Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Πριν μερικές βδομάδες μου έκανε η cosmote μια καλή προσφορά για να αναβαθμίσω τη γραμμή μου από ADSL σε VDSL. Αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση της γραμμής μου (πάνω από 20mbps από τα 24 θεωρητικά) είπα να το προχωρήσω. Πέρασαν οι μέρες και είδα μια διαφορά προς τα πάνω (έως 27mbps maximum). Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και με πήρε τεχνικός τηλέφωνο να μου πει να κάνω αίτημα για ακύρωση του νέου συμβολαίου καθώς η γραμμή μου δεν μπορεί να πιάσει παραπάνω. Φυσικά και το έκανα καθώς η διαφορά στην ταχύτητα ήταν πολύ μικρή. Έχοντας αρκετά καλή γραμμή, μήπως ο τεχνικός απλά δεν ήθελε να ασχοληθεί και μου το είπε αυτό; Προσωπικά θα περίμενα να είχα καλύτερη απόδοση.

Τα στατιστικά της γραμμής μου αυτή τη στιγμή είναι:

Link Status Up
Modulation Type VDSL2
Actual Rate(Up/Down) 2701/22008 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 3121/23794 kbps
Noise Margin(Up/Down) 10.6/11.5 dB
Line Attenuation(Up/Down) 8.5/16.8 dB
Output Power(Up/Down) 7.4/14.5 dBm
Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved
Interleave Depth(Up/Down) 21/197
Interleave Delay(Up/Down) 4/10 ms
INP(Up/Down) 1.5/2 symbols
Profile 17a
LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM
CRC Errors(Up/Down) 0/11
FEC Errors(Up/Down) 0/1992
Δημοσ.
3 hours ago, dompred said:

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Πριν μερικές βδομάδες μου έκανε η cosmote μια καλή προσφορά για να αναβαθμίσω τη γραμμή μου από ADSL σε VDSL. Αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση της γραμμής μου (πάνω από 20mbps από τα 24 θεωρητικά) είπα να το προχωρήσω. Πέρασαν οι μέρες και είδα μια διαφορά προς τα πάνω (έως 27mbps maximum). Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και με πήρε τεχνικός τηλέφωνο να μου πει να κάνω αίτημα για ακύρωση του νέου συμβολαίου καθώς η γραμμή μου δεν μπορεί να πιάσει παραπάνω. Φυσικά και το έκανα καθώς η διαφορά στην ταχύτητα ήταν πολύ μικρή. Έχοντας αρκετά καλή γραμμή, μήπως ο τεχνικός απλά δεν ήθελε να ασχοληθεί και μου το είπε αυτό; Προσωπικά θα περίμενα να είχα καλύτερη απόδοση.

Τα στατιστικά της γραμμής μου αυτή τη στιγμή είναι:

Link Status Up
Modulation Type VDSL2
Actual Rate(Up/Down) 2701/22008 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 3121/23794 kbps
Noise Margin(Up/Down) 10.6/11.5 dB
Line Attenuation(Up/Down) 8.5/16.8 dB
Output Power(Up/Down) 7.4/14.5 dBm
Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved
Interleave Depth(Up/Down) 21/197
Interleave Delay(Up/Down) 4/10 ms
INP(Up/Down) 1.5/2 symbols
Profile 17a
LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM
CRC Errors(Up/Down) 0/11
FEC Errors(Up/Down) 0/1992

mustνα μην εχεις παραλληλα( bridge taps)

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf&ved=2ahUKEwiN1dKlrIDuAhWHC-wKHUJpC-QQFjAAegQIARAB&usg=AOvVaw3vs4cBzLFa0Bb0OxlDl0tK

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...