο VDSL σήμα σύμφωνα με τον οδηγό της cyta cy, άρα θα πρέπει να βρεθεί, να απομονωθούν τα "αχρείαστα" ζεύγη και να δώσουμε κατευθείαν στη πρίζα που χρησιμοποιούμε; Επίσης, αν τα καλώδια είναι απλά στριμμένα μεταξύ τους, έχουμε πολλές απώλειες; Λύσεις εκτός schotchlock, όπως πχ κλέμες κλπ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε (αντί να ματίζουμε τα καλώδια μεταξύ τους), ώστε να συνεχίσουμε προς τη μια πρίζα που χρησιμοποιείται; μπορει να εχεις απο την πρωτη πριζα να πηγαινει στην δευτερη απο την πρωτη στην τριτη απο την πρωτη στην τεταρτη αλλα μπορει να εχεις απο την πρωτη στην δευτερη απο την δευτερη στην τριτη απο την τριτη στην τεταρτη.σε καθε περιπτωση συμπεριφερεσαι διαφορετικα.το whole point ειναι ενα .το καλωδιο μεχρι να φτασει στο ρουτερ δεν θα πρεπει να εχει καμια διακλαδωση.το να κανει ενωση και να συνεχισει στο επομενο πριζακι ωστε να φτασει στο δωματιο που θες δεν ειναι bridge tap.ειναι απλα μια ενωση.το να δωσεις ομως απο ενα ζευγαρι καλωδια σε δυο σε τρια σε πεντε ναι ειναι bridge tap.το στριμμενο καλωδιο σε σημειο χωρις υγρασια κτλ παιζει μια χαρα,δεν θα χασεις.απλα για να μην ακουμπησουν οτιδηποτε βαζεις ειτε μονωτικη ταινια ειτε θερμοσυστελομενο. και το scotchlok εννοειται οτι δεν ειναι λαθος.κλεμα δεν χρησιμοποιω ποτε.προτιμω scothlok για πολλους λογους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mg999 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, poulinos είπε αν εχεις μια πριζα τοτε το πιο απλο ειναι να την ανοιξεις.θα πρεπει απο πισω να εχει μονο ενα ζευγαρι συνδεδεμενο.αν εχει ενα ζευγαρι τοτε εισαι μια χαρα απο πλευρα καλωδιωσης.αν εχει δυο ειτε ειναι το αναπληρωματικο που παει στον κατανεμητη ειτε ζευγαρι που παει σε αλλο πριζακι. Η μπριζα είναι πολυ παλαιού τυπου θα στην στείλω φωτογραφία όταν παω μετά σπίτι να δεις της ενώσεις μιας και φαίνονται με γυμνό ματι 56 λεπτά πριν, poulinos είπε Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2021 από Mg999 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 2 minutes ago, Mg999 said: Η μπριζα είναι πολυ παλαιού τυπου θα στην στείλω φωτογραφία όταν παω μετά σπίτι να δεις της ενώσεις μιας και φαίνονται με γυμνό ματι αν εχεις ροζετα πως την λενε που ειναι στρογγυλη πηγαινε και παρε ενα αυτοκολλητο πριζακι με ενα ευρω που να βγαζει Rj11.ειναι στην κυριολεξια ενα λεπτο υποθεση να την αλλαξεις.αντε δυο αμα πινεις και καφε ταυτοχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mg999 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 38 λεπτά πριν, poulinos είπε αν εχεις ροζετα πως την λενε που ειναι στρογγυλη πηγαινε και παρε ενα αυτοκολλητο πριζακι με ενα ευρω που να βγαζει Rj11.ειναι στην κυριολεξια ενα λεπτο υποθεση να την αλλαξεις.αντε δυο αμα πινεις και καφε ταυτοχρονα. Χαχα νταξει θα επανέλθω οταν έχω νεότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 16 minutes ago, Mg999 said: Χαχα νταξει θα επανέλθω οταν έχω νεότερα οτι αλλο θες εδω ειμαστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mg999 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, poulinos είπε οτι αλλο θες εδω ειμαστε. Παραθέτω την εικόνα απο την μπριζα τηλεφώνου να γελάσουμε μαζι και να ακούσω 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mg999 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Mg999 είπε Παραθέτω την εικόνα απο την μπριζα τηλεφώνου να γελάσουμε μαζι και να ακούσω 🤣 Επίσης δήλωσα βλάβη στον οτε για να έρθει τεχνικός μεσα σε 48 ωρες να δούμε που είναι το πρόβλημα. Ενα ανησυχητικό θεμα ομως δεν μου άρεσε που μου ειπε η κοπέλα στην εξυπηρέτηση,οτι βλέπει το μέγιστο συγχρονισμό στην περιοχή σε 50ρι vdsl στα 20 με 25 ενω όταν πηγα στο κατάστημα πριν κανω την μετατροπή μου ειχαν πει απο 35 μεχρι 45. Το θετικό ειναι πβς αν θέλω παω σε υποβάθμιση σε 24ρι οπως ήμουν πριν και χαμηλότερο λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Φίλε μου δε ξέρω αν το σπίτι αυτό είναι ιδιόκτητο ή νοικιάζεις, αλλά όπως βλέπω τις καλωδιώσεις, τις πρίζες τις έχεις δει αν έχουν γειώσεις, ρελέ στον πίνακα κλπ; Δε στο λέω με κακία αλλά ίσως η ταχύτητα του ίντερνετ να είναι δευτερεύουσα.. Φιλικά πάντα😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mg999 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 57 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Φίλε μου δε ξέρω αν το σπίτι αυτό είναι ιδιόκτητο ή νοικιάζεις, αλλά όπως βλέπω τις καλωδιώσεις, τις πρίζες τις έχεις δει αν έχουν γειώσεις, ρελέ στον πίνακα κλπ; Δε στο λέω με κακία αλλά ίσως η ταχύτητα του ίντερνετ να είναι δευτερεύουσα.. Φιλικά πάντα😉 Καλησπέρα φιλε μου, νοικιάζω εδω γενικα το σπίτι ειναι παλιο αλλα δεν εχει βγάλει προβλήματα. Έχω κλείσει ραντεβού με ηλεκτρολόγο πέμπτη και οτι χρειάζεται θα του πω να φτιαχτεί αμεσα Ευχαριστώ πάντως 🙂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmegarythmos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Στις 5/1/2021 στις 7:26 ΜΜ, Mg999 είπε Παραθέτω την εικόνα απο την μπριζα τηλεφώνου να γελάσουμε μαζι και να ακούσω 🤣 καλυτερα καλου κακου να αλλαξεις αυτην μπριζα επισης το καλωδιο που ερχεται στον τοιχο να το κοψεις και το ξεγυμνωσεις πιο κατω μηπως εχει υγρασια αν και περισσοτερο χρωμα βλεπω. Παντως η δουλεια που εμενα μου ελυσε τα χερια για να βρω το προβλημα τις καλωδιωσης ητανε οι αριθμο στο Downstream line attenuation (dB):. Eιχα βαλει το ρουτερ στο κουτι εξω και μεσα κομματι κομματι εμπαινα στο 192.168.1.1 και εβλεπα εαν εχω το ιδιο αριθμο μεσα στο σπιτι οπου ειχα παραπανω πεταγα το καλωδιο και εβαζα νεο, διοτι αλλαξα ενα κομματι τις εσωτερικης καλωδιωσης που δεν περιμενα να μου δημιουργει τετοιο θεμα. πχ εξω ειχα 34,5 και μεσα στο καλωδιο που ειχα προβλημα ητανε στα 36 , οποτε το αλλαξα και ησυχασα! με τις αποσυνδεσεις. Επισης τα 3M / Scotchlok Τηλεπικοινωνιακός Συνδετήρας UY-2 θέσεων μου ελυσαν τα χερια στις ενωσεις καλωδιων μεταξυ τους!! <<Οι συνδετήρες 3M Scotchlok είναι ειδικά σχεδιασμένοι, με μεταλλική επαφή μετατόπισης μόνωσης, για την κατασκευή αξιόπιστης ηλεκτρικής σύνδεσης σε κάθε καλώδιο. Διατίθενται με εργοστασιακά τοποθετημένη σφραγιστική ουσία για προστασία από τη διάβρωση και σφράγιση υγρασίας, καθώς και σε ξηρή έκδοση για εφαρμογές τηλεφωνικών κέντρων και καμπινών. Ο συνδετήρας 3M Scotchlok UY-2 είναι ανθεκτικός σε διαλύτες - μειώνει στο ελάχιστο την εξωτερική διάμετρο της δέσμης καλωδίων. Είναι γεμάτο με στεγανοποιητικό υλικό για την παροχή αντοχής στην υγρασία και έχει δύο θύρες που δέχονται δύο μονόκλωνους χάλκινους αγωγούς. 0,4 - 0,9mm.3M Scotchlok Συνδετήρας UY-2. >> . Μόλις τώρα, johnmegarythmos είπε καλυτερα καλου κακου να αλλαξεις αυτην μπριζα επισης το καλωδιο που ερχεται στον τοιχο να το κοψεις και το ξεγυμνωσεις πιο κατω μηπως εχει υγρασια αν και περισσοτερο χρωμα βλεπω. Παντως η δουλεια που εμενα μου ελυσε τα χερια για να βρω το προβλημα τις καλωδιωσης ητανε ο αριθμος στο Downstream line attenuation (dB):. Eιχα βαλει το ρουτερ στο κουτι εξω και μεσα κομματι κομματι εμπαινα στο 192.168.1.1 και εβλεπα εαν εχω το ιδιο αριθμο μεσα στο σπιτι οπου ειχα παραπανω πεταγα το καλωδιο και εβαζα νεο, διοτι αλλαξα ενα κομματι τις εσωτερικης καλωδιωσης που δεν περιμενα να μου δημιουργει τετοιο θεμα. πχ εξω ειχα 34,5 και μεσα στο καλωδιο που ειχα προβλημα ητανε στα 36 , οποτε το αλλαξα και ησυχασα! με τις αποσυνδεσεις. Επισης τα 3M / Scotchlok Τηλεπικοινωνιακός Συνδετήρας UY-2 θέσεων μου ελυσαν τα χερια στις ενωσεις καλωδιων μεταξυ τους!! <<Οι συνδετήρες 3M Scotchlok είναι ειδικά σχεδιασμένοι, με μεταλλική επαφή μετατόπισης μόνωσης, για την κατασκευή αξιόπιστης ηλεκτρικής σύνδεσης σε κάθε καλώδιο. Διατίθενται με εργοστασιακά τοποθετημένη σφραγιστική ουσία για προστασία από τη διάβρωση και σφράγιση υγρασίας, καθώς και σε ξηρή έκδοση για εφαρμογές τηλεφωνικών κέντρων και καμπινών. Ο συνδετήρας 3M Scotchlok UY-2 είναι ανθεκτικός σε διαλύτες - μειώνει στο ελάχιστο την εξωτερική διάμετρο της δέσμης καλωδίων. Είναι γεμάτο με στεγανοποιητικό υλικό για την παροχή αντοχής στην υγρασία και έχει δύο θύρες που δέχονται δύο μονόκλωνους χάλκινους αγωγούς. 0,4 - 0,9mm.3M Scotchlok Συνδετήρας UY-2. >> . Μόλις τώρα, johnmegarythmos είπε καλυτερα καλου κακου να αλλαξεις αυτην μπριζα επισης το καλωδιο που ερχεται στον τοιχο να το κοψεις και το ξεγυμνωσεις πιο κατω μηπως εχει υγρασια αν και περισσοτερο χρωμα βλεπω. Παντως η δουλεια που εμενα μου ελυσε τα χερια για να βρω το προβλημα τις καλωδιωσης ( αλλα εγω εχω adsl ξεκαθαρισω απο την αρχη ! ) ητανε οι αριθμο στο Downstream line attenuation (dB):. Eιχα βαλει το ρουτερ στο κουτι εξω και μεσα κομματι κομματι εμπαινα στο 192.168.1.1 και εβλεπα εαν εχω το ιδιο αριθμο μεσα στο σπιτι οπου ειχα παραπανω πεταγα το καλωδιο και εβαζα νεο, διοτι αλλαξα ενα κομματι τις εσωτερικης καλωδιωσης που δεν περιμενα να μου δημιουργει τετοιο θεμα. πχ εξω ειχα 34,5 και μεσα στο καλωδιο που ειχα προβλημα ητανε στα 36 , οποτε το αλλαξα και ησυχασα! με τις αποσυνδεσεις. Επισης τα 3M / Scotchlok Τηλεπικοινωνιακός Συνδετήρας UY-2 θέσεων μου ελυσαν τα χερια στις ενωσεις καλωδιων μεταξυ τους!! <<Οι συνδετήρες 3M Scotchlok είναι ειδικά σχεδιασμένοι, με μεταλλική επαφή μετατόπισης μόνωσης, για την κατασκευή αξιόπιστης ηλεκτρικής σύνδεσης σε κάθε καλώδιο. Διατίθενται με εργοστασιακά τοποθετημένη σφραγιστική ουσία για προστασία από τη διάβρωση και σφράγιση υγρασίας, καθώς και σε ξηρή έκδοση για εφαρμογές τηλεφωνικών κέντρων και καμπινών. Ο συνδετήρας 3M Scotchlok UY-2 είναι ανθεκτικός σε διαλύτες - μειώνει στο ελάχιστο την εξωτερική διάμετρο της δέσμης καλωδίων. Είναι γεμάτο με στεγανοποιητικό υλικό για την παροχή αντοχής στην υγρασία και έχει δύο θύρες που δέχονται δύο μονόκλωνους χάλκινους αγωγούς. 0,4 - 0,9mm.3M Scotchlok Συνδετήρας UY-2. >> . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mg999 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε καλυτερα καλου κακου να αλλαξεις αυτην μπριζα επισης το καλωδιο που ερχεται στον τοιχο να το κοψεις και το ξεγυμνωσεις πιο κατω μηπως εχει υγρασια αν και περισσοτερο χρωμα βλεπω. Παντως η δουλεια που εμενα μου ελυσε τα χερια για να βρω το προβλημα τις καλωδιωσης ητανε οι αριθμο στο Downstream line attenuation (dB):. Eιχα βαλει το ρουτερ στο κουτι εξω και μεσα κομματι κομματι εμπαινα στο 192.168.1.1 και εβλεπα εαν εχω το ιδιο αριθμο μεσα στο σπιτι οπου ειχα παραπανω πεταγα το καλωδιο και εβαζα νεο, διοτι αλλαξα ενα κομματι τις εσωτερικης καλωδιωσης που δεν περιμενα να μου δημιουργει τετοιο θεμα. πχ εξω ειχα 34,5 και μεσα στο καλωδιο που ειχα προβλημα ητανε στα 36 , οποτε το αλλαξα και ησυχασα! με τις αποσυνδεσεις. Επισης τα 3M / Scotchlok Τηλεπικοινωνιακός Συνδετήρας UY-2 θέσεων μου ελυσαν τα χερια στις ενωσεις καλωδιων μεταξυ τους!! <<Οι συνδετήρες 3M Scotchlok είναι ειδικά σχεδιασμένοι, με μεταλλική επαφή μετατόπισης μόνωσης, για την κατασκευή αξιόπιστης ηλεκτρικής σύνδεσης σε κάθε καλώδιο. Διατίθενται με εργοστασιακά τοποθετημένη σφραγιστική ουσία για προστασία από τη διάβρωση και σφράγιση υγρασίας, καθώς και σε ξηρή έκδοση για εφαρμογές τηλεφωνικών κέντρων και καμπινών. Ο συνδετήρας 3M Scotchlok UY-2 είναι ανθεκτικός σε διαλύτες - μειώνει στο ελάχιστο την εξωτερική διάμετρο της δέσμης καλωδίων. Είναι γεμάτο με στεγανοποιητικό υλικό για την παροχή αντοχής στην υγρασία και έχει δύο θύρες που δέχονται δύο μονόκλωνους χάλκινους αγωγούς. 0,4 - 0,9mm.3M Scotchlok Συνδετήρας UY-2. >> . Καλησπέρα ευχαριστώ πολυ για το χρόνο που αφιέρωσες, αύριο μεσημέρι εκλεισα ραντεβού με ηλεκτρολόγο να ανοίξουμε και αλλαξουμε την πρίζα τηλεφώνου σίγουρα μετα θα δουμε τι αλλο θα χρειαστεί να κάνουμε οταν έρθει και ο τεχνικός του οτε αυριο μεθαύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 On 05/01/2021 at 19:26, Mg999 said: Παραθέτω την εικόνα απο την μπριζα τηλεφώνου να γελάσουμε μαζι και να ακούσω 🤣 η πριζα ειναι εξωτερικη αυτοκολλητη οποτε μια χαρα ειναι.το κακο ειναι οτι την εχουν βαψει την μιση.ελπιζω να κανουν καλη επαφη τα καλωδια του τοιχου εκει που τα εχει βιδωσει στο πριζακι On 05/01/2021 at 22:03, Kozanitis1 said: Φίλε μου δε ξέρω αν το σπίτι αυτό είναι ιδιόκτητο ή νοικιάζεις, αλλά όπως βλέπω τις καλωδιώσεις, τις πρίζες τις έχεις δει αν έχουν γειώσεις, ρελέ στον πίνακα κλπ; Δε στο λέω με κακία αλλά ίσως η ταχύτητα του ίντερνετ να είναι δευτερεύουσα.. Φιλικά πάντα😉 Κλασικος μπογιατζης.τα βαφουμε ολαααααααααα 13 hours ago, johnmegarythmos said: καλυτερα καλου κακου να αλλαξεις αυτην μπριζα επισης το καλωδιο που ερχεται στον τοιχο να το κοψεις και το ξεγυμνωσεις πιο κατω μηπως εχει υγρασια αν και περισσοτερο χρωμα βλεπω. Παντως η δουλεια που εμενα μου ελυσε τα χερια για να βρω το προβλημα τις καλωδιωσης ητανε οι αριθμο στο Downstream line attenuation (dB):. Eιχα βαλει το ρουτερ στο κουτι εξω και μεσα κομματι κομματι εμπαινα στο 192.168.1.1 και εβλεπα εαν εχω το ιδιο αριθμο μεσα στο σπιτι οπου ειχα παραπανω πεταγα το καλωδιο και εβαζα νεο, διοτι αλλαξα ενα κομματι τις εσωτερικης καλωδιωσης που δεν περιμενα να μου δημιουργει τετοιο θεμα. πχ εξω ειχα 34,5 και μεσα στο καλωδιο που ειχα προβλημα ητανε στα 36 , οποτε το αλλαξα και ησυχασα! με τις αποσυνδεσεις. Επισης τα 3M / Scotchlok Τηλεπικοινωνιακός Συνδετήρας UY-2 θέσεων μου ελυσαν τα χερια στις ενωσεις καλωδιων μεταξυ τους!! <<Οι συνδετήρες 3M Scotchlok είναι ειδικά σχεδιασμένοι, με μεταλλική επαφή μετατόπισης μόνωσης, για την κατασκευή αξιόπιστης ηλεκτρικής σύνδεσης σε κάθε καλώδιο. Διατίθενται με εργοστασιακά τοποθετημένη σφραγιστική ουσία για προστασία από τη διάβρωση και σφράγιση υγρασίας, καθώς και σε ξηρή έκδοση για εφαρμογές τηλεφωνικών κέντρων και καμπινών. Ο συνδετήρας 3M Scotchlok UY-2 είναι ανθεκτικός σε διαλύτες - μειώνει στο ελάχιστο την εξωτερική διάμετρο της δέσμης καλωδίων. Είναι γεμάτο με στεγανοποιητικό υλικό για την παροχή αντοχής στην υγρασία και έχει δύο θύρες που δέχονται δύο μονόκλωνους χάλκινους αγωγούς. 0,4 - 0,9mm.3M Scotchlok Συνδετήρας UY-2. >> . σε εξωτερικο πριζακι γενικα ειναι δυσκολο να βρεις οξειδωμενα καλωδια.βαμενα βεβαια απειρες φορες.:P 12 hours ago, Mg999 said: Καλησπέρα ευχαριστώ πολυ για το χρόνο που αφιέρωσες, αύριο μεσημέρι εκλεισα ραντεβού με ηλεκτρολόγο να ανοίξουμε και αλλαξουμε την πρίζα τηλεφώνου σίγουρα μετα θα δουμε τι αλλο θα χρειαστεί να κάνουμε οταν έρθει και ο τεχνικός του οτε αυριο μεθαύριο. την αλλαζες και μονος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mg999 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, poulinos είπε η πριζα ειναι εξωτερικη αυτοκολλητη οποτε μια χαρα ειναι.το κακο ειναι οτι την εχουν βαψει την μιση.ελπιζω να κανουν καλη επαφη τα καλωδια του τοιχου εκει που τα εχει βιδωσει στο πριζακι Κλασικος μπογιατζης.τα βαφουμε ολαααααααααα σε εξωτερικο πριζακι γενικα ειναι δυσκολο να βρεις οξειδωμενα καλωδια.βαμενα βεβαια απειρες φορες.:P την αλλαζες και μονος σου. Αστα να πανε θα την αλλαξω καλύτερα μπορεί να μην κανει κ καλή επαφή λογο της μπογιας ποιος ξέρει παντως σημερα στις έρχεται και τεχνικός και ηλεκτρολόγος,με τον τεχνικό το κυριότερο που θελω να δω ειναι τι ταχύτητα φτανει μέχρι τον κατανεμητή για να δω αν αξίζει να μείνω στην "50ρα" Καλημερααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 καλα ναι αλλαξε την 1 ευρω ειναι αλλωστε.δεν ειναι κακο να μπει μια αλλη.θα φανει αν εχει μπογια το καλωδιο κατω απο την βιδα αν και λογικα δυσκολο. 6 minutes ago, Mg999 said: Αστα να πανε θα την αλλαξω καλύτερα μπορεί να μην κανει κ καλή επαφή λογο της μπογιας ποιος ξέρει παντως σημερα στις έρχεται και τεχνικός και ηλεκτρολόγος,με τον τεχνικό το κυριότερο που θελω να δω ειναι τι ταχύτητα φτανει μέχρι τον κατανεμητή για να δω αν αξίζει να μείνω στην "50ρα" Καλημερααα επισης το τι σου ειπαν στο τηλεφωνο οτι θα πιανεις ειναι σχετικο και πολυ κατα προσεγγιση.δεν ειναι μονο η αποσταση αλλα και η ποιοτητα του καλωδιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mg999 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, poulinos είπε καλα ναι αλλαξε την 1 ευρω ειναι αλλωστε.δεν ειναι κακο να μπει μια αλλη.θα φανει αν εχει μπογια το καλωδιο κατω απο την βιδα αν και λογικα δυσκολο. επισης το τι σου ειπαν στο τηλεφωνο οτι θα πιανεις ειναι σχετικο και πολυ κατα προσεγγιση.δεν ειναι μονο η αποσταση αλλα και η ποιοτητα του καλωδιου. Το θεμα ειναι οτι στο κατάστημα μου είπανε 35 με 45 για την περιοχή μου οταν ρώτησα ενω στο τηλέφωνο μου είπαν 25 και τους λεω αυτο ειναι παραπλανητικό αλλα λετε εσεις αλλα αυτοι και αν ηταν έτσι δεν θα έκανα καν την "αναβάθμιση", γι'αυτό θελω να μετρησουμε με τον τεχνικό να δω τι πραγματικά έρχεται μέχρι τον κατανεμητή της πολυκατοικίας και αμα εχουν προβλήμα τα καλώδια μου να τα αλλάξω. Καμία αλλη συμβουλή να πω στον τεχνικό να τσεκαρουμε κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα