cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, tsofras είπε Δεν υπάρχει Ποιος κάνει την φωνή αυτού που μπαίνει στο πλάνο στο 3:59 ? Μου φαίνεται γνωστή 15 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Το είδα μέχρι το 7'. Στην Πορτογαλία δεν μιλάνε Ισπανικά. Στο Ποέρτο Ρίκο τι μιλάνε? 2
tsofras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Ποιος κάνει την φωνή αυτού που μπαίνει στο πλάνο στο 3:59 ? Μου φαίνεται γνωστή Στο Ποέρτο Ρίκο τι μιλάνε? Δεν αντέχω να το ξαναδώ αλλά η φωνή που κατάλαβα εγώ είναι του Τρελαντώνη από το καφέ της χαράς , δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε αυτόν 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Ποιος κάνει την φωνή αυτού που μπαίνει στο πλάνο στο 3:59 ? Μου φαίνεται γνωστή Στο Ποέρτο Ρίκο τι μιλάνε? Σωστός. Νομιζα οτι εννοουσε την Πορτογαλία. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από Βασίλης_29
Mene Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν αντέχω να το ξαναδώ αλλά η φωνή που κατάλαβα εγώ είναι του Τρελαντώνη από το καφέ της χαράς , δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε αυτόν Σωστός: https://youtu.be/5yBIrQidvxs&t=5 Edit: αλήθεια Βασίλη, δεν σε αντιγράφω. Τα μεγάλα πνεύματα που λένε.. Και δεύτερο edit: @Autodidaktos δες κι αυτή την playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYn4SRjFs49MjEgo3L2CGddoC_-QncOKE Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από Mene
nikangel Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Να πω και εγώ την γνώμη μου που δουλεύω σε κανάλι; Ο Σκάι έχει το παλιό αρχείο του σε dv cam κασέτες - όχι beta και όλο το νεο είναι ψηφιοποιημένο. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δώσει το υλικό αυτό σε κανέναν ιδιώτη για αντιγραφή γιατί είναι παράνομη πράξη. Το κάθε κανάλι αγοράζει τα δικαιώματα προβολής των επεισοδίων και ουσιαστικά δεν τους ανήκει το μητρικό υλικό για να το διαθέσουν για εμπορική εκμετάλλευση. Ανάλογα την χώρα παραγωγής υπάρχουν και άλλες εμπορικές συμφωνίες. Μερικές ξένες εταιρείες πουλάνε την σειρά στο κανάλι με μια τιμή φιξ και το κανάλι έχει δικαίωμα να την προβάλει όσες φορές θέλει και μερικές ξένες εταιρίες παίρνουν δικαιώματα σε χρήμα κάθε φορά που προβάλλεται σε επανάληψη η σειρά. Τα κανάλια δύσκολα τώρα πια επαναπροβαλουν υλικό περασμένης δεκαετίας γιατί η ποιότητα εγγραφής δεν ήταν καλή τότε και το υλικό αν προβληθεί τώρα θα είναι "σούπα" (ορολογία της πιάτσας) Η μόνη περίπτωση να σωθεί παλιό υλικό σε άριστη κατάσταση και να μετατραπεί σε full hd ή 4k είναι μόνο αν αυτό το υλικό έχει γραφτεί σε φιλμ. Αν λοιπόν δεν πρόλαβες να κάνεις εγγραφή του προγράμματος όταν αυτό προβαλόταν δυστυχώς ατύχησες. Αν έχεις τόσο "έρωτα" με την σειρά, δες μήπως την βρεις στην μητρική της γλώσσα και δώσε την έξω για υποτιτλισμο. 6 2
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Mην μπλεκεις. Στειλε στον πωλητη αν εχει αγγλικους υποτιτλους και χτυπα την αν την θελεις τοσο πολυ. Δεν θεωρω πως θα σου κοστιζε λιγοτερο να την αγοραζες απο το καναλι πχ. https://www.ebay.com/itm/EL-DIARIO-DE-DANIELA-Telenovela-Mexicana-20-Dvds-/223960258292
michael92 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, stormrain είπε Mην μπλεκεις. Στειλε στον πωλητη αν εχει αγγλικους υποτιτλους και χτυπα την αν την θελεις τοσο πολυ. Δεν θεωρω πως θα σου κοστιζε λιγοτερο να την αγοραζες απο το καναλι πχ. https://www.ebay.com/itm/EL-DIARIO-DE-DANIELA-Telenovela-Mexicana-20-Dvds-/223960258292 Αποκλείεται να έχει αγγλικούς υπότιτλους, εδώ μεγάλες παραγωγές δεν έχουν, με εξαίρεση αυτές που τα τελευταία χρόνια πάνε σε Netflix/Amazon. Ούτε closed captions θα έχει, πράγμα που θα έκανε τον υποτιτλισμό της σειράς πολύ πιο εύκολο, καθώς θα ήταν έτοιμα τα timestamps.
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, michael92 είπε Αποκλείεται να έχει αγγλικούς υπότιτλους, εδώ μεγάλες παραγωγές δεν έχουν, με εξαίρεση αυτές που τα τελευταία χρόνια πάνε σε Netflix/Amazon. Ούτε closed captions θα έχει, πράγμα που θα έκανε τον υποτιτλισμό της σειράς πολύ πιο εύκολο, καθώς θα ήταν έτοιμα τα timestamps. Λες? Πολυ πιθανο, απλως ελεγα λογω γειτνιασης με ΗΠΑ μπας και. Παρ' ολα αυτα εγω θα εκανα μια ερωτηση
michael92 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, stormrain είπε Λες? Πολυ πιθανο, απλως ελεγα λογω γειτνιασης με ΗΠΑ μπας και. Παρ' ολα αυτα εγω θα εκανα μια ερωτηση Ακόμα και να παίχτηκε στις ΗΠΑ, κατά 99% παίχτηκε σε ισπανόφωνο καλωδιακό κανάλι. Υπάρχουν πολλές καλές παραγωγές που αν δεν ξέρεις ισπανικά δεν μπορείς να τις δεις δυστυχώς (προφανώς δεν μιλάω για την συγκεκριμένη σειρά). 1
chrisxkar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 εγω σε πληροφορω οτι ηθελα το ιδιο για ενα ντοκυμαντερ τωρα στα κοντα και παθε σοκ με το που εστειλα μηνυμα με πηραν τηλεφωνο μεσα στην επομενη ωρα.Και ευγενικοτατα μου ειπαν κυριε ταδε μου δυστηχως ελειξαν τα δικαιωματα και εμεις δεν μπορουμε να σας παρεχουμε καποιο λινκ η κατι τετοιο γιατι δεν ειναι νομιμο. Οποτε απο εμενα ενα μεγαλο μπραβο γιατι ετσι θα επρεπε να λειτουργει το δημοσιο
michael92 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, chrisxkar είπε εγω σε πληροφορω οτι ηθελα το ιδιο για ενα ντοκυμαντερ τωρα στα κοντα και παθε σοκ με το που εστειλα μηνυμα με πηραν τηλεφωνο μεσα στην επομενη ωρα.Και ευγενικοτατα μου ειπαν κυριε ταδε μου δυστηχως ελειξαν τα δικαιωματα και εμεις δεν μπορουμε να σας παρεχουμε καποιο λινκ η κατι τετοιο γιατι δεν ειναι νομιμο. Οποτε απο εμενα ενα μεγαλο μπραβο γιατι ετσι θα επρεπε να λειτουργει το δημοσιο Εξαρτάται πάντα από την εταιρεία παραγωγής, με μεγάλες εταιρείες δεν θέλουν να μπλέξουν τα κανάλια γιατί θα τους σκίσουν. Τα ντοκυμαντέρ συνήθως έχουν είτε μεγάλες εταιρείες είτε μεγάλα μη κερδοσκοπικά ιδρύματα από πίσω. Τώρα αν είχες μέσο στο κανάλι, άνετα θα σου «δάνειζαν» τις κασέτες μιας από τις εκατοντάδες telenovelas που έπαιρναν τα δικαιώματα κυριολεκτικά με το κιλό και η εταιρεία δεν υπάρχει περίπτωση να κυνηγήσει κανέναν από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Όλα αυτά υποθετικά πάντα καθώς όπως είπαμε η σειρά υπάρχει τζαμπέ στο youtube σε español latino και ο OP μπορεί είτε να μάθει ισπανικά είτε να βρει κάποιον με γερά νεύρα να του την μεταφράσει πολύ οικονομικά. Η πρώτη επιλογή είναι καλύτερη καθώς μετά θα μπορεί να δει ποιοτικές σειρές και ταινίες που ποτέ δεν έφεραν τα κανάλια εδώ.
tsifotis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Ως γεροντομιλενιαλ μιλαω αλλα νομιζω το εγχειρημα δεν αξιζει τον κοπο. Απο τα βιντεοπαιχνιδια, τα ζαχαρωτα, τα σηριαλ, τα καρτουν κλπ της παιδικης ηλικιας η επαναληψη και γενικοτερα το ενδελεχες revisiting απογοητευει. Μας λειπει το πως νιωθαμε εκεινη την εποχη λογω της ηλικιας οχι των βιωματων αυτων καθε αυτων. Ισως για λιγα λεπτα φερνει μια ζεστασια αλλα αυτη φευγει γρηγορα. Επισης αφηνει και σχεδον πικρη γευση οτι "πωπω πόσο καλυτερο το θυμομουν" Η δε μεταλαμπαδευση στη νεοτερη γενια δεν εχει κανενα ιδιατερο νοημα. Η μικρη Λουλου, η Λασυ, το viewmaster, το μπυράλ και ο μικρος Ηρως δουλεψαν στην γενια των baby boomers, αλλα δεν θα ειχε κανενα νοημα να περασει σε εμας τους νεοτερους τοτε. Ο,τι εχει περαση (απο το star wars, τα μπουζουκια και τους rolling stones ως τον woody allen και απο τους led zeppelin ως το ουισκι) θα μαθευτει ουτως ή αλλως Δεν εχω παιδι αλλα αν ειχα νομιζω θα προτιμουσα να χαζευει στο τικ τοκ και να οχι να μαζευει αυτοκολλητα panini και να βλεπει ΑΜΑΝ και να παιζει metal slug. Αν τα πετυχει τυχαια, γιατι οχι, εχει το ενδιαφερον του αλλα να προκυψει. Κι εγω μεγαλωσα με παλαιοτερα πραματα αλλα ηταν και καποιας αξιας, οχι ομως απο παροτρυνση. Αλλα καθε πραμα στον καιρο του, νομιζω.
chrisxkar Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 14 ώρες πριν, tsifotis είπε Ως γεροντομιλενιαλ μιλαω αλλα νομιζω το εγχειρημα δεν αξιζει τον κοπο. Απο τα βιντεοπαιχνιδια, τα ζαχαρωτα, τα σηριαλ, τα καρτουν κλπ της παιδικης ηλικιας η επαναληψη και γενικοτερα το ενδελεχες revisiting απογοητευει. Μας λειπει το πως νιωθαμε εκεινη την εποχη λογω της ηλικιας οχι των βιωματων αυτων καθε αυτων. Ισως για λιγα λεπτα φερνει μια ζεστασια αλλα αυτη φευγει γρηγορα. Επισης αφηνει και σχεδον πικρη γευση οτι "πωπω πόσο καλυτερο το θυμομουν" Η δε μεταλαμπαδευση στη νεοτερη γενια δεν εχει κανενα ιδιατερο νοημα. Η μικρη Λουλου, η Λασυ, το viewmaster, το μπυράλ και ο μικρος Ηρως δουλεψαν στην γενια των baby boomers, αλλα δεν θα ειχε κανενα νοημα να περασει σε εμας τους νεοτερους τοτε. Ο,τι εχει περαση (απο το star wars, τα μπουζουκια και τους rolling stones ως τον woody allen και απο τους led zeppelin ως το ουισκι) θα μαθευτει ουτως ή αλλως Δεν εχω παιδι αλλα αν ειχα νομιζω θα προτιμουσα να χαζευει στο τικ τοκ και να οχι να μαζευει αυτοκολλητα panini και να βλεπει ΑΜΑΝ και να παιζει metal slug. Αν τα πετυχει τυχαια, γιατι οχι, εχει το ενδιαφερον του αλλα να προκυψει. Κι εγω μεγαλωσα με παλαιοτερα πραματα αλλα ηταν και καποιας αξιας, οχι ομως απο παροτρυνση. Αλλα καθε πραμα στον καιρο του, νομιζω. καλα τα ειπες μεχρι το σημειο του τικ τοκ ρε συ αν ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα της κοινωνιας μας το τικ τοκ, εχει να ξεπεσει τοσο η κοινωνια μας απο την εποχη του μεσαιωνα και της ιερας εξετασης.Μια κοινωνια τσουλακια,golddiggers,τυπους που νομιζουν οτι ειναι καποιοι απο τα φραγκα που κρατανε και τους αλλους τυπους που νομιζουν οτι οντως ειναι το ονειρο καθε γυναικας επειδη χτυπιουνται στο γυμναστηριο 365 μερες το χρονο.Δεν εχω μεγαλυτερο εφιαλτη απο το να δω τα παιδια μου κατι τετοιο Μόλις τώρα, chrisxkar είπε καλα τα ειπες μεχρι το σημειο του τικ τοκ ρε συ αν ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα της κοινωνιας μας το τικ τοκ, εχει να ξεπεσει τοσο η κοινωνια μας απο την εποχη του μεσαιωνα και της ιερας εξετασης.Μια κοινωνια τσουλακια,golddiggers,τυπους που νομιζουν οτι ειναι καποιοι απο τα φραγκα που κρατανε και τους αλλους τυπους που νομιζουν οτι οντως ειναι το ονειρο καθε γυναικας επειδη χτυπιουνται στο γυμναστηριο 365 μερες το χρονο.Δεν εχω μεγαλυτερο εφιαλτη απο το να δω τα παιδια μου κατι τετοιο εντιτ ξεχασα και τους γκλαμουροκουλτουροδηθε που καθονται στημενοι στην παραλια με ενα ψαγμενοβιβλιο το οποιο ξεκαθαρα δεν εχουν διαβασει κατι περαν του τιτλου του 1
1comment Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Στις 3/1/2021 στις 8:49 ΜΜ, michael92 είπε Πιο εύκολα θα μάθεις ισπανικά για να δεις την σειρά από το να την πάρεις από τον ΣΚΑΙ. Ακόμα και να υπάρχει στο αρχείο, λογικά θα είναι σε betacam άρα χρειάζεται επαγγελματικός εξοπλισμός για να ψηφιοποιηθεί, εξοπλισμός που μπορεί πλέον το ΣΚΑΙ να μην έχει πια διαθέσιμο. Πάντως 2-3 λεπτά έβαλα να το δω στο youtube (El diario de Daniela) και κόντεψα να αυτοκτονήσω, δεν μπορώ να φανταστώ πόσο άθλιο θα είναι το Ελληνικό dub (υπάρχουν μερικά σκόρπια επεισόδια στο youtube που δεν τολμάω να τα κάνω click) όταν είναι τόσο cringe στα ισπανικά. Νομίζω είναι απλά παιδική νοσταλγία και θα απογοητευτείς. Έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό θα του έλεγα. Κι εγώ έβαλα να δω κάποιες σειρές που παλιά είμουν φαν και τελικά ξενέρωσα και βαρέθηκα. Κι όμως τότε που παιζόντουσαν, είχα φανατιστεί. Κάθε πράγμα στον καιρό του που λένε. Για πώληση τηλεοπτικού υλικού σε ιδιώτη, δεν το συζητάμε ότι δεν γίνεται. Ο μόνος τρόπος να σου το έδιναν να το δεις είναι να είσουν μεγάλο κεφάλι εντός του καναλιού και να σου έκαναν τη χάρη... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα