Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα αρχικά είχα βάλει όριο 2000€ το build 1000 € την κάρτα και κάνα 500αρικο την οθόνη. Ήδη το build χωρίς κάρτα και οθόνη έχει φτάσει στα 2500 € οπότε θα προσπαθήσω να πάρω κάποια 3080 τώρα και κάποια στιγμή πιο μετά την οθόνη. 

Ταλαιπωρία να μπαίνεις κάθε μέρα σε sites να ψάχνεις για διαθεσιμότητες και να είσαι γρήγορος για να παραγγείλεις μια κάρτα. Είναι κάτι που δε θα το έκανα εγώ. Θα πάρω ένα τηλέφωνο στο πλαίσιο να δω τι θα πουν και αυτοί και βλέπουμε. 

Edit:Μίλησα με πλαίσιο για τις κάρτες και η απάντηση ήταν ότι παραγγέλνεις με άγνωστη διαθεσιμότητα και άγνωστη παραλαβή για 3070-3080-3090.

Edit 2: μήπως να κοιτάξω προς amd μεριά ή τα ίδια και εκεί? 

Επεξ/σία από Halo10
  • Like 2
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα το τροφοδοτικό άλλαξε για 2η φορά γιατί δεν υπάρχει τελικά από κωτσοβολο και παράγγειλα αυτό :

https://www.skroutz.gr/s/11452881/Corsair-HX-Series-HX1200-1200W-Full-Modular-80-Plus-Platinum.html?from=favorites_popup

Τελικά πήρα και την οθόνη που μου πρότειναν τα παιδιά και έχει μείνει η κάρτα γραφικών αν και όποτε βρεθεί. 

20210120_124215.jpg

20210120_124222.jpg

20210120_124211.jpg

20210120_124150.jpg

20210120_121121.jpg

20210120_121116.jpg

Επεξ/σία από Halo10
  • Like 7
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, τροφοδοτικό και κουτί περιμένω και τελικά θα κάτσω να το φτιάξω μόνος μου. Τόσες μέρες είδα αρκετά βιντεακια yt και νομίζω θα τα καταφέρω. Επίσης αν ξέρει κάποιος θα ήθελα να μου πει ποιο ups να πάρω για να μη γίνει καμία στραβή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε ρε τουμπανα!! Καλοριζικα φιλε! Οσον αφορα τις καρτες μολις διαβασα κατι ανησυχητικο στο reddit forum της Nvidia.....

"that anything after 30 days will be a repaired unit". Δεν στα γραφω για να να σε γκαντεμιασω εννοειται, απλα να εχεις το νου σου.

Επεξ/σία από StumbledOnThis
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω την αλήθεια και εγώ πλέον δεν ξέρω τι να κάνω. 3080 δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα. Έχω κάνει κράτηση  3 από πλαίσιο χωρίς να υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε θα έρθουν ή αν θα είναι στην τιμή που έκανα την παραγγελία. Αν πάω σε 3090 πλέον φτάνει στα 5000 το build και δεν είμαι διατεθειμένος να φτάσω τόσο ψηλά. Να πω και για το mg (σκρουτζομαγαζο) που μου έφερε τα πράγματα πιο γρήγορα από το πλαίσιο. Καλό είναι να λέμε και τα θετικά όταν μένουμε ευχαριστημένοι. 

Και ο επεξεργαστής που δεν ανέβασα πριν. 

20210121_175036.jpg

Επεξ/σία από Halo10
  • Like 3
Δημοσ.

γιατί δεν κοιτάς στο partalert στο discord? εγώ εκεί βρήκα και επεξεργαστή και κάρτα γραφικών με παραγγελία από amazon, βέβαια πρέπει να είσαι γρήγορος

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το discord και δεν ξέρω πως λειτουργεί. Αλλά πέρα από αυτό δεν το έχω να κάθομαι να περιμένω να βγει μια κάρτα και να είμαι γρήγορος για να την αγοράσω πριν από κάποιον άλλο. 

2 σενάρια βλέπω αυτή τη στιγμή. Ή να πάρω κάποια υποδεέστερη και πιο εύκολη στο να βρεθεί κάρτα με σκοπό κάποια στιγμή που θα βρω 3080 να την πουλήσω ή να ξανά αρχίσουν να έχουν στοκ τα μαγαζιά και να πάρω κατευθείαν μια 3080.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγειές! Πολύ υψηλές αγορές. Στο θέμα της κάρτας ίσως έπρεπε να κινηθείς πιο γρήγορα σαν πρώτη προτεραιότητα. Εγώ στάθηκα τυχερός με 3070. Θεωρώ όμως πως έδωσες πολλά σε γενική εικόνα. Πχ μνήμες για πιο λόγο πήρες 64?
Στην αρχική σου τοποθέτηση είπες  "Γενικά παίζω single player παιχνίδια και σχεδόν ποτέ multiplayer. "
Αυτό το κατάλαβα κ από το ότι δεν γνωρίζεις κ το discord. Γνώμη μου λοιπόν είναι ότι θεωρώ πως έδωσες πολλά κ δεν χρειαζόταν. Αντίστοιχα μέσα στις απαντήσεις είδα κόσμο να λέει να κινηθείς λίγο διαφορετικά στο θέμα της μητρικής του επεξεργαστή και των μνημών αλλά δεν σε προλάβαμε γιατί είχες κάνει την παραγγελία.
Anyway δεν προσπαθώ να στην πω, ούτε κ να σε βγάλω λάθος. Δικά σου είναι τα φράγκα κ η διάθεση. Απλά δεν θα σου είναι αναγκαία όλα αυτά με βάσει τις ανάγκες σου.

Επεξ/σία από yiatsek
Δημοσ.

Μια χαρά τα λες αλλά να σου πω πως έχει ο αντίλογος. Καταρχάς μόνο και μόνο που περιμένα κάποιους μήνες να φτιάξω το biild με είχε κάνει πολύ ανυπομονο. Βάλε στην εξίσωση και 2 καραντίνες χωρις pc και θα καταλάβεις πως ήμουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη πολύ πριν μπω να ζητήσω βοήθεια εδώ. Είχα στο μυαλό μου ενα budget για το pc και η αλήθεια είναι πως στην αρχή με βοήθησαν κάποια παιδιά ειδικά στις μνήμες (με κάτι latency και mh) και στην οθόνη. Από εκεί και πέρα και όταν άρχισα να βλέπω πως το θέμα ξεκίνησε με κάποιες απαντήσεις να χαλάει έκανα τις παραγγελίες να τελειώνω. 

Όσον αφορά τις μνήμες μακάρι να ήταν μόνο αυτές που είναι κάτι παραπάνω από αυτό που πραγματικά χρειάζομαι. Κάθε κομμάτι του build είναι πολύ πάνω από αυτό που θα χρειαστώ. Μάλλον έχει να κάνει και με το γεγονός ότι πλέον δε χαλάω πουθενά αλλού λεφτά με όλη αυτην την κατάσταση και ξέσπασα στο pc 😂😂😂

Ήρθε και το κουτί σήμερα και περιμένω τροφοδοτικό για να στήσω. 

20210122_144134.jpg

20210122_144153.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Με κάλυψες :D
Και εγώ έσκασα αρκετά , τόπαρα στα 2300 περίπου. Αρχική σκέψη ήτανε τα 1500 αλλά λίγο η κατάσταση λίγο ότι κ εγώ το λιβάνιζα 1,5 χρόνο τα μπουμπούνισα. Απλά συγκρατήθηκα λίγο σε 2-3 σημεία. Όπως και να έχει να τα χαρείς και να το γουστάρεις :D

• Like 2
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ. Το δικό μου σκεπτικό εξαρχής ήταν να φτιάξω ένα μηχάνημα με τοπ περιφερειακά που να το κρατήσω μέχρι και 10ετια αν γίνεται με αλλαγή μόνο σε κάρτα γραφικών (αν έβλεπα ότι η υποτιθέμενη κάρτα που θα πάρω κάποια στιγμή δεν με κάλυπτε πια). Τώρα μένει να το δω πως θα τα πάει στην πάροδο του χρόνου. 

Και εσύ να το χαρείς. Δε βγαίνουμε που δε βγαίνουμε καθόλου έξω ας περνάμε όσο καλύτερα γίνεται στο σπίτι! 

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα επειδή όπως το βλέπω κάρτα γραφικών δε θα πάρω ποτέ σκέφτομαι να δώσω 1500 να πάρω 6900xt που βγαίνει κάθε τόσο. Γενικά δε βλέπω την κατάσταση να στρώνει με τις 3080 να είναι ανύπαρκτες και τις 3090 να υπάρχουν ναι μεν στα 2+ χιλιάδες € δε. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...