V.I.Smirnov Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) To SpyShelter είναι πρωταρχικά antikeylogger, όχι antivirus. Νομίζω ότι έχει και antivirus, δεν ξέρω πόσο καλό είναι. Για τους ιούς και τα ransomware η καλύτερη προστασία είναι το backup και το light virtualization. Όχι τα antivirus - αντίθετα με ότι κάνουν οι πολλοί. Π.χ., τα win 10 pro έχουν πλέον δικό τους sandbox. Αν σερφάρεις μέσα σε αυτό ή ανοίγεις εκεί επίφοβα αρχεία, το μηχάνημα είναι απολύτως ασφαλές. Πόσοι το ξέρουν, και πόσοι το χρησιμοποιούν ; Υπάρχουν περιπτώσεις όπου τα AV όντως χρειάζονται, αλλά σε εξίσου πολλές είναι απλώς σαβούρα. Ο πραγματικός κίνδυνος είναι η υποκλοπή των στοιχείων, επομένως ένα λογισμικό antikeylogger είναι πολύ προτιμότερο καθώς είναι εξειδικευμένο γι' αυτό. - Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2021 από V.I.Smirnov 1
udroxoos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, Stephen_giourson είπε Ένας χακεράς μπορεί να σου κλέψει κωδικούς π.χ. τον κωδικο του e-banking σου. Αυτό είναι που με ανησυχεί περισσότερο, όχι το αν θα μου κλέψει τις φωτογραφίες και τα τραγούδια. Αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να συμβεί δεν είναι και τόσο εξωφρενικό αυτό που λέω Για να μπω στην σελίδα του τραπεζικού λογαριασμού μου, αφού βάλω τους 2 κωδικούς, μου ζητάει να επιβεβαιώσω άλλον έναν προσωρινό που μου έρχεται στο κινητό μου. Δεν ξέρω για την δική σου, αλλά έτσι θα έπρεπε να συμβαίνει με όλες τις τράπεζες. Το μόνο software ασφαλείας που χρησιμοποιώ είναι ένα firewall για να μπλοκάρω την πρόσβαση κάποιων προγραμμάτων στο ίντερνετ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα