Jastonas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Ψάχνω ένα tenkeyless μηχανικό πληκτρολόγιο στο ~50 όσο πιο αθόρυβο γίνεται. Έχετε κάποια πρόταση
Jastonas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Ή και όχι tenkeyless... αλλά ένα καλό πληκτρολόγιο που να μην κάνει πολύ φασαρία.
elpenor Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν δεν θέλεις θόρυβο μην σκεφτείς κάτι πέρα από red switches. Υπάρχουν πατέντες που κάνουν τα πληκτρολόγια αθόρυβα ( rubber o-rings, foam Inside keyboard, stabilizer mods ) και φυσικά πολύ συχνά lube όμως υπάρχει κόπος και κόστος. Τα μηχανικά πληκτρολόγια της HyperX με τους δικούς της Red Switches κάνουν σχετικά λίγο θόρυβο και είναι σχετικά φτηνά και ποιοτικά, πιο κοντά όμως στα 90 ευρώ παρά στα 50 ευρώ που ζητάς. Δεν έχω δει πάντως πιο φτηνό "καλό" πληκτρολόγιο. Τώρα αν σε βολεύουν τα low profile κάνουν ακόμα λιγότερο θόρυβο, υπάρχει πχ το Sharkoon PureWriter με Kailh Red λίγο πιο πάνω από το budget σου. Δεν είναι αυτό που θα έλεγα καλό αλλά ούτε κακό για τα λεφτά του. Τα Motospeed με Outemu/Kailh red δεν τα έχω δοκιμάσει ούτε έχω ακούσει τα καλύτερα όμως φαίνονται μονόδρομος στο budget σου. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από elpenor
vaggos231 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 motospeed me outemu red εχω εγω, ενω δεν εχουν τον σπαστικο ηχο των μπλου, αθορυβο δεν τα λες. Εχει σημασια να ορισουμε ομως τι ειναι αθορυβο. Αθορυβο οπως ειναι τα μεμβρανης η αθορυβο για μηχανικο; Απο τα μηχανικα αυτο που εχω ειναι απο τα πιο αθορυβα, γυρω στο 50αρικο, και εχει και εκδοση ten key less αν θυμαμαι καλα. Σε συγκριση μεμβρανης η με πιο ακριβα δεν ειναι αθορυβο, αλλα στην τιμη που ψαχνεις ειναι μονοδρομος εκτος αν ανεβασεις μπατζετ και πας με τις πολυ καλες προτασεις του elpenor
Dr.Tesla Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 https://www.e-shop.gr/pliktrologio-hyperx-hx-kb7rdx-us-alloy-origins-core-rgb-mechanical-gaming-keyboard-hx-red-switches-p-PER.575412?lkws_11754=5f09fe26-1b2f-327c-30aa-da0f2e15ded8 Αθόρυβο μηχανικό είναι λίγο σχετικό σαν έννοια. Αν δεν πας σε silent switch μην περιμένεις θαύματα. Από τα hyperx Που σου πρότειναν ξεκινούν τα καλά κομμάτια. Μπορείς να προσπαθήσεις να πάρεις τιμή από Alternate για να φέρεις από γερμανία silent με US layout. https://www.alternate.de/CHERRY/G80-3000N-RGB-TKL-Tastatur/html/product/1779809
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα