Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες και καλή χρονιά σε όλους. 

Πρόσφατα απέκτησα ένα Redmi note 8 pro. Προφανώς φόρεσε τζαμακι. Και μία μέτρια θήκη πλάτης.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, εκτός από την υποχρέωση της διαρκούς κατοχής ταυτότητας μαζί μου, υπάρχει και η ανάγκη διαρκούς κατοχής  6 καρτών (τραπεζικών, εισόδου κλπ κλπ). Μέχρι τώρα στα προηγούμενα τηλέφωνα είχα θήκη τύπου wallet). Προφανώς λόγω κατασκευής η τοποθέτηση 6 καρτών ανά δύο στις 3 θέσεις (το μέγιστο) που διαθέτουν οι θήκες αυτές, είχαν ως αποτέλεσμα να χαλαρώνουν, με κίνδυνο την απώλεια κάποιας κάρτας. Βάλε και κάνα χαρτονόμισμα στη θέση της ταυτότητας... έχουμε αύξηση της χαλάρωσης...😄

Υπάρχει καμία άλλη, περισσότερο ανθεκτική λύση, που να συνδυάζει κινητό, κάρτες, ταυτότητα;

Δεν θέλω να κουβαλάω ούτε μπανάνες, ούτε ανανάδες, ούτε κρεμαστά τσαντάκια, ούτε minimal backpacks, ούτε ξεχωριστό πορτοφόλι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, snips είπε

Πρόσφατα απέκτησα ένα Redmi note 8 pro. Προφανώς φόρεσε τζαμακι. Και μία μέτρια θήκη πλάτης.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, εκτός από την υποχρέωση της διαρκούς κατοχής ταυτότητας μαζί μου, υπάρχει και η ανάγκη διαρκούς κατοχής  6 καρτών (τραπεζικών, εισόδου κλπ κλπ). Μέχρι τώρα στα προηγούμενα τηλέφωνα είχα θήκη τύπου wallet). Προφανώς λόγω κατασκευής η τοποθέτηση 6 καρτών ανά δύο στις 3 θέσεις (το μέγιστο) που διαθέτουν οι θήκες αυτές, είχαν ως αποτέλεσμα να χαλαρώνουν, με κίνδυνο την απώλεια κάποιας κάρτας. Βάλε και κάνα χαρτονόμισμα στη θέση της ταυτότητας... έχουμε αύξηση της χαλάρωσης...😄

Υπάρχει καμία άλλη, περισσότερο ανθεκτική λύση, που να συνδυάζει κινητό, κάρτες, ταυτότητα;

Δεν θέλω να κουβαλάω ούτε μπανάνες, ούτε ανανάδες, ούτε κρεμαστά τσαντάκια, ούτε minimal backpacks, ούτε ξεχωριστό πορτοφόλι.

Mε τόσες κάρτες + ταυτότητα + δίπλωμα + κάνα χαρτονόμισμα + ... ότι να πάρεις στο τέλος θα έχει το μέγεθος μεγάλου πορτοφολιού.

Καλύτερα δες ξανά την λύση για ένα κρεμαστό τσαντάκι.
Αν δεν σου αρέσουν υπάρχουν αυτά που μπαίνουν χιαστή στον ώμο ή τα vertical belt που δένονται στην ζώνη και το κυριότερο δεν μοιάζουν με μπανάνες.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, snips είπε

Θα σου έλεγα να αγοράσεις ένα ωραίο δερμάτινο πορτοφόλι. Θα γλυτώσεις και από τη γυφτια να τα κουβαλάς όλα αυτά στη θήκη του κινητού!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...