Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους

Διεξάγω μία έρευνα για τη σχέση μεταξύ ικανοτήτων και χρόνου ανεύρεσης εργασίας, δηλαδή πόσο καιρό χρειάζεται κάποιος με συγκεκριμένα προσόντα για να βρει εργασία, αναλόγως των συγκεκριμένων χαρακτηριστικών του, όπως ηλικία, χώρα, τομέας εργασίας, αν έχει πτυχίο, αν ξέρει ξένες γλώσσες, αν έχει προυπηρεσία, κλπ

Όσοι έχετε περάσει από το στάδιο αναζήτησης εργασίας σε οποιαδήποτε φάση της ζωής σας, θα ήμουν ευγνώμον αν αφιερώνατε 2 λεπτά από το χρόνο σας για να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα (εντελώς ανώνυμη), που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://grbusinessforum.com/jobodds

Μετά τη συγκέντρωση ικανοποιητικού όγκου δεδομένων, θα γίνει επεξεργασία με προχωρημένα μοντέλα μηχανικής μάθησης και τα συμπεράσματα που θα βγουν θα έχουν άμεση επίπτωση και πρακτική χρησιμότητα για οποιονδήποτε ψάχνει για εργασία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

υ.γ. Σε περίπτωση που έχετε περάσει περισσότερα στάδια αναζήτησης εργασίας, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα για κάθε περίπτωση ξεχωριστά, αφού τα δεδομένα κάθε φορά αλλάζουν

Επεξ/σία από archer100
Δημοσ.

Κοιτά, υπάρχουν διαφορετικά στάδια του ψάχνω για δουλειά, που δεν αποτυπώνονται στο ερωτηματολογιο. Υπάρχει το είμαι άνεργος και ψάχνω για δουλειά, όποτε και η διάρκεια έχει σημασία και θέλω θέση εχθές, και υπάρχει και το έχω ήδη δουλειά και είμαι ευχαριστημένος αλλά ψάχνω για μια καλύτερη, όποτε και είμαι και πιο επιλεκτικός και μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες...

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Κοιτά, υπάρχουν διαφορετικά στάδια του ψάχνω για δουλειά, που δεν αποτυπώνονται στο ερωτηματολογιο. Υπάρχει το είμαι άνεργος και ψάχνω για δουλειά, όποτε και η διάρκεια έχει σημασία και θέλω θέση εχθές, και υπάρχει και το έχω ήδη δουλειά και είμαι ευχαριστημένος αλλά ψάχνω για μια καλύτερη, όποτε και είμαι και πιο επιλεκτικός και μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες...

Ναι έχεις δίκιο, όπως επίσης και η ανεργία δεν είναι πάντοτε ίδια, υπάρχουν πολλοί άνεργοι που ψάχνουν παθητικά είτε δεν ψάχνουν καθόλου. Η έρευνα αφορά κυρίως όσους ψάχνουν ενεργητικά ενώ βρίσκονται ήδη εκτός αγοράς εργασίας. Θα το διευκρινίσω σύντομα με σχετικό εισαγωγικό σχόλιο στη σελίδα. Αν υπάρχει ανταπόκριση, θα γίνονται διαρκώς βελτιώσεις, ο στόχος είναι να είναι κάτι διαρκές

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...