Sakiz105 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Έλα μωρε συμπαθητικό είναι, μη μασάς Επένδυσε κανα 100αρι σε κουτί και επεκτάσεις και το κανεις πιο περιποιημένο μ, αφού τα ξέρεις 0 fps παραπάνω ομως οπως και 0 θερμοκρασίες παρακάτω Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από Sakiz105
thetiesthatbind Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε 0 fps παραπάνω ομως οπως και 0 θερμοκρασίες παρακάτω 0 θερμοκρασίες παρακάτω με το να πάρεις ένα mesh κουτάκι και γενικα να μην εμποδίζει τίποτα τη ροή του αέρα; Δε θα το έλεγα. Τα υπόλοιπα θα είναι για το δικό σου μάτι. Και τα LED 0 FPS είναι ΑΛΛΑ ΤΑ ΈΧΕΙΣ ΚΥΡΙΕ! Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από thetiesthatbind
Sakiz105 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, thetiesthatbind είπε 0 θερμοκρασίες παρακάτω με το να πάρεις ένα mesh κουτάκι και γενικα να μην εμποδίζει τίποτα τη ροή του αέρα; Δε θα το έλεγα. Τα υπόλοιπα θα είναι για το δικό σου μάτι. Και τα LED 0 FPS είναι ΑΛΛΑ ΤΑ ΈΧΕΙΣ ΚΥΡΙΕ! mesh είναι το κουτί. Ψάξτο να το δεις. Τα led δεν είναι λόγο επιλογής. Απλά δεν ήθελα να δώσω παραπάνω λεφτά για μη led
thetiesthatbind Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Ισχύει με μπέρδεψε το cage, ντάξει προσωπική επιλογή ειναι, απλα το είπα για τη "γκρινια" και χαριτολογώντας περισσότερο
SabotazNic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, Sakiz105 είπε 0 fps παραπάνω ομως οπως και 0 θερμοκρασίες παρακάτω Απο τα λιγα κουτια που ισως δεις καλυτερες θερμοκρασιες ειναι τα dynamic o11 απο lian li. Νομιζω ειναι επομενη αναβαθμιση για εμενα. Καλο το silverstone, αλλα οκ το εχω 10 χρονια
Halo10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Λοιπόν όπως ήρθαν τα πράγματα νιώθω την ανάγκη να πω 5 πράγματα για μένα. Τα τελευταία χρόνια έχω επιλέξει τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο μου (αυτην την περίοδο έχω πολύ περισσοτερο) να ενημερώνομαι και να παρακολουθώ κάποια θέματα που με ενδιαφέρουν στο insomnia σαν επισκέπτης. Ο λόγος που ποτέ μέχρι τώρα 42 χρονών πλέον δεν έκανα λογαριασμό ήταν άτομα σαν τον leros2004. Γενικά δεν είναι του χαρακτήρα μου να μπαίνω σε ένα φόρουμ και να μπαίνω σε διαδικασίες διαφωνίας ή να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Έχω πιο σημαντικά πράγματα να ασχολούμαι. Παρόλα αυτά τώρα και λόγω ελεύθερου χρόνου μπήκα και έφτιαξα έναν λογαριασμό για να φτιάξω το pc που έχω φανταστεί (οσο εφικτό είναι αυτό στις μέρες μας). Και εκεί που έχουν μπει κάποια παιδιά και με βοηθάνε μπαίνει και ο leros με το ποστ <εννοείται περιμένουμε με αγωνία και φωτογραφίες. Λέμε τώρα..... > Δική μου μετάφραση : Οκ πες μας και εσύ τα ψέμματα σου φάε το χρόνο της κοινότητας τσάμπα και στο τέλος δεν πρόκειται να φτιάξεις τίποτα. Σε ερώτηση μου πιο κάτω τι εννοεί με το λέμε τώρα καμία απάντηση. Και ενώ θεώρησα πως έληξε το θέμα και γράφω στον vins πως τον ευχαριστώ αλλά ήδη παράγγειλα το bild ξανά εμφανίζεται ο leros και απαντάει σε ερώτηση του eliaskat γιατί κανείς δεν αναρτά φωτός. Leros: θες πραγματική απάντηση? Δική μου μετάφραση : Τα ξέρω όλα αυτά τα τρολ τοσα χρόνια που έρχονται από το πουθενά και μπαίνουν εδώ και κάνουν ερωτήσεις ότι να ναι και καλά ότι θα στήσουν pc και τελικά δεν κάνουν τίποτα. Αυτό που έχω να σου πω είναι πως είναι πολύ άσχημο να τσουβαλιαζεις ολον τον κόσμο και να μπαίνεις σε ένα τοπικ μόνο και μόνο για να ποστάρεις επιθετικά - απαξιωτικά και υποτιμητικά σχόλια. Καλό είναι όταν δεν ξέρεις κάποιον να μη βγάζεις έτσι εύκολα αυθαίρετα συμπεράσματα. Επειδή όλο αυτό τραβάει πολύ και είναι έξω από μένα να πω πως τελικά το build χωρίς κάρτα γραφικών και χωρίς οθόνη έφτασε πολύ κοντά στα 2500 € με τις καλύτερες διαθεσιμότητες από σκρουτζ και κάποια κομμάτια από αλυσίδες. Οθόνη δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω τώρα αλλά με την κάρτα που σίγουρα θα πάρω θα φτάσω τελικά τα 3500 € σίγουρα. Φωτογραφίες θα ανεβάσω από τα κομμάτια όταν αρχίσουν να έρχονται και αυτό δε θα το κάνω για να σου δείξω πόσο λάθος είσαι εσύ αλλά για τα παιδιά που με βοήθησαν και να τους δείξω πως καλώς με βοήθησαν και αν μπορούν - έχουν τη διάθεση και χρόνο να βοηθάνε και άλλα παιδιά στο μέλλον. Αν όλα αυτά που έγραψα για τον leros είναι λάθος ζητάω συγγνώμη. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και οι φωτογραφίες που θα ανεβάσω από το build θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνω στο forum σαν ενεργό μέλος. Ευχαριστώ πολύ και sorry για το τεράστιο ποστ. 2
Turbani Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Halo10 είπε Λοιπόν όπως ήρθαν τα πράγματα νιώθω την ανάγκη να πω 5 πράγματα για μένα. Τα τελευταία χρόνια έχω επιλέξει τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο μου (αυτην την περίοδο έχω πολύ περισσοτερο) να ενημερώνομαι και να παρακολουθώ κάποια θέματα που με ενδιαφέρουν στο insomnia σαν επισκέπτης. Ο λόγος που ποτέ μέχρι τώρα 42 χρονών πλέον δεν έκανα λογαριασμό ήταν άτομα σαν τον leros2004. Γενικά δεν είναι του χαρακτήρα μου να μπαίνω σε ένα φόρουμ και να μπαίνω σε διαδικασίες διαφωνίας ή να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Έχω πιο σημαντικά πράγματα να ασχολούμαι. Παρόλα αυτά τώρα και λόγω ελεύθερου χρόνου μπήκα και έφτιαξα έναν λογαριασμό για να φτιάξω το pc που έχω φανταστεί (οσο εφικτό είναι αυτό στις μέρες μας). Και εκεί που έχουν μπει κάποια παιδιά και με βοηθάνε μπαίνει και ο leros με το ποστ <εννοείται περιμένουμε με αγωνία και φωτογραφίες. Λέμε τώρα..... > Δική μου μετάφραση : Οκ πες μας και εσύ τα ψέμματα σου φάε το χρόνο της κοινότητας τσάμπα και στο τέλος δεν πρόκειται να φτιάξεις τίποτα. Σε ερώτηση μου πιο κάτω τι εννοεί με το λέμε τώρα καμία απάντηση. Και ενώ θεώρησα πως έληξε το θέμα και γράφω στον vins πως τον ευχαριστώ αλλά ήδη παράγγειλα το bild ξανά εμφανίζεται ο leros και απαντάει σε ερώτηση του eliaskat γιατί κανείς δεν αναρτά φωτός. Leros: θες πραγματική απάντηση? Δική μου μετάφραση : Τα ξέρω όλα αυτά τα τρολ τοσα χρόνια που έρχονται από το πουθενά και μπαίνουν εδώ και κάνουν ερωτήσεις ότι να ναι και καλά ότι θα στήσουν pc και τελικά δεν κάνουν τίποτα. Αυτό που έχω να σου πω είναι πως είναι πολύ άσχημο να τσουβαλιαζεις ολον τον κόσμο και να μπαίνεις σε ένα τοπικ μόνο και μόνο για να ποστάρεις επιθετικά - απαξιωτικά και υποτιμητικά σχόλια. Καλό είναι όταν δεν ξέρεις κάποιον να μη βγάζεις έτσι εύκολα αυθαίρετα συμπεράσματα. Επειδή όλο αυτό τραβάει πολύ και είναι έξω από μένα να πω πως τελικά το build χωρίς κάρτα γραφικών και χωρίς οθόνη έφτασε πολύ κοντά στα 2500 € με τις καλύτερες διαθεσιμότητες από σκρουτζ και κάποια κομμάτια από αλυσίδες. Οθόνη δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω τώρα αλλά με την κάρτα που σίγουρα θα πάρω θα φτάσω τελικά τα 3500 € σίγουρα. Φωτογραφίες θα ανεβάσω από τα κομμάτια όταν αρχίσουν να έρχονται και αυτό δε θα το κάνω για να σου δείξω πόσο λάθος είσαι εσύ αλλά για τα παιδιά που με βοήθησαν και να τους δείξω πως καλώς με βοήθησαν και αν μπορούν - έχουν τη διάθεση και χρόνο να βοηθάνε και άλλα παιδιά στο μέλλον. Αν όλα αυτά που έγραψα για τον leros είναι λάθος ζητάω συγγνώμη. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και οι φωτογραφίες που θα ανεβάσω από το build θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνω στο forum σαν ενεργό μέλος. Ευχαριστώ πολύ και sorry για το τεράστιο ποστ. Ρε απο ποτε πρεπει να δινεις δεκαρα για τυχαιους?(Τετοιου τυπου)Να συγκεντρωθεις στους λιγους που προσπαθησαν να βοηθησουν και να βοηθησεις και εσυ με την σειρα σου οποτε σου κανει κεφι.Δεν χρειαζεται να φυγεις απο το φορουμ επειδη δεν σου αρεσει η συμπεριφορα καποιων και αυτα μεσα στην ζωη(του φορουμ :P) ειναι.Περιμενουμε φωτογραφιες! Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2021 από Turbani 2
Halo10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα, επειδή το μοναδικό μαγαζί που είχα βρει και είχε αντικαταβολή μου ακύρωσε τις μνήμες μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιες άλλες εξίσου αξιόπιστες στα 64 γιγα? https://www.skroutz.gr/s/24389419/Crucial-Ballistix-Black-64GB-DDR4-3600MHz-BL2K32G36C16U4B.html Αυτές είχα παραγγείλει.
Turbani Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Halo10 είπε Καλησπέρα, επειδή το μοναδικό μαγαζί που είχα βρει και είχε αντικαταβολή μου ακύρωσε τις μνήμες μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιες άλλες εξίσου αξιόπιστες στα 64 γιγα? https://www.skroutz.gr/s/24389419/Crucial-Ballistix-Black-64GB-DDR4-3600MHz-BL2K32G36C16U4B.html Αυτές είχα παραγγείλει. Επειδη εψαξα στις προηγουμενες σελιδες αλλα δεν βρηκα απαντηση,πιστευεις δεν θα σε καλυψει το 32gb?(Ειδα στην αρχη ειχες επιλεξει 32 ενω τωρα εβγαλες 64) Επίσης το μαγαζι που επελεξες περιπου σε τι τιμη το ειχε το 64?(Βλεπω ειναι οι φθηνοτερες στα 64gb 3600 C16 στο πρωτο μαγαζι του skroutz).Ειδα παρομοιες απο 60 ευρω και πανω μετα πανω κατω(Δεν ειδα για αντικαταβολη) Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από Turbani
Halo10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στον σκρουτζ δεν έχει κανένα μαγαζί αντικαταβολή σε αυτές τις μνήμες. Τις βρήκα στο foxstore γύρω στα 315 με τα μεταφορικά. Αλλά πλέον δεν ξέρουν πότε και αν τις φέρουν. Σκέφτηκα να βάλω 64 για να μην προσθέτω στο μέλλον. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από Halo10
Eliaskat Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) σχετικά με τις φωτογραφίες, έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να χαίρεται κάποιος για ενα buid που βοήθησε ; εγώ απολαμβάνω να βλέπω τέτοιες φωτογραφείς Απόδειξη για το αν κάποιος έφτιαξε ή όχι το build δεν χρειάζεται , ε τώρα αν κάθε 3 μήνες μπαίνει και ρωτάει , ένα πείραγμα του αξίζει.. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από Eliaskat
StumbledOnThis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παντως και σε εμενα ο leros2004 ειχε κανει ειρωνικο σχολιο για την επαναληψη post που αφορα τα υποσυστηματα που εψαχνα. Μαλιστα αυτο χωρις να εχει προσφερει καμμια βοηθεια σε κανενα απο τα δυο post. Θα επικολλησω τα posts στο τελος. Πριν να πω αυτο ομως... Εμεις που ειμαστε παλιοι αλλα οχι ενεργοι εδω και καιρο στο pc building ειναι λογικο να εχουμε και περισσοτερες και γενικοτερες αποριες. Επισης στη δικη μου τουλαχιστον περιπτωση, η πρωτη διερευνητικη αναρτηση εγινε 6 Νοεμβριου και γραφω καθαρα οτι η αγορα θα γινει τα Χριστουγεννα (η οποια και εχει γινει, περιμενω παραλαβη). Απο τις αρχες Νοεμβριου ομως πολλα αλλαξαν. Εκει που πηγαινα για Ryzen τωρα βρισκομαι με Intel. Εκει που στοχευα για 5700xt τωρα κατεληξα σε 3060ti. Τωρα γιατι ενοχληθηκε ο κυριος δεν μπορω να γνωριζω. Διακρινω ενα pattern ομως. Ευτυχως ομως ξεκαθαρα ειναι λυπηρη μειονοτητα και δεν αξιζει να ασχολουμαστε με τετοιους τυπους. Αλιμονο αν ενα ανοιχτο forum σαν και αυτο δεν ειχε και μερικους του ειδους. Σιγουρα παντως δεν αξιζει τον κοπο να φυγεις φιλε Halo10 για αυτον τον λογο. Καπου θα υπαρχει στο forum μια επιλογη ban ή ignore αν σε ενοχλει πολυ. Οι περισσοτεροι εδω ειναι διαμαντια παιδια και απο αποψη γνωσεων και απλοχεριας στο να τις μοιραστουν. Να'σαι καλα, καλη χρονια και να χαρεις το τουμπανο που αγοραζεις P.S. εγω δεν διαλεξα τον τροπο αγορων που επελεξες εσυ, με αποτελεσμα μεγαλο καπελο στις τιμες και αγορα ενος part που δεν ειμαι ευχαριστημενος και θα το αλλαξω αν χρειαστει στο μελλον. Αυτο παρ'ολες τις σωστες συμβουλες που μου δωσανε οι φιλοι εδω, λογω βιασυνης τα πηρα ολα απο ενα μαγαζι + συναρμολογηση (επι πληρωμη). Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2021 από StumbledOnThis 1
SakafliaC Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, StumbledOnThis είπε + συναρμολογηση (επι πληρωμη). Εντελώς από περιέργεια, πόσο τη χρεώνουν?
StumbledOnThis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SakafliaC είπε Εντελώς από περιέργεια, πόσο τη χρεώνουν? 30 ευρω 😥 Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2021 από StumbledOnThis
Halo10 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, StumbledOnThis είπε Παντως και σε εμενα ο leros2004 ειχε κανει ειρωνικο σχολιο για την επαναληψη post που αφορα τα υποσυστηματα που εψαχνα. Μαλιστα αυτο χωρις να εχει προσφερει καμμια βοηθεια σε κανενα απο τα δυο post. Θα επικολλησω τα posts στο τελος. Πριν να πω αυτο ομως... Εμεις που ειμαστε παλιοι αλλα οχι ενεργοι εδω και καιρο στο pc building ειναι λογικο να εχουμε και περισσοτερες και γενικοτερες αποριες. Επισης στη δικη μου τουλαχιστον περιπτωση, η πρωτη διερευνητικη αναρτηση εγινε 6 Νοεμβριου και γραφω καθαρα οτι η αγορα θα γινει τα Χριστουγεννα (η οποια και εχει γινει, περιμενω παραλαβη). Απο τις αρχες Νοεμβριου ομως πολλα αλλαξαν. Εκει που πηγαινα για Ryzen τωρα βρισκομαι με Intel. Εκει που στοχευα για 5700xt τωρα κατεληξα σε 3060ti. Τωρα γιατι ενοχληθηκε ο κυριος δεν μπορω να γνωριζω. Διακρινω ενα pattern ομως. Ευτυχως ομως ξεκαθαρα ειναι λυπηρη μειονοτητα και δεν αξιζει να ασχολουμαστε με τετοιους τυπους. Αλιμονο αν ενα ανοιχτο forum σαν και αυτο δεν ειχε και μερικους του ειδους. Σιγουρα παντως δεν αξιζει τον κοπο να φυγεις φιλε Halo10 για αυτον τον λογο. Καπου θα υπαρχει στο forum μια επιλογη ban ή ignore αν σε ενοχλει πολυ. Οι περισσοτεροι εδω ειναι διαμαντια παιδια και απο αποψη γνωσεων και απλοχεριας στο να τις μοιραστουν. Να'σαι καλα, καλη χρονια και να χαρεις το τουμπανο που αγοραζεις P.S. εγω δεν διαλεξα τον τροπο αγορων που επελεξες εσυ, με αποτελεσμα μεγαλο καπελο στις τιμες και αγορα ενος part που δεν ειμαι ευχαριστημενος και θα το αλλαξω αν χρειαστει στο μελλον. Αυτο παρ'ολες τις σωστες συμβουλες που μου δωσανε οι φιλοι εδω, λογω βιασυνης τα πηρα ολα απο ενα μαγαζι + συναρμολογηση (επι πληρωμη). Και εγώ όταν ρώτησα εδώ ήμουν στη φάση να τα πάρω όλα από ένα και να μου το φτιάξουν κιόλας. Τελικά νομίζω πως μπορεί να περιμένω λίγο παραπάνω αλλά αξίζει τον κόπο. https://www.skroutz.gr/s/25798592/G-Skill-Ripjaws-V-64GB-DDR4-3600MHz-F4-3600C16D-64GVK.html?from=favorites_popup Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα σε αυτές τις μνήμες λόγω καλύτερης διαθεσιμότητας και πλέον περιμένω... Με την κάρτα γραφικών θα δω τι θα κάνω όταν παραλάβω και το τελευταίο κομμάτι γιατί από ότι βλέπω ακόμα τα πράγματα είναι χάλια και από τιμές και από διαθεσιμότητες. Αν βέβαια έχω πάρει όλο το bild και μου λείπει μόνο η κάρτα αναγκαστικά θα πάρω μια υπερκοστολογημενη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα