monoxromos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Γεια σας. Υπάρχει καποια εφαρμογή ,καποιο προσθετοβ ίσωσ που να κάνει φωνητική εγγραφή κειμένου σε άρθρο.Ξερω για τα κινητά υπάρχουν εδώ; Μάλιστα στα κινητα υπήρχε μια εφαρμογή που εκτελουσε εντολες στα ελληνικα όπως σημειά στιξης,αλλαγή γρα;μμής, αλλαγή παραγράφου,κατι αντιστοιχο στο wordpress για υπολογιστες υπάρχει,(Δεν λέω τζάμπα).
papmel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 ναι text2speech λεγετε θα φτιαξω ενα plugin σημερα.Ειχα φτιαξει κατι παλαιοτερα.
hoannis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Αν κατάλαβα καλά θέλεις να μιλάς και να γράφετε το κείμενο , όχι να έχεις γράψει το κείμενο και να το διαβάζει η εφαρμογή. Επιπλέον θέλεις να το ενσωματώνεις στις σελίδες που κάνεις με το WordPress ή θέλεις να δημιουργείς το κείμενο και να το αντιγράφεις στις σελίδες σου;
monoxromos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Ναι και Οχι. Ναι να μιλαω και να γράφει οταν ανοίγω στο προσθήκη άρθρου post-new. (μεταξύ μας ειναι καπως χοντρα τα δάκτυλα μου και πιέζονται ενίοτε δυο δυο τα πλήκτρα) Οχι να μου διαβάζει.
papmel Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 15 ώρες πριν, monoxromos είπε Ναι και Οχι. Ναι να μιλαω και να γράφει οταν ανοίγω στο προσθήκη άρθρου post-new. (μεταξύ μας ειναι καπως χοντρα τα δάκτυλα μου και πιέζονται ενίοτε δυο δυο τα πλήκτρα) Οχι να μου διαβάζει. θες να πατας ενα Κουμπι να κανει Record και αν αρχιζεις να μιλας και αυτο να σου μετατρεπει την φωνή σε TEXT σωστα? Η θες το Αντιθετο δηλαδη να γραφεις ενα Αρθρο και ο επισκεπτης να μπορει να το ακουει αντι να το διαβαζει. αν θες το πρωτο https://cloud.google.com/speech-to-text εκει μιλας και σου δειχνει το TEXT και δεν χρειαζεσαι κατι αλλο αφου μπορεις να το κανεις Copy Paste. αν θες το δευτερο οπως σου ειπα ανέμενε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα