prigipa_m Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα θέλω την βοήθεια σας. Θέλω να βάλω το Family Link ή κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα ; Όταν το έβαλα προσπάθησα να βάλω το Youtube αλλά δεν τα κατάφερα λόγω ηλικίας. Το κινητό θα το χρησιμοποιεί το παιδί ενός γνωστού μου (14 χρονών) και οσο να ναι θέλει να προσέχει...
tsofras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, prigipa_m είπε Καλησπέρα θέλω την βοήθεια σας. Θέλω να βάλω το Family Link ή κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα ; Όταν το έβαλα προσπάθησα να βάλω το Youtube αλλά δεν τα κατάφερα λόγω ηλικίας. Το κινητό θα το χρησιμοποιεί το παιδί ενός γνωστού μου (14 χρονών) και οσο να ναι θέλει να προσέχει... Καλησπέρα , όταν φτιάξατε τον λογαριασμό του παιδιού βάλατε την σωστή ημερομηνία γέννησης ? Αν θυμάμαι σωστά απο 12 και πάνω σε αφήνει να βάλεις youtube αλλιώς youtube kids μόνο
prigipa_m Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι δεν τον αφήνει λόγω ηλικίας λέει.... Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από prigipa_m
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα