Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, StumbledOnThis είπε

30 ευρω 😥

Μια χαρά είναι, άλλοι χρεώνουν 80€.

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Confused 1
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα με πήραν από το μαγαζί που είχα παραγγείλει το τροφοδοτικό και μου είπαν πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Αυτο που βρήκα διαθέσιμο είναι αυτό:

https://www.kotsovolos.gr/computing/desktops-and-upgrade-tools/trofodotika-psu/212826-asus-asus-rog-thor-850w-80plus-platinum

Γενικά δεν την ξέρω την asus στα τροφοδοτικά. Παρόλα αυτά είναι 80+ platinum. Το θεωρείτε καλή αγορά? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Halo10 είπε

Καλησπέρα με πήραν από το μαγαζί που είχα παραγγείλει το τροφοδοτικό και μου είπαν πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Αυτο που βρήκα διαθέσιμο είναι αυτό:

https://www.kotsovolos.gr/computing/desktops-and-upgrade-tools/trofodotika-psu/212826-asus-asus-rog-thor-850w-80plus-platinum

Γενικά δεν την ξέρω την asus στα τροφοδοτικά. Παρόλα αυτά είναι 80+ platinum. Το θεωρείτε καλή αγορά? 

της seasonic το συγκεκριμενο. overpriced Κάργα, αλλά εξαιρετικό

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sakiz105 είπε

της seasonic το συγκεκριμενο. overpriced Κάργα, αλλά εξαιρετικό

Δεν έχω και πολλές επιλογές πλέον. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που πήρα υπερκοστολογημενα είναι. Τα 850 w είναι καλά για το σύστημα μου? Με την προϋπόθεση πως κααααποια στιγμή θα μπει και μια 3080.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Halo10 είπε

Δεν έχω και πολλές επιλογές πλέον. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που πήρα υπερκοστολογημενα είναι. Τα 850 w είναι καλά για το σύστημα μου? Με την προϋπόθεση πως κααααποια στιγμή θα μπει και μια 3080.

Στην θεωρία ναι. 

Πολύ χοντρικά, 180 για cpu + pbo + 350 για gpu  + 150 πες υδροψυξη, φανς και storage. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ πολύ, μια χαρά λοιπόν το παραγγέλνω. 

Edit: επειδή δεν έχω ιδέα από κάρτες γραφικών αν μπορεί να μου γράψει κάποιος ποια μάρκα να επιλέξω σε 3080.

Επεξ/σία από Halo10
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Halo10 είπε

Edit: επειδή δεν έχω ιδέα από κάρτες γραφικών αν μπορεί να μου γράψει κάποιος ποια μάρκα να επιλέξω σε 3080.

Msi, Sapphire είναι top, μαζί με Asus τις οποίες όμως πληρώνεις χρυσάφι.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Halo10 είπε

την φθηνότερη. Ολες καλές είναι. 

Διαφορετικά όποια θα έρθει νωρίτερα :P 

Δημοσ.

Ωραία επειδή τελείωσα με το build και δε βλέπω να πέφτουν οι τιμές στις κάρτες λέω να την παραγγείλω και αυτή να τελειώνω. Απλά δεν έχω καταλάβει ακόμα τη διαφορά της oc με την απλή. Όταν είπα πως για τώρα θα κρατήσω για μόνιτορ την τηλεόραση μου είπατε να πάρω την oc. Πιο μετά που θα πάρω μόνιτορ θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την oc? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετυχε και σε εμενα να βρω μονο oc στην κατηγορια που εψαχνα (χαμηλοτερη απο την δικη σου βεβαια, αλλα νομιζω ισχυουν τα ιδια). Οι overclocked καρτες ειναι εργοστασιακα πουσαρισμενες καρτες, με υψηλοτερους απο τους stock χρονισμους στην μνημη και στον επεξεργαστη γραφικων τους. Αλλα δεν νομιζω οτι προσφερουν ουσιαστικα πολλα παραπανω μιας και μπορεις με πολυ απλο τροπο και σε 2-3 λεπτα να ξεπερασεις τις επιδοσεις με δικο σου overclock σε απλη εκδοση της καρτας που θα επιλεξεις. Παρε οποια 3080 βρεις θα ελεγα εγω. Δεχομαι διορθωση βεβαια απο πιο εμπειρους στο θεμα, που θα ακολουθησουν. Δεν θα εχεις προβλημα οποια και αν διαλεξεις οταν αλλαξεις οθονη. Μια διαφορα που χαρακτηριζει τις overclocked σε σχεση με τις απλες και τους δινει μια επιπλεον αξια ειναι οτι και πολλα parts της καρτας εχουν σχεδιαστει ωστε να αντεχουν τις υψηλοτερες θερμοκρασιες και το stress απο τον υπερχρονισμο.

Επεξ/σία από StumbledOnThis
Δημοσ.

Δεν ξέρω από oberclock και δε νομίζω να μπω στη διαδικασία να ψαχτώ τόσο πολύ. Θέλω κάτι να παίζει out of the box. Εκτός και αν το oc είναι κάτι απλό που γίνεται εύκολα. 

Από τις 20/9????? Πολύ ωραία.Σε 3-4 μήνες θα ξεκινήσω να παίζω δηλαδή... Στο πλαίσιο βλέπω διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας χωρίς να ξέρω τι σημαίνει αυτό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην παραγγεiλεις καρτα "διαθεσιμη κατοπιν παραγγελιας". Εκτος αν μπορουν να σου δωσουν εγγυηση διαθεσιμοτητας για συγκεκριμενη ημερομηνια (που αμφιβαλλω αν μπορουν). Καλυτερα να κοιτας τα sites μερικων καταστηματων καθημερινα, ισως και να παρεις μερικα τηλεφωνα ρωτωντας τους ποτε περιμενουν καποια 3080 και να εισαι standby να την αγορασεις με το που θα μπει στο site τους. Δυστυχως ετσι οπως ειναι η κατασταση με τον Covid απ'την μια και το bitcoin απ'την αλλη με το που παραγουν καποιες καρτες τα εργοστασια αμεσως εξαντλουνται. 

Οσον αφορα την επιλογη μεταξυ OC και απλης καρτας, μιας και δεν θελεις να ασχοληθεις τοτε σιγουρα πας για OC. Και πιο γρηγορη και καλυτερη ποιοτικα θα ειναι. Πωλειται μια 3090 στα 2000 ευρω, αλλα νομιζω ξεφευγουμε εντελως απο τον ορο VFM.... εκτος βεβαια αν δεν εχεις θεμα :-) . Καλη τυχη σου ευχομαι.

Επεξ/σία από StumbledOnThis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...