stel106 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Στις 9/1/2021 στις 11:51 ΠΜ, koularasss είπε Καμία στεναχώρια, ίσα ίσα καλά κάνεις και ενημερώνεις καθώς δεν είχαμε πετρέλαιο στην οικογένεια και έχω μόνο γενικές γνώσεις από συζητήσεις φιλικού κύκλου. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία/ υπόδειξη στο τι να προσέξω πριν και αφού την αγορά είναι ευπρόσδεκτη. Περα απο αυτο το θεμα του φιλτρου που πολλοι κανουν bypass το dpf και egr βαλβιδα για να ησυχασουν βεβαια εις βαρος ολων των υπολοίπων, Κατι αλλο δεν βγάζει στα κοντα μετα τις 300.000 θα ζητησει καποιες συντηρήσεις που πανε στο 500αρικο η καθε μια πχ (μπεκ) καμια πομπα πετρελαιου και ολα αυτα σε συνάρτηση των πετρελαιων που βάζεις το ποσο δουλεύει κλπ Γενικα το diesel ειναι για να το εχει καποιος που κανει 30+ χιλιαδες τον χρονο
koularasss Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Στις 9/1/2021 στις 1:38 ΜΜ, stel106 είπε Περα απο αυτο το θεμα του φιλτρου που πολλοι κανουν bypass το dpf και egr βαλβιδα για να ησυχασουν βεβαια εις βαρος ολων των υπολοίπων, Κατι αλλο δεν βγάζει στα κοντα μετα τις 300.000 θα ζητησει καποιες συντηρήσεις που πανε στο 500αρικο η καθε μια πχ (μπεκ) καμια πομπα πετρελαιου και ολα αυτα σε συνάρτηση των πετρελαιων που βάζεις το ποσο δουλεύει κλπ Γενικα το diesel ειναι για να το εχει καποιος που κανει 30+ χιλιαδες τον χρονο Επέκταση Φυσικά από πετρέλαιο θα βάζω ότι χρειάζεται για να μην έχω θέματα και σέρβις ή ότι χρειαστεί στην ώρα του. Στα χιλιόμετρα δεν νομίζω να τα φτάσω τόσο τη χρονιά αλλά κυρίως θα κινούμαι περιφερειακό Θεσσαλονίκης και σπάνια κέντρο άρα νομίζω χωρίς το σταματά ξεκινά δεν θα έχω θέμα.
i-SavasMAC Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα υπάρχει κάποιος μάστορας να επισκευάζει οθόνες multimedia navi 900 από opel k Επεξ/σία 18 Απριλίου 2022 από i-SavasMAC
kajwbtfe Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Στις 18/4/2022 στις 4:19 ΜΜ, i-SavasMAC είπε Καλησπέρα υπάρχει κάποιος μάστορας να επισκευάζει οθόνες multimedia navi 900 από opel k Σου χάλασε το πάνελ?Μένει καμμία φορά τελείως μαύρο η αναβοσβηνει μόλις βάζεις μπροστά το αμάξι?Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα στης γυναίκας μου το K και ήθελα να αλλάξω την οθόνη με μια aftermarket android αλλά πολλές λειτουργίες του αυτοκινήτου γίνονται μέσω αυτής και δεν ξέρω αν η android τις υποστηρίζει αυτές τις λειτουργίες.
i-SavasMAC Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Ναι έχω το ίδιο πρόβλημα αδερφέ ψάχνω να βρω κάποιο να μου την επισκευάσει Δεν θέλω να διαθέσω 1000 € για καινούργια
BritishKnight Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Στις 18/4/2022 στις 6:17 ΜΜ, i-SavasMAC είπε Ναι έχω το ίδιο πρόβλημα αδερφέ ψάχνω να βρω κάποιο να μου την επισκευάσει Δεν θέλω να διαθέσω 1000 € για καινούργια Καλησπέρα παιδιά και εγώ κάτοχος του Κ. Στο αγγλικό φόρουμ για το μοντέλο μας έχει παρόμοιες περιπτώσεις. Επίσης υπάρχουν αρκετά βίντεο στο youtube. Δυστυχώς δεν ξέρω κάποιον μάστορα για να σε βοηθήσω. Επειδή κυκλοφορούν κάποιες προτάσεις στο aliexpress, έχετε στο νου σας ότι το navi900 δεν είναι απλά για το gps και το ηχοσύστημα. Επικοινωνεί με το σύστημα κλιματισμού, δέχεται ρυθμίσεις για το φωτισμού του αυτοκινήτου κ.α. Φυσικά, αν βρεθεί κάποια λύση πλήρως λειτουργική και φθηνότερη από την αντιπροσωπεία, ας το γράψει κάποιος για να βοηθηθούν οι επόμενοι.
kajwbtfe Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Στις 19/4/2022 στις 5:30 ΜΜ, BritishKnight είπε Καλησπέρα παιδιά και εγώ κάτοχος του Κ. Στο αγγλικό φόρουμ για το μοντέλο μας έχει παρόμοιες περιπτώσεις. Επίσης υπάρχουν αρκετά βίντεο στο youtube. Δυστυχώς δεν ξέρω κάποιον μάστορα για να σε βοηθήσω. Επειδή κυκλοφορούν κάποιες προτάσεις στο aliexpress, έχετε στο νου σας ότι το navi900 δεν είναι απλά για το gps και το ηχοσύστημα. Επικοινωνεί με το σύστημα κλιματισμού, δέχεται ρυθμίσεις για το φωτισμού του αυτοκινήτου κ.α. Φυσικά, αν βρεθεί κάποια λύση πλήρως λειτουργική και φθηνότερη από την αντιπροσωπεία, ας το γράψει κάποιος για να βοηθηθούν οι επόμενοι. Επέκταση Για αυτό και εγώ απεριψα την επιλογή για aftermarket οθονη.Ειχα βρει μόνο την οθόνη γύρω στα 130 ευρώ.Εξαλλου αυτή έχει το πρόβλημα και όχι το σύστημα πίσω από αυτήν.
meletis_m Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Στις 18/4/2022 στις 4:19 ΜΜ, i-SavasMAC είπε Καλησπέρα υπάρχει κάποιος μάστορας να επισκευάζει οθόνες multimedia navi 900 από opel k Εάν είσαι εντός Αθηνών , ρώτησε μήπως αναλαμβάνει η Delectronics στο Χαϊδάρι , τη επισκευή της
Sakis7313 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα τελικά με οθόνη τ κάνατε έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα σε Opel astra k
Sakis7313 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Στις 18/4/2022 στις 4:19 ΜΜ, i-SavasMAC είπε Καλησπέρα υπάρχει κάποιος μάστορας να επισκευάζει οθόνες multimedia navi 900 από opel k Καλησπέρα έχω τ ίδιο πρόβλημα τ λύση βρήκες με τ πρόβλημα ;
i-SavasMAC Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Φίλε καλησπέρα είναι ένας μάστορας που τις φτιάχνει κάπου στα 300€ Αντικαθιστά Το παλιό πάνελ με καινούργια Του πήγα την οθόνη το πρωί και μέσα σε 8 ώρες μου την είχε έτοιμη δεν κάνει τοποθετήσεις άρα πρέπει να την πας λυόμενη από το ταμπλό αν είναι πες μου να ψάξω να τον βρω γιατί δεν θυμάμαι ούτε εγώ πως τον είχα βρει Στις 22/10/2022 στις 5:48 ΜΜ, i-SavasMAC είπε Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2022 από i-SavasMAC
BritishKnight Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Στις 22/10/2022 στις 5:48 ΜΜ, i-SavasMAC είπε αν είναι πες μου να ψάξω να τον βρω γιατί δεν θυμάμαι ούτε εγώ πως τον είχα βρει Καλησπέρα, νομίζω θα ήταν χρήσιμο να τον βρεις και να τον αναφέρεις έτσι κι αλλιώς, γιατί διαβάζω ότι δεν είναι σπάνιο πρόβλημα στα Κ πριν από το 17. Μετά το 17 υποτίθεται άλλαξαν προμηθευτή πάνελ και η κατάσταση βελτιώθηκε. Ο μάστορας που πήγες προφανώς τοποθετεί τα πάνελ νέου τύπου.
Dimanastas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα! Τελικά τι κάνατε όσον αφορά το πρόβλημα με την οθόνη σε οπελ άστρα κ; Ποια λύση είναι προτιμότερη της επισκευής της ήδη υπάρχουσας ή η αντικατάσταση της με μια aftermarket
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα