Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.e-shop.gr/sandisk-extreme-plus-sdsqxbz-064g-gn6ma-64gb-micro-sdxc-uhs-i-v30-u3-a2-class-10-sd-adapter-p-PER.306290

Ιστορικο χαμηλο για την καρτα μνημης.

Λάβετε εξαιρετικές ταχύτητες για γρήγορη μεταφορά, απόδοση εφαρμογών και 4K UHD. Ιδανική για το Android smartphone σας, κάμερες δράσης ή drones, αυτή η κάρτα microSD υψηλής απόδοσης κάνει εγγραφή βίντεο 4K UHD, βίντεο Full HD και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Η εξαιρετικά γρήγορη κάρτα μνήμης SanDisk Extreme PLUS microSDXC διαβάζει έως και 170MB / s και εγγράφει έως 90MB / s. Επιπλέον, είναι βαθμολογία A2, ώστε να μπορείτε να έχετε γρήγορη απόδοση εφαρμογών για μια εξαιρετική εμπειρία smartphone.

• Χωρητικότητα: 64GB.
  • Ταχύτητα ανάγνωσης: Up to 170MB/s.
  • Ταχύτητα εγγραφής: Up to 90MB/s.
  • Τύπος μορφής: microSDXC.
  • Ταχύτητα βίντεο: C10, U3, A2, V30.
  • Συμβατότητα: Compatible with microSDHC, microSDXC, microSDHC UHS-I, and microSDXC UHS-I supporting host devices. Includes adapter for compatibility with full-size SDHCM and SDXCM devices.
  • Διαστάσεις: 14.99mm x 10.92mm x 1.02mm.
  • Εγγύηση: Εφόρου ζωής. DOA 7 ημερών

skroutz απο 17.81

https://www.skroutz.gr/s/16009465/Sandisk-Extreme-Plus-microSDXC-64GB-U3-V30-A2-with-Adapter.html#shops

• Like 3
Δημοσ.

να κάνω μια ερώτηση. αν χρησιμοποιήσω μία τέτοια σε κάμερα mirrorless για video με ανταπτορα, θα έχω θέμα? η είναι καλύτερα να αγοράσω μεγάλη SD?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, georgesteiros είπε

να κάνω μια ερώτηση. αν χρησιμοποιήσω μία τέτοια σε κάμερα mirrorless για video με ανταπτορα, θα έχω θέμα? η είναι καλύτερα να αγοράσω μεγάλη SD?

Μια χαρά θα δουλέψει δεν θα έχει κανένα πρόβλημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ουμ εγω νομιζω εχω παντου μεσα evo 128 απο τη τελευταια φορα που βγηκε προσφορα και οτι U3 A2  128 βρηκα και δεν ειδα διαφορα 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Οι τιμές μπορεί να είναι καλές αλλά ακόμα περιμένω από τις 28/12 την παραγγελία μου με 3 αντικείμενα που ήταν και τα 3 "άμεσα διαθέσιμα" και φυσικά δεν τους βρίσκεις στο τηλέφωνο με μικρότερη αναμονή 40 λεπτών. Και καμία ενημέρωση για καθυστέρηση, για συγνώμες κλπ. Και δεν έχουν και κουριερ για να τους καθυστερεί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο της προσφοράς:

Η τιμή είναι καλή και η κάρτα από τις πιο αξιόπιστες που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς.

Προσωπική προτίμηση η Sandisk Extreme Pro 128GB που προτείνει παραπάνω ο donstefano.

Στα του eshop:

Μια χαρά εξυπηρετούν οι άνθρωποι. Υπάρχει φόρτος εργασίας τρελός, οπότε ας δείξετε λίγο κατανόηση ορισμένοι.

Αλήθεια έχει πάει κανείς από όσους γράφουν και γκρινιάζουν να στηθεί σε ουρά έξω από eshop point τις προηγούμενες 2 εβδομάδες ή απλά τα περιμένετε στην πόρτα σας? Κάθε φορά χτυπάω 40άλεπτο γεμάτο πάνω κάτω και το ίδιο και όποιοι συνάνθρωποι περιμένουν. Οπότε υπομονή λιγάκι δεν είναι ρομποτάκια οι εργαζόμενοι...

Τελευταίο email που χρειάστηκε να στείλω ήταν πριν 2 εβδομάδες κι έλαβα απάντηση μέσα στη μέρα.

Τέλος, ανάλογα τον τύπο του RMA έχω εξυπηρετηθεί μέσα στην ίδια ώρα την προηγούμενη εβδομάδα (αλλά και για άλλα items μου είπαν θα χρειαστεί να περιμένω περίπου 1 εβδομάδα).

Επεξ/σία από panoulix
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Lefteris235 είπε

Εγώ περιμένω από 20/12

Τηλέφωνο ούτε για πλάκα 

Στα email δεν απαντάνε. Καλή τύχη σε όσους παραγγείλουν 

Την ίδια εμπειρία ακριβώς είχα και εγώ, η εξυπηρέτηση πελατών απλά δεν υπάρχει.

Το να στέλνεις mail γιατί δεν μπορείς να βγάλεις γραμμή να περνάνε 2 εβδομάδες και να μην παίρνεις ούτε καν απάντηση στο mail ειναι απλά ανύπαρκτη εξυπηρέτηση πελατών. Δεν υπάρχει δικαιολογία για ένα τόσο μεγάλο κατάστημα. 

Σκεφτείτε απλά τι κριτικές θα είχε ένα οποιοδήποτε άλλο κατάστημα αν έκανε τα ίδια. 

• Like 2
Δημοσ.

Σε ποιντ παραλαβης στη δευτερη καραντινα, τουλαχιστον 30-50 ατομα αναμονη ,τρως 1 ωρα ανετα .

Για τις καθυστερησεις λογικα τα ιδια χαλια εχουν και οι προμηθευτες .Το διαθεσιμο μπορει να σημαινει στο προμηθευτη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...