A1ex Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Γεια σας, αυτες τις μερες αγορασα ενα πικαπ, nedis turn200bn το μοντελο. Φτηνο και φτηνη βελονα και οχι η καλυτερη κατασκευή. Εχω σκοπο να αναβαθμισω το πικαπ μου αλλα για τώρα αυτη ηταν η επιλογη μου. Αυτο το πικαπ διαθέτει μονο rca υποδοχες και μια line. Στο κουτι υπήρχε μονο το rca καλωδιο. Υπαρχει κάποιος τροπος να το συνδεσω σε ενισχυτη sony με ηχεια technics ( αυτα ειναι συνδεδεμένα μαζι, ολα κομπλε, ενα ηχοσύστημα πληρως λειτουργικό). Το θέμα μου είναι οτι δεν εχει ground υποδοχή το πικαπ, και δεν ξερω αν ειναι συμβατα λογω του οτι ειναι φτηνο, αλλα στην ιστοσελιδα αναφερει πως μπορεί να συνδεθεί με soundsystems. Αμα μπορουσε καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμούσα.
gianniz_k Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Στις 3/1/2021 στις 7:22 ΜΜ, A1ex είπε Γεια σας, αυτες τις μερες αγορασα ενα πικαπ, nedis turn200bn το μοντελο. Φτηνο και φτηνη βελονα και οχι η καλυτερη κατασκευή. Εχω σκοπο να αναβαθμισω το πικαπ μου αλλα για τώρα αυτη ηταν η επιλογη μου. Αυτο το πικαπ διαθέτει μονο rca υποδοχες και μια line. Στο κουτι υπήρχε μονο το rca καλωδιο. Υπαρχει κάποιος τροπος να το συνδεσω σε ενισχυτη sony με ηχεια technics ( αυτα ειναι συνδεδεμένα μαζι, ολα κομπλε, ενα ηχοσύστημα πληρως λειτουργικό). Το θέμα μου είναι οτι δεν εχει ground υποδοχή το πικαπ, και δεν ξερω αν ειναι συμβατα λογω του οτι ειναι φτηνο, αλλα στην ιστοσελιδα αναφερει πως μπορεί να συνδεθεί με soundsystems. Αμα μπορουσε καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμούσα. Από το rca του πικάπ σε μια είσοδο ήχου του ενισχυτή. Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο στην περίπτωσή σου 1 1
cabdik Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, gianniz_k είπε Από το rca του πικάπ σε μια είσοδο ήχου του ενισχυτή. Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο στην περίπτωσή σου απλα και ομορφα..! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα