kostasneo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σας και καλή χρονιά σε όλους. Έχω κάνει την αλλαγή απο vdsl 50 σε vdsl 100 . Αναγκαστικά μου είπαν οτι η γραμμή γίνεται VoIP . Έχω παραμείνει στο ΤP-link 100v που δίνει η Vodafone αλλα δε με καλύπτει και μεσα στο χώρο και γενικά . Μετά απο καιρό βρήκα μια καλή προσφορά μεσα στα black friday και τα cyberweek και πήρα το c80 archer της TP Link πάλι (πολυ καλό router) . Ψάχνομαι για κατάργηση και των 2 και συνδιασμό καλού σήματος στο σπίτι και αξιοπιστία σε VoIP και γραμμή ταυτόχρονα. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι; Βλέπω πολύ ακριβές επιλογές στο skroutz και διαφορα μαγαζιά για VoIP modem-routers. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 AVM Fritz!Box 7530 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 14 hours ago, kostasneo said: Καλησπέρα σας και καλή χρονιά σε όλους. Έχω κάνει την αλλαγή απο vdsl 50 σε vdsl 100 . Αναγκαστικά μου είπαν οτι η γραμμή γίνεται VoIP . Έχω παραμείνει στο ΤP-link 100v που δίνει η Vodafone αλλα δε με καλύπτει και μεσα στο χώρο και γενικά . Μετά απο καιρό βρήκα μια καλή προσφορά μεσα στα black friday και τα cyberweek και πήρα το c80 archer της TP Link πάλι (πολυ καλό router) . Ψάχνομαι για κατάργηση και των 2 και συνδιασμό καλού σήματος στο σπίτι και αξιοπιστία σε VoIP και γραμμή ταυτόχρονα. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι; Βλέπω πολύ ακριβές επιλογές στο skroutz και διαφορα μαγαζιά για VoIP modem-routers. Ευχαριστω αν καταφερεις με καποιο τροπο να παρεις τα στοιχεια του voip τοτε ναι το fritzbox 7530 ή to 7590 σου κανουν.και βγαινει και το 7530ax αν δεν εχει βγει ηδη.(νομιζω εχει βγει). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 πράγμα που δεν θα συμβεί φυσικά καθώς στοιχεία που αφορούν VoIP δεν δίνει ούτε η Vodafone ούτε η Wind παρά μόνο η Cosmote έτσι απλά "παντρεύεσαι" τον εξοπλισμό που θα σου στείλουν από την Vodafone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 3 minutes ago, ikorolis said: πράγμα που δεν θα συμβεί φυσικά καθώς στοιχεία που αφορούν VoIP δεν δίνει ούτε η Vodafone ούτε η Wind παρά μόνο η Cosmote έτσι απλά "παντρεύεσαι" τον εξοπλισμό που θα σου στείλουν από την Vodafone. στην vodafone υπαρχει τροπος(προγραμμα) για να τα παρεις. https://www.insomnia.gr/forums/topic/750707-h300s-νέο-πρόγραμμα-backup-voip-ρυθμίσεων/page/4/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, poulinos είπε στην vodafone υπαρχει τροπος(προγραμμα) για να τα παρεις. https://www.insomnia.gr/forums/topic/750707-h300s-νέο-πρόγραμμα-backup-voip-ρυθμίσεων/page/4/ Ναι έχεις δίκιο φίλε μου (το ξέχασα αυτό το πρόγραμμα που έχει φτιάξει φίλος από εδώ μέσα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 2 minutes ago, ikorolis said: Ναι έχεις δίκιο φίλε μου (το ξέχασα αυτό το πρόγραμμα που έχει φτιάξει φίλος από εδώ μέσα) βεβαια δεν εχεις αδικο διοτι ο φιλος δεν εχει το H300 οποτε δεν ξερω αν μπορει να τα παρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, poulinos είπε βεβαια δεν εχεις αδικο διοτι ο φιλος δεν εχει το H300 οποτε δεν ξερω αν μπορει να τα παρει. Δεν ξέρω τι συσκευή δίνει η Vodafone για σύνδεση από 100 και πάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 21 minutes ago, ikorolis said: Δεν ξέρω τι συσκευή δίνει η Vodafone για σύνδεση από 100 και πάνω... Θα σε γελασω.αλλαζουν τοσα cpe οι παροχοι που δεν ξερω. ο οτε δινει speedport entry ,speedoport plus ,speedport smart. η forthnet δινει κατα κορον το zte 288a. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 @poulinos @ikorolis Περα απο το h300s που μπορουν να βγουν οι κωδικοι voip, ειχα ποσταρει καποτε και τα credentials για root σε tp link 100v (το μοντεμ του ts) το οποιο δινει προσβαση σε ολα τα δεδομενα του voip (username, pass, proxy servers/ports, κτλπ κτλπ). Link για root σε tp link 100v: Αφου κανει login o ts με root user, θα παει στο telephony και θα βρει οτι πληροφοριες χρειαζεται για να στησει ενα voip modem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 12 hours ago, DanielRGr said: @poulinos @ikorolis Περα απο το h300s που μπορουν να βγουν οι κωδικοι voip, ειχα ποσταρει καποτε και τα credentials για root σε tp link 100v (το μοντεμ του ts) το οποιο δινει προσβαση σε ολα τα δεδομενα του voip (username, pass, proxy servers/ports, κτλπ κτλπ). Link για root σε tp link 100v: Αφου κανει login o ts με root user, θα παει στο telephony και θα βρει οτι πληροφοριες χρειαζεται για να στησει ενα voip modem. το password δεν ειναι με τιποτα αστερακια? οποτε μια χαρα αμα τα παρει απο το modem router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επιλεγμένo σχόλιο DanielRGr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Επιλεγμένo σχόλιο Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 2 hours ago, poulinos said: το password δεν ειναι με τιποτα αστερακια? οποτε μια χαρα αμα τα παρει απο το modem router. Ειναι plain text αν θυμαμαι καλα! Αν οχι, αλλαζεις το HTML element σε type=text απο type=password. Με το 100v εστησα το πρωτο after market modem 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 24 minutes ago, DanielRGr said: Ειναι plain text αν θυμαμαι καλα! Αν οχι, αλλαζεις το HTML element σε type=text απο type=password. Με το 100v εστησα το πρωτο after market modem 😁 το κανα recommend ωστε να φαινεται στην αρχη του τοπικ αμα το χρειαστει καποιος. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasneo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Στις 4/1/2021 στις 9:45 ΜΜ, DanielRGr είπε @poulinos @ikorolis Περα απο το h300s που μπορουν να βγουν οι κωδικοι voip, ειχα ποσταρει καποτε και τα credentials για root σε tp link 100v (το μοντεμ του ts) το οποιο δινει προσβαση σε ολα τα δεδομενα του voip (username, pass, proxy servers/ports, κτλπ κτλπ). Link για root σε tp link 100v: Αφου κανει login o ts με root user, θα παει στο telephony και θα βρει οτι πληροφοριες χρειαζεται για να στησει ενα voip modem. ναι εχω μπει ετσι μεσα με root user Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από DanielRGr,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα