leros2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, Halo10 είπε Καλησπέρα επειδή όπως το βλέπω κάρτα γραφικών δε θα πάρω ποτέ σκέφτομαι να δώσω 1500 να πάρω 6900xt που βγαίνει κάθε τόσο. Γενικά δε βλέπω την κατάσταση να στρώνει με τις 3080 να είναι ανύπαρκτες και τις 3090 να υπάρχουν ναι μεν στα 2+ χιλιάδες € δε. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας. αφου καίγεσαι ότι βρεις πάρε
Halo10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Οκ ας φτιάξω την ερώτηση μου. Έχω πλέον ενα λειτουργικό σύστημα που κατά ένα ποσοστό καλύπτει τις ανάγκες μου και λείπει μια καλή κάρτα γραφικών. Αφού το έφτιαξα και ηρέμησα δε βρίσκω 3080. Το πλαίσιο απλά πήρε κάποια στιγμή να με ρωτήσει αν ισχύει η παραγγελία ή αν θέλω να την ακυρώσω χωρίς να μου πει αν και πότε θα φέρει και την κράτησα. Η ερώτηση μου είναι αξίζει να πάρω τώρα την 6900xt ή να περιμένω να βρω κάποια 3080? Έχουν μεγάλη διαφορά οι 2 κάρτες μεταξύ τους? Ας υποθέσουμε στην ίδια τιμή γιατί και το πλαίσιο δε νομίζω να μου δώσει 3080 στα 1100-1300 που είχα κάνει παραγγελία.
leros2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Αν δεν την ακύρωσες τη παραγγελία , στη τιμή που την έκλεισες θα την παρεις. Η 6900xt είναι δυνατότερη από την 3080, μόνο στο RTX υπερτερεί η 3080... 1
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 12 ώρες πριν, Halo10 είπε Οκ ας φτιάξω την ερώτηση μου. Έχω πλέον ενα λειτουργικό σύστημα που κατά ένα ποσοστό καλύπτει τις ανάγκες μου και λείπει μια καλή κάρτα γραφικών. Αφού το έφτιαξα και ηρέμησα δε βρίσκω 3080. Το πλαίσιο απλά πήρε κάποια στιγμή να με ρωτήσει αν ισχύει η παραγγελία ή αν θέλω να την ακυρώσω χωρίς να μου πει αν και πότε θα φέρει και την κράτησα. Αν δεν έχεις δώσει προκαταβολή μπορεί και να στη κάνουν, αν η τιμή που έχεις κλείσει είναι χαμηλότερη από την τρέχουσα. Βασικά και προκαταβολή να έχεις δώσει πάλι μπορεί να στη γυρίσουν και να πουλήσουν στην τρέχουσα αν είναι ακριβότερη. Δυστυχώς από τον Οκτώβρη και μετά πρώτα βρίσκεις gpu και μετά προχωράς στα υπόλοιπα. Γράψου στο pcpartalert στο twitter, βλέπε και κάθε πρωί το gputracker.eu και λογικά θα βρεις κάρτα. 12 ώρες πριν, Halo10 είπε Η ερώτηση μου είναι αξίζει να πάρω τώρα την 6900xt ή να περιμένω να βρω κάποια 3080? Έχουν μεγάλη διαφορά οι 2 κάρτες μεταξύ τους? Ας υποθέσουμε στην ίδια τιμή γιατί και το πλαίσιο δε νομίζω να μου δώσει 3080 στα 1100-1300 που είχα κάνει παραγγελία. https://www.rockpapershotgun.com/confirmed-ray-tracing-and-dlss-games-2021 Παραπάνω είναι μια λίστα με παιχνίδια που ήδη υποστηρίζουν rtx και dlss καθώς και κάποια από τα επερχόμενα. Βλέπεις και κρίνεις μόνος σου αν αξίζει να δώσεις ενάμιση χιλιάρικο και να υπολείπεται η κάρτα σου σημαντικά σε αυτούς τους τίτλους.
Halo10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Ευχαριστώ πολύ θα το δω και θα αποφασίσω. Όπως το βλέπω εγώ είναι 16 γιγα ραμ (πιο future proof) έναντι rtx (πιο ρεαλιστικές σκιάσεις). Η 1η είναι άμεσα διαθέσιμη από Ελλάδα στα 1500 που θα κοπεί τιμολόγιο, η 2η είναι άφαντη και αν τη βρω από εξωτερικό δεν μπορώ να την κόψω τιμολόγιο. Στα μάτια μου μάλλον γέρνει υπέρ της amd μιας και δεν είχα ποτέ rtx για να μου λείψει...
Halo10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σήμερα πήρα τελικά την κάρτα αλλά όταν σύνδεσα δεν μου έβγαζε εικόνα. Πήρα τη gigabyte 6900xt. Έχει 3x8pin για τροφοδοσία. Έβαλα 2 καλώδια από το τροφοδοτικό και ενωσα 2 8πινα από το ένα καλώδιο και 1 8πινο από το άλλο. Ενώ δίνει σήμα στην τηλεόραση πως ανοίγει δε δείχνει καθόλου εικόνα. Έχω κάνει κάποιο λάθος?
JDROGAS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Σωστα εχεις συνδεσει τι αλλο να βαλεις; Η καρτα δουλευει γυριζουν τα ανεμιστηρακια της;
Halo10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ήταν λίγο έντονο μέχρι να καταλάβω τι γίνεται γιατί από την μία δούλευαν rgb και ανεμηστηρακια από την άλλη δεν είχα εικόνα. Τελικά δεν είχε πατήσει καλά το ένα καλώδιο στο τροφοδοτικό. Τελικά όλα καλά ευχαριστώ. Edit: Έβαλα να παίξω κάποια παιχνίδια και η κάρτα χτυπούσε μόνιμα 80-85 βαθμούς Κελσίου. Είναι λογικό αυτό? Μήπως πρέπει να κάνω κάτι να ρίξω τις θερμοκρασίες? Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2021 από Halo10 2
SabotazNic Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Halo10 είπε Ήταν λίγο έντονο μέχρι να καταλάβω τι γίνεται γιατί από την μία δούλευαν rgb και ανεμηστηρακια από την άλλη δεν είχα εικόνα. Τελικά δεν είχε πατήσει καλά το ένα καλώδιο στο τροφοδοτικό. Τελικά όλα καλά ευχαριστώ. Ριξε και καμια εικονα, ετσι να υπαρχει Τελικα 6900χτ απο που? μεσω part alert? Edit: Μαλλον απο Ελλαδα για το τιμολογιο Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2021 από SabotazNic
Halo10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω βγάλει 2 αλλά είναι πάνω από 2 mb για κάποιο λόγο μετά τη σμίκρυνση και δεν τις ανεβάζει. Από msystems την πήρα. Έμπαινα που και που, τη βρήκα κάποια στιγμή και την πήρα. Edit: Τις έφτιαξα τις φώτος. Αν ξέρει κάποιος να μου πει για τις θερμοκρασίες. Μου φαίνονται πολλοί 85 βαθμοί αλλά δεν είχα ποτέ high end καρτα και δεν ξέρω. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2021 από Halo10 1
leros2004 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 23 λεπτά πριν, Halo10 είπε Έχω βγάλει 2 αλλά είναι πάνω από 2 mb για κάποιο λόγο μετά τη σμίκρυνση και δεν τις ανεβάζει. Από msystems την πήρα. Έμπαινα που και που, τη βρήκα κάποια στιγμή και την πήρα. Edit: Τις έφτιαξα τις φώτος. Αν ξέρει κάποιος να μου πει για τις θερμοκρασίες. Μου φαίνονται πολλοί 85 βαθμοί αλλά δεν είχα ποτέ high end καρτα και δεν ξέρω. Με τι βλέπεις τις θερμοκρασίες ?
Halo10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Msi afterburner. Δείχνει πάνω αριστερά θερμοκρασία gpu, ποσοστό gpu, fps κλπ. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2021 από Halo10
leros2004 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Halo10 είπε Msi afterburner. Δείχνει πάνω αριστερά θερμοκρασία gpu, ποσοστό gpu, fps κλπ. Πάτα ctrl shift και όμικρον και δες εκεί τι γράφει, αν γράφει τα ίδια Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2021 από leros2004
Halo10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Ευχαριστώ ρώτησα και σε δίπλα θέμα με τις κάρτες γραφικών και αρχίζω να βγάζω μια άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα