nikolakan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα... Το build που έχω εδώ και 6 χρόνια έχει την sapphire Radeon R9 280 ... Μια αναβάθμιση με νέα κάρτα είναι το ζητούμενο αλλά με budget 200-250 euro... Δεν με ενδιαφέρουν τρελές αναλύσεις ...με ενδιαφέρει να μπορώ να παίξω τα νέα παιχνίδια και τα επερχόμενα ... Χωρίς υπερβολές..
LouCi4er Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 7 ώρες πριν, nikolakan είπε Καλημέρα... Το build που έχω εδώ και 6 χρόνια έχει την sapphire Radeon R9 280 ... Μια αναβάθμιση με νέα κάρτα είναι το ζητούμενο αλλά με budget 200-250 euro... Δεν με ενδιαφέρουν τρελές αναλύσεις ...με ενδιαφέρει να μπορώ να παίξω τα νέα παιχνίδια και τα επερχόμενα ... Χωρίς υπερβολές.. Μπορεις να γραψεις ποιο ειναι το build?Επεξεργαστη,τροφοδοτικο,οθονη κτλ αν και σε βλεπω να σου δινουν ως μονη επιλογη την 3090 αλλιως δεν θα παιζεις ουτε πασεντζα,χαχαχα
Kiriakos-GR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, nikolakan είπε Μια αναβάθμιση με νέα κάρτα είναι το ζητούμενο αλλά με budget 200-250 euro... Δεν με ενδιαφέρουν τρελές αναλύσεις ...με ενδιαφέρει να μπορώ να παίξω τα νέα παιχνίδια και τα επερχόμενα ... Χωρίς υπερβολές.. Είσαι και εσύ υποψήφιος για μια ASUS Dual 1660 Super , τώρα μέτρα διαστάσεις της παλιάς σου, για μην πάρεις στο μέλλον κανένα τρένο που δεν θα χωράει πουθενά.
The_Judas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Εφόσον έχεις pc 6ετίας μάλλον έχεις παρόμοιο σύστημα με αυτό της υπογραφής μου. Με την 1660 super ή ακόμη και με την 1650 super θα έχεις σημαντικό bottleneck, καθώς και με τις μνήμες της εποχής (μάλλον ddr3). Η καλύτερη λύση είναι η ολική αναβάθμιση, ειδικά εφόσον θέλεις να παίζεις τα νέα παιχνίδια. Κατα τ'αλλα πας για nvidia 1650 super, AMD RX 580 ή ακόμη καλύτερα την 1660 super, αν τις βρεις ποτέ διαθέσιμες και σε λογικές τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα