Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, DrStein είπε

Bitcoin κατω απο 40000-50000$ ειναι φτηνο. Οποιος προλαβει πλεον το τρενο.

Και για να προλαβω τους αναλυτες του isnomnia ας μου αναφερει ενα asset με καλυτερο roi απο το btc το 2020.

Δεν ηταν , δεν ειναι, δεν προκειται να γινει ποτε Asset.

Παιχνιδι κερδοσκοπιας ειναι αποκλειστικα.

Δεν εχει απολυτως καμια χρησιμοτητα ευρεως , ανεβαινει λογω hype, δεν υφιστανται fundamentals.

Θα ακολουθησει ο κατωθι κυκλος οπως παντα.

PS. Οι πραγματικα κερδισμενοι ηταν αυτοι που ειχαν μπει πριν το 17. 

https://trends.google.com/trends/explore?date=all&q=%2Fm%2F05p0rrx

To trend θα αναστραφει.

Be Fearful When Others Are Greedy and Greedy When Others Are Fearful

wall_st_cheat_sheet.png__800x546_q85_cro

Επεξ/σία από Damianus
  • Like 3
  • Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, fuz10n είπε

και μετα οι ανθρωποι θα δανειζουν bitcoin σε αλλους ανθρωπους, και θα γινουν τραπεζιτες.

Και πως θα γίνει αυτό; Πως θα αποδείξεις ότι έδωσες λεφτά κάπου αφού δεν μπορεί το κράτος για παράδειγμα να παρακολουθήσει την συναλλαγή; 

Και βασικά πες ότι μπορεί κάπως με την ανάμιξη του κράτους εφόσον και τα δύο μέλη δηλώσουν και αποδείξουν ότι η συναλλαγή αυτή ειναι αληθινή και πως τα wallets ανήκουν σε αυτούς κτλ κτλ (κάτι σαν τα γραμμάτια που είχαμε παλιότερα) ώστε να "δέσεις" την συναλλαγή για να είναι απαιτητή. 

Το ότι μπορείς να ζητήσεις πίσω τα λεφτά που δάνεισες σε κάποιον πως ακριβώς σε κάνει τραπεζίτη;;;

Βασικά ειναι γενική έννοια εντελώς έτσι όπως το θέτεις οπότε κάτι θα βρείς να πεις οι τράπεζες δανείζουν για παράδειγμα που ναι ισχύει, αλλά η ερώτηση μου ειναι πως είναι αυτό κακό; Το να είσαι "τραπεζίτης" είναι κακό για συγκεκριμένους λόγους πχ πως σου δίνει έλεγχο πάνω σε άλλο πρόσωπο η στην αγορά όπως ο έλεγχος που έχουν αυτοί που διοικούν τις κεντρικές τράπεζες!;

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.
20 ώρες πριν, ooaris είπε

Ποσα BTC αγορασες μαστορα με τιμη 5κ; Αγορασες 1 χιλιαρικο και ρευστοποιησες τα 3 απο τα 5κ μετα απο 3 χρονια; Χεστηκε η φατμε δηλαδη;
Αυτα που εβαλες οταν ειχε παει 16k το '17 και φωναζαν to the moon αλλα τελικα πηγε 5κ 1μηνα μετα και αργοτερα 3κ γιατι δεν τα λες;
Αυτα που τζογαρες σε manipulating shitcoins/tokens  που προτειναν "επιφανεις" youtubers που τωρα κατεβασανε τα καναλια τους και τρεχουν με lawsuits, γιατι δεν τα λες;
Μηπως δοκιμασες και Bitconeeeeeeeect ;
Μηπως νοικιασες και κανα mining power μετα το '17;
Μηπως πηρες και κανα τρεζορακι με κανα 150αρι;
Κανα hardware τσιμπησες που εμεινε κλειστο για κανα 1.5 χρονο επειδη ηταν ζημιογωνο και τωρα δεν πιανει ουτε για ανακυκλωση;
Πληρωσες καμμια 10αρια βαρβατους λογαριασμους ρευματος;

Οχι φανταζομαι ετσι;

Είμαι πολύ απλός trader σε crypto. 

Επειδή είσαι ειρωνικός και ξερόλας θα σου απαντήσω:

Συνολικά επένδυσα κοντά στα 10.000 τότε. 80% αυτών σε btc και 20% σε xrp...Μόνο αυτά τα δύο.

Τα BTC τα κράτησα όλον αυτό τον καιρό (ούτε πούλαγα, ούτε αγόραζα...απλά περίμενα πότε θα ανέβει η τιμή τους επειδή είμαι αισίοδοξος για την ισοτιμία του). Πούλησα μικρό μέρος αυτών τώρα στις γιορτές πιο πολύ για να λέω ότι έχω βγάλει ένα καλό κέρδος σε μια επένδυση που δεν πιστεύουν πολλοί.

Τα xrp πρόλαβα και τα πούλησα με ελάχιστο κέρδος λίγο πριν καταρρεύσει η ισοτιμία τους λόγω νομικών προβλημάτων.

Δεν ασχολούμαι με Mining, δεν αγόρασα εξοπλισμό, δεν ξέρω τι είναι το Bitconeeeeect, δεν ασχολήθηκα με άλλα κρυπτονομίσματα.

Επένδυσα κάποια λεφτά στην συγκεκριμένη αγορά (προφανώς όχι όλες μου τις αποταμιεύσεις) λόγω αισιοδοξίας και ίσως τζογάροντας. Δεν πούλησα τα BTC στις μεγάλες βουτιες του και απλά περίμενα.

Δεν ξέρω γιατί ζορίζεσαι τόσο πολύ να δεχτείς ότι είμαστε αρκετοί που ρισκάραμε να αγοράσουμε τότε btc, να τα κρατήσουμε 2 και 3 χρόνια και να πουλήσουμε τώρα βγάζοντας κέρδος

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mostradamos είπε

Είμαι πολύ απλός trader σε crypto. 

Επειδή είσαι ειρωνικός και ξερόλας θα σου απαντήσω:

Συνολικά επένδυσα κοντά στα 10.000 τότε. 80% αυτών σε btc και 20% σε xrp...Μόνο αυτά τα δύο.

Τα BTC τα κράτησα όλον αυτό τον καιρό (ούτε πούλαγα, ούτε αγόραζα...απλά περίμενα πότε θα ανέβει η τιμή τους επειδή είμαι αισίοδοξος για την ισοτιμία του). Πούλησα μικρό μέρος αυτών τώρα στις γιορτές πιο πολύ για να λέω ότι έχω βγάλει ένα καλό κέρδος σε μια επένδυση που δεν πιστεύουν πολλοί.

Τα xrp πρόλαβα και τα πούλησα με ελάχιστο κέρδος λίγο πριν καταρρεύσει η ισοτιμία τους λόγω νομικών προβλημάτων.

Δεν ασχολούμαι με Mining, δεν αγόρασα εξοπλισμό, δεν ξέρω τι είναι το Bitconeeeeect, δεν ασχολήθηκα με άλλα κρυπτονομίσματα.

Επένδυσα κάποια λεφτά στην συγκεκριμένη αγορά (προφανώς όχι όλες μου τις αποταμιεύσεις) λόγω αισιοδοξίας και ίσως τζογάροντας. Δεν πούλησα τα BTC στις μεγάλες βουτιες του και απλά περίμενα.

Δεν ξέρω γιατί ζορίζεσαι τόσο πολύ να δεχτείς ότι είμαστε αρκετοί που ρισκάραμε να αγοράσουμε τότε btc, να τα κρατήσουμε 2 και 3 χρόνια και να πουλήσουμε τώρα βγάζοντας κέρδος

"Συνολικά ... κοντά" Printscreen kraken log or never happened! :)
Απο binance , gdax/coinbase δεν περασες καθολου; Καλημερα cryptos , μπαμ ,10κ στο κρακεν; Σε πηρε απο το χέρι κάποιος ή μονος σου οι αποφάσεις ;

• Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ooaris είπε

"Συνολικά ... κοντά" Printscreen kraken log or never happened! :)
Απο binance , gdax/coinbase δεν περασες καθολου; Καλημερα cryptos , μπαμ ,10κ στο κρακεν; Σε πηρε απο το χέρι κάποιος ή μονος σου οι αποφάσεις ;

Σιγά μην σου δώσω Iban, Aφμ και εκκαθαριστικό. Δεν έχω λόγο να πουλάω παραμύθι. Έχω λογαριασμό μόνο σε κρακεν, τότε είχαν ψιλοκαταρεευσει οι εγγραφές σε άλλα ανταλλακτηρια και αργούσαν πολύ οι διαδικασίες ταυτοποίησης.Για αυτό και κατέληξα στο κρακεν.Δεν ξέρω καν αν είναι το καλύτερο, με εμένα δούλεψε πάντως. Όσο το αν με πήρε από το χέρι κάποιος, δεν καταλαβαίνω που το πας...είμαστε μια παρέα 3-4 ατόμα υποστηρικτές της φάσης.Οι δύο μελετάνε πολύ και τα συζητάμε μεταξύ μας. Η δυσπιστία σου και ο τρόπος γραφής σου βγάζουν κόμπλεξ και δεν καταλαβαίνω το γιατι.Δικαιωμα σου να θεωρεις τη φάση φούσκα, προς το παρόν πάντως με θεωρώ κερδισμένο και δεν θα κάτσω να σου απολογηθω περαιτέρω.Καλη σου συνέχεια, δεν θα συνεχίσω το διάλογο μαζί σου γιατί θα καταλήξουμε σε παρεξήγηση χωρίς καν να γνωριζομαστε

• Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, mostradamos είπε

Σιγά μην σου δώσω Iban, Aφμ και εκκαθαριστικό. Δεν έχω λόγο να πουλάω παραμύθι. Έχω λογαριασμό μόνο σε κρακεν, τότε είχαν ψιλοκαταρεευσει οι εγγραφές σε άλλα ανταλλακτηρια και αργούσαν πολύ οι διαδικασίες ταυτοποίησης.Για αυτό και κατέληξα στο κρακεν.Δεν ξέρω καν αν είναι το καλύτερο, με εμένα δούλεψε πάντως. Όσο το αν με πήρε από το χέρι κάποιος, δεν καταλαβαίνω που το πας...είμαστε μια παρέα 3-4 ατόμα υποστηρικτές της φάσης.Οι δύο μελετάνε πολύ και τα συζητάμε μεταξύ μας. Η δυσπιστία σου και ο τρόπος γραφής σου βγάζουν κόμπλεξ και δεν καταλαβαίνω το γιατι.Δικαιωμα σου να θεωρεις τη φάση φούσκα, προς το παρόν πάντως με θεωρώ κερδισμένο και δεν θα κάτσω να σου απολογηθω περαιτέρω.Καλη σου συνέχεια, δεν θα συνεχίσω το διάλογο μαζί σου γιατί θα καταλήξουμε σε παρεξήγηση χωρίς καν να γνωριζομαστε

Ποτέ μίλησα για φούσκα; 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου το kraken history  log θα έχει ένα αρχικό deposit με xbt αξίας 10κ ευρώ, μερικά από αυτά τα έκανες xrp και πολλούς μήνες μετά, πριν λίγες μέρες, χτύπησες διάνα και έβγαλες στα 25κ, έτσι έκανες withdraw x5 του κεφαλαίου σου σε xbt. 

Μιλάμε για 5-6 κινήσεις-σειρές. 

Σιγά το πράμα.

Αφού το κάνεις το show off, κάνε το σωστά να βουλώσεις τους άπιστους Θωμάδες! 😋

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/1/2021 στις 2:03 ΠΜ, Damianus είπε

Δεν ηταν , δεν ειναι, δεν προκειται να γινει ποτε Asset.

Μαλλον δεν εχεις ιδεα τι εχει συμβει το 2020.

Το bitcoin αυτη τη στιγμη εχει 640 δισεκατομμυρια market cap και μεσα στο 2021 ισως ξεπερασει το 1 τρις.

μπροστα του ειναι τεραστια assets οπως η Apple, microsoft, google.  https://assetdash.com/

Αναφορά σε κείμενο

Παιχνιδι κερδοσκοπιας ειναι αποκλειστικα.

Δεν εχει απολυτως καμια χρησιμοτητα ευρεως , ανεβαινει λογω hype, δεν υφιστανται fundamentals.

Ξερεις καμια αγορα που δεν ειναι κερδοσκοπια? Για ποιον λογο υπαρχουν αγορες, για για κερδη ή απωλειες?

Το bitcoin πλεον ειναι store of value κατι σαν το χρυσο δηλαδη αλλα πολυ πιο ευελικτο.

Λες οτι δεν υφιστανται fundamentals την ωρα που η Microstrategy, η square, η Grayscale επενδυουν δισεκατομμυρια σε btc.

Ολες οι μεγαλες εταιρειες αντικαθιστουν μερος των επενδυσεων τους απο χρυσο και fiat σε btc. 

Στο Paypal απο φετος θα μπορεις να να στελενει και να λαμβανεις btc. 

Αναφορά σε κείμενο

Θα ακολουθησει ο κατωθι κυκλος οπως παντα.

PS. Οι πραγματικα κερδισμενοι ηταν αυτοι που ειχαν μπει πριν το 17. 

https://trends.google.com/trends/explore?date=all&q=%2Fm%2F05p0rrx

To trend θα αναστραφει.

Be Fearful When Others Are Greedy and Greedy When Others Are Fearful

wall_st_cheat_sheet.png__800x546_q85_cro

Αυτη τη στιγμη και λιγες ωρες πιο πριν εχει συμβει All Time High που σημαινει οτι οποιαδηποτε στιγμη απο το 2010 που δημιουργηθηκε το btc και αν εχεις αγορασει, εισαι κερδισμενος. ;)

ο κυκλος της αγορας στη φωτογραφια που εβαλες ισχυει για ΟΛΕΣ τις αγορες και για να καταλαβεις τι θα συμβει τα επομενα 2 χρονια με το btc αυτη τη στιγμη βρισκομαστε στο γαλαζιο σημειο αναμεσα στο Hope και Optimism (κατω αριστερα)

Επεξ/σία από DrStein
  • Like 1
Δημοσ.

Καλό είναι να μην υπάρχει υπέρμετρος ενθουσιασμός γιατί δεν υπάρχει καμία λογική στα κρυπτονομίσματα.

Όντως αυτό που γίνεται τώρα είναι ένα ράλλυ αλλά αυτά δεν κρατάνε για πάντα..

Μπήκα με 400€ Ιανουάριο του 2018 παρασυρόμενος από το τότε αντίστοιχο ράλυ.

Το αποτέλεσμα ήταν σε 2 χρόνια περίπου τα 400€ να γίνουν 48€.  Τώρα με αυτή την άνοδο έχω φτάσει στα 350€, ακόμα δηλαδή προσπαθώ να πάρω τα λεφτά μου.

Το λάθός μου ήταν ότι μπήκα όταν το ράλλυ είχε αρχίσει καιρό πριν και μετά την πλήρωσα. Μπαίνουμε όταν έχει πάει πάτωμα βγαίνουμε όταν είναι στα ψηλά του. Βέβαια κανένας δεν σου προδικάζει ότι όταν βγείς δεν μπορει να πάει και άλλο 50% πάνω ή το αντίθετο προς τα κάτω. Γι αυτό είναι απλά τύχη και τζόγος.

Καμία είδηση, καμία ρυθμιστική αρχή, κανένα γεγονός γεωπολιτικό δεν έχει επίδραση στα κρυπτονομίσματα. Υπάρχουν οι μεγάλοι που ρίχνουν κατά περιόδους πολύ μαύρο χρήμα μέσα και κάποια στιγμή το τραβάνε πίσω.

Το θέμα είναι τι θες να κάνεις. Η βάζεις ένα ποσό και το ξεχνάς εκεί μήπως στο μέλλον βγάλεις χρήμα ή πας με την τακτική που αναφέρω παραπάνω για βραχυπρόθεσμα κέρδη.

Προς θεού μην βάζετε ποσά που δεν αντέχει η τσέπη σας. Τα κρυπτονομίσματα δεν είναι ασφαλής επένδυση και δεν μπορεί κανένας μα κανένας αναλυτής να σας βοηθήσει. Πριν βάλω τα λεφτά μου το 2018 είχα διαβάσει εκατοντάδες αναλύσεις που έλεγαν για minimum τριπλασιασμό των χρημάτων μου σε 1 χρόνο.

Πιο πολύ τα γράφω για να βοηθήσω όσους θέλουν να μπουν τώρα βουρ στον πατσά. Χαλαρά. Οι εποχές που εμπαινες με 100€ και σε 1 χρόνο είχες 10.000€ είναι πλέον ουτοπία..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Visehrad είπε

Καλό είναι να μην υπάρχει υπέρμετρος ενθουσιασμός γιατί δεν υπάρχει καμία λογική στα κρυπτονομίσματα.

Όντως αυτό που γίνεται τώρα είναι ένα ράλλυ αλλά αυτά δεν κρατάνε για πάντα..

Μπήκα με 400€ Ιανουάριο του 2018 παρασυρόμενος από το τότε αντίστοιχο ράλυ.

Το αποτέλεσμα ήταν σε 2 χρόνια περίπου τα 400€ να γίνουν 48€.  Τώρα με αυτή την άνοδο έχω φτάσει στα 350€, ακόμα δηλαδή προσπαθώ να πάρω τα λεφτά μου.

Το λάθός μου ήταν ότι μπήκα όταν το ράλλυ είχε αρχίσει καιρό πριν και μετά την πλήρωσα. Μπαίνουμε όταν έχει πάει πάτωμα βγαίνουμε όταν είναι στα ψηλά του. Βέβαια κανένας δεν σου προδικάζει ότι όταν βγείς δεν μπορει να πάει και άλλο 50% πάνω ή το αντίθετο προς τα κάτω. Γι αυτό είναι απλά τύχη και τζόγος.

Καμία είδηση, καμία ρυθμιστική αρχή, κανένα γεγονός γεωπολιτικό δεν έχει επίδραση στα κρυπτονομίσματα. Υπάρχουν οι μεγάλοι που ρίχνουν κατά περιόδους πολύ μαύρο χρήμα μέσα και κάποια στιγμή το τραβάνε πίσω.

Το θέμα είναι τι θες να κάνεις. Η βάζεις ένα ποσό και το ξεχνάς εκεί μήπως στο μέλλον βγάλεις χρήμα ή πας με την τακτική που αναφέρω παραπάνω για βραχυπρόθεσμα κέρδη.

Προς θεού μην βάζετε ποσά που δεν αντέχει η τσέπη σας. Τα κρυπτονομίσματα δεν είναι ασφαλής επένδυση και δεν μπορεί κανένας μα κανένας αναλυτής να σας βοηθήσει. Πριν βάλω τα λεφτά μου το 2018 είχα διαβάσει εκατοντάδες αναλύσεις που έλεγαν για minimum τριπλασιασμό των χρημάτων μου σε 1 χρόνο.

Πιο πολύ τα γράφω για να βοηθήσω όσους θέλουν να μπουν τώρα βουρ στον πατσά. Χαλαρά. Οι εποχές που εμπαινες με 100€ και σε 1 χρόνο είχες 10.000€ είναι πλέον ουτοπία..

Κατι δε μας λες σωστα. Σε ποιο νομισμα μπήκες; Πως γινεται να μην εχεις εστω διπλασιασει και να λες οτι δεν εισαι ουτε καν στα λεφτά σου; Περίεργο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ σωστά σου τα λέω δυστυχώς για μένα.

Για δες 1/2/18 που μπήκα ETH που βρισκόταν και στις  9/3/2018 που μπήκα ΕΤC που ήταν και αυτό.

Τα 400€ τα μοίρασα σε αυτά τα δυο.

Το ETH τώρα είναι τώρα στα 1.270 όταν είχα αγοράσει με 1088 και το ETC είναι στα 8,5 όταν είχα αγοράσει με 21.

Δες τις καμπύλες απόδοσης τους για επαλήθευση.

Αν έμπαινα ένα χρόνο μετά τότε ναι θα μιλάγαμε τώρα για αξιόλογα κέρδη.

Επεξ/σία από Visehrad
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Visehrad είπε

Πολύ σωστά σου τα λέω δυστυχώς για μένα.

Για δες 1/2/18 που μπήκα ETH που βρισκόταν και στις  9/3/2018 που μπήκα ΕΤC που ήταν και αυτό.

Τα 400€ τα μοίρασα σε αυτά τα δυο.

Το ETH τώρα είναι τώρα στα 1.270 όταν είχα αγοράσει με 1088 και το ETC είναι στα 8,5 όταν είχα αγοράσει με 21.

Δες τις καμπύλες απόδοσης τους για επαλήθευση.

Αν έμπαινα ένα χρόνο μετά τότε ναι θα μιλάγαμε τώρα για αξιόλογα κέρδη.

Οκ νομιζα μιλούσες για btc. Ολα τ'αλλα για μένα ειναι shitcoins. Ο βασιλιάς ειναι μονο το btc. Οχι οτι δεν εχω κι'εγω ethereum :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, malmsteen1984 είπε

Οκ νομιζα μιλούσες για btc. Ολα τ'αλλα για μένα ειναι shitcoins. Ο βασιλιάς ειναι μονο το btc. Οχι οτι δεν εχω κι'εγω ethereum :)

Τελικά αν ρίξεις μια ματιά την τελευταία τριετία τι έγινε αυτή είναι η αλήθεια..

Με πήραν στο λαίμο τους κάτι φωστήρες τότε που έλεγαν ότι το ETH είναι το κρυπτονόμισμα του μέλλοντος και μπλα μπλα.

Θα είχα βάλει τα 400€ στο BTC όπως σχεδίαζα αρχικά και τώρα θα είχα 1.200€ και όλα good.

Με τα αν βέβαια να είχαμε να λέγαμε 🙂

Δημοσ.

Όσο και να έψαξα δεν έχω βρει πως επηρεάζεται η αξία του Bitcoin. Άσχετος με το θέμα απλά από ενδιαφέρον το παρακολουθώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...