Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το παρακάτω σύστημα και σκέφτομαι να βάλω windows 10

Όταν είχα βάλλει τον SSD με τα win7 θυμάμαι χρειάστηκε να φορτώσω από δισκέτα drivers

GIGABYTE SATA2 preinstall Driver for ACHI/RAID mode (πατώντας F6)

Άραγε μπορώ να τους βάλλω σε CD ή USB?

Θα  χρειαστεί να  γίνει το ίδιο και με τα win10 ή δεν χρειάζεται?

Να πω ότι μέσα από το samsung magician φαίνεται ότι δεν έχω ενεργό το ACHI

(δεν ξέρω και πόσο σημαντικό είναι)

Θα ήθελα βοήθεια για να κάνω μια σωστή εγκατάσταση .

Ευχαριστώ

1841925472_.png.087e63c792d4f3cc4ad025e4181afeec.png

Δημοσ.

Μήπως είχες βάλει τίποτα win 7 χωρίς sp; Τα 7άρια με το sp1 έχουν μια χαρά drivers για sata. Τα 10άρια επίσης. Απλά στα 10 ή θα κάψεις dvd (αν χωράνε, δεν ξέρω πόσο είναι τα τελευταία) ή αν κάνεις usb μην το κάνεις με το εργαλείο της microsoft. Απλά κατέβασε το iso και μετά με το rufus δημιούργησε ένα usb αλλά μην ξεχάσεις να αλλάξεις την επιλογή για το σχέδιο κατανομής από gpt σε mbr.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω βάλει windows 10 home 64bit σε παλιότερη μητρική από την δική σου. LGA 775 με q6600 επεξεργαστή και παίζει καλά μέχρι στιγμής...δεν χρειάστηκε να βάλω drivers για τίποτα. Ότι χρειάστηκε μπήκε με την εγκατάσταση.

Επεξ/σία από tzitzikas2
Δημοσ.

Τους drivers τους είχε ζητήσει κατά την διάρκεια της εγκατάστασης για να "δει" τον SSD δίσκο.

Την εγκατάσταση την έκανα από DVD

Δημοσ.
15 ώρες πριν, micos000 είπε

Μήπως είχες βάλει τίποτα win 7 χωρίς sp; Τα 7άρια με το sp1 έχουν μια χαρά drivers για sata. Τα 10άρια επίσης. Απλά στα 10 ή θα κάψεις dvd (αν χωράνε, δεν ξέρω πόσο είναι τα τελευταία) ή αν κάνεις usb μην το κάνεις με το εργαλείο της microsoft. Απλά κατέβασε το iso και μετά με το rufus δημιούργησε ένα usb αλλά μην ξεχάσεις να αλλάξεις την επιλογή για το σχέδιο κατανομής από gpt σε mbr.

Αυτά που βρίσκουμε, στο site της MS, για κατέβασμα είναι η τελευταία έκδοση ή κάποια προηγούμενη και μετά χρειάζεται update?

Κάπου διάβασα ότι μπορείς να επιλέξεις έκδοση

Δημοσ.
Μόλις τώρα, micos000 είπε

Για πότε μιλάς; Η ms έχει καιρό που δεν δίνει 7αρια.

Μιλάω για τα  10-άρια

και πέρασμα σε USB με Rufus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...