Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω λοιπόν ένα κανάλι στο Youtube όπου ανεβάζω διάφορα βίντεο και έχω σχετικά καλά subs και views, πολλοί μου λένε να το κάνω με λεφτά αλλά εγώ δεν το κάνω γιατί φοβάμαι στο ότι θα χάσω την κάρτα ανεργίας που έβγαλα τώρα, μου λένε μερικοί σαν εναλλακτική να βάλω κουμπί donate και πως δεν παίζει να φορολογούνται αλλά εγώ φοβάμαι πάλι ότι μπορεί να χάσω την κάρτα ανεργίας και παράλληλα να μου βάλουν κάνα πρόστιμο για φόρο κλπ

Τι παίζει ακριβώς με αυτό ??

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ξέρω ότι αν βάλεις donate σε paypal τουλάχιστον τον πρώτο καιρό και με μικρά γενικά ποσά δεν θα έχεις θέμα. Μελλοντικά αν στον λογαριασμό σου διακινούνται μεγάλα ποσά, η paypal μετατρέπεται σε business account για να συνεχίσεις να τη χρησιμοποιεις και με κάποιον τροπο συνδέεται και με την εφορία. Στο youtube είναι λίγο δύσκολο να κρύψεις τα χρήματα πχ αν γίνονται μέσω chat donations. Όπως και να έχει για να είσαι νόμιμος , τα μεγάλα ποσά πρέπει να φαίνονται..τώρα αν μιλάμε για ποσά 50-100 ευρώ το μήνα μέσω paypal link στην περιγραφή δεν νομιζω να υπάρχει θέμα. Φυσικά πολλές παρανομίες γίνονται και από youtubers και από twitch streamers (ελληνες, όχι ξένους) που καθαρίζουν χιλιάρικο το μήνα αδηλωτα με κόλπα που δεν ξέρω ακριβώς αλλά φαντάζομαι γίνονται με πολλαπλούς λογαριασμούς paypal και γρήγορο τράβηγμα του ποσού στην τράπεζα πριν κλειδώσει ο λογαριασμός. Σε κάθε περίπτωση, το ρίσκο ειναι προσωπική ευθύνη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KnightRider είπε

Καλησπέρα.

Έχω λοιπόν ένα κανάλι στο Youtube όπου ανεβάζω διάφορα βίντεο και έχω σχετικά καλά subs και views, πολλοί μου λένε να το κάνω με λεφτά αλλά εγώ δεν το κάνω γιατί φοβάμαι στο ότι θα χάσω την κάρτα ανεργίας που έβγαλα τώρα, μου λένε μερικοί σαν εναλλακτική να βάλω κουμπί donate και πως δεν παίζει να φορολογούνται αλλά εγώ φοβάμαι πάλι ότι μπορεί να χάσω την κάρτα ανεργίας και παράλληλα να μου βάλουν κάνα πρόστιμο για φόρο κλπ

Τι παίζει ακριβώς με αυτό ??

Για πόσους subs και πόσα views μιλάμε; πόσο συχνά σηκώνεις περιεχόμενο; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...