TechIt Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα. Ειμαι 17 και τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει οτι τα μαλλια μου απο εκει που ηταν πυκνα αδυνατιζουν αρκετα. Εχει καποια σχεση με μελλοντικη τριχοπτωση αυτο;
TechIt Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 23 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Όχι. Απόκρυψη περιεχομένων Έχει με τωρινή Δεν χανω μαλλια. Απλα αδυνατιζει η τριχα
papoys1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 46 λεπτά πριν, TechIt είπε Καλησπερα. Ειμαι 17 και τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει οτι τα μαλλια μου απο εκει που ηταν πυκνα αδυνατιζουν αρκετα. Εχει καποια σχεση με μελλοντικη τριχοπτωση αυτο; Και τι είναι η τρίχα να λεπτύνει. Φύλλο κρούστας;;;;;; Να ανησυχείς αν σκληραίνει η τρίχα. Αν είναι λεπτή μαλακή και δεν χάνεις μαλλιά μια χαρά είσαι. Ο όγκος που λένε είναι για αυτούς και αυτές που έχουν λίγα ή καραφλιάζουν. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Λέπτυνση στο μαλλί;;; Δεν είσαι στον όγκο δηλαδή? Μην το αφήσεις έτσι, να πα' να κοιταχτείς!
Angellbill Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Παρακαλώ ελενξτε θυροειδη κα αν παίρνετε η χάνετε βάρος αν εισται κάπου αλλεργική η πόσες φορές χρησιμοποιείται προϊόντα μαλλιών και styling. Πχ. Πιστολακια βαφές ισιωτικα κ.α... Εγώ θα πρότεινα την σειρά fast με επιφύλαξη. (κάθε κεφάλι διαφέρει) η απλή μάσκα μαλλιών. Πώς να τη φτιάξετε: Αναμιγνύετε όλα τα υλικά μαζί. Απλώστε το μίγμα στα μαλλιά σας και κάντε απαλό μασάζ. Τυλίξτε τα μαλλιά σας με μία σακούλα και αφήστε το μίγμα για 2- 4 ώρες. Λουστείτε κανονικά με το σαμπουάν σας, βάλτε την κρέμα μαλλιών σας και φροντίστε να ξεπλύνετε τα μαλλιά σας πολύ καλά. Εφαρμόστε αυτή τη θεραπεία 1- 2 φορές τη βδομάδα για 2 μήνες.
sakura22 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Πριν πασαλειφτείς με αυγά πήγαινε σε ένα δερματολόγο. Λογικά θα σου ζητήσει να κάνεις κάποιες εξετάσεις για αποκλεισμό κάποιων αιτιών και μετά θα σε κατευθύνει κατάλληλα. 1
zoupous Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Αν ειναι να καραφλιασεις δε σε σωζει τιποτα φιλαρακι,δε το λεω ειρωνικα αλλα οτι κρεμα και να βαλεις σε οποιν μαγο και να πας καραφλας θα σαι.Ακομα και οι ορμονες που σε κανουν να βγαζεις μαλλια μολις σταματησεις να τις παιρνεις καπουτ και τα μαλλια.Για να μην πω αν κανεις μεταμοσχευση μαλλιων παλι φαρμακα θα παιρνεις.Κοιτα να χαρεις τωρα με τα μαλλια που εχεις τραβα και καμια σελφι να θυμασαι!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα