Astreos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Πείτε μια άποψη για αγορά κινητού αποκλειστικά από Γερμανό και τιμή μέχρι 200€. Οι επιλογές που ξεχωρίζω είναι Realme 7 64GB/6GB και MOTOROLA moto g9 Plus 128GB/4GB. Με χαλάει στο Motorola που δεν έχει πυξίδα και θα χρησιμοποιώ αρκετά google maps. Το Realme 7 αν και λίγο ακριβότερο φαίνεται τίμια επιλογή. Τι λέτε; Υπάρχει κάποιο άλλο που θεωρείτε καλύτερο (π.χ. Redmi 9 ή Redmi Note 8); Ποια πιστεύετε είναι η πιο VFM επιλογή; Ευχαριστώ για το χρόνο σας
Grim Ripper Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Τι εννοείς δεν έχει πυξίδα; GPS έχει κανονικά μισ χαρά οπότε προφανώς και λειτουργεί και το google maps.
Astreos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Τι εννοείς δεν έχει πυξίδα; GPS έχει κανονικά μισ χαρά οπότε προφανώς και λειτουργεί και το google maps. GPS έχει, αλλά δεν έχει σενσορα για πυξίδα, που σημαίνει ότι δε θα δείχνει σε ποια κατεύθυνση κοιτάς. Λεπτομέρεια μεν, αλλά πάλι...
Fotia Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Αν βαλεις προγραμμα πλοηγησης με το GPS έχεις και πυξιδα
Grim Ripper Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 18 ώρες πριν, Astreos είπε GPS έχει, αλλά δεν έχει σενσορα για πυξίδα, που σημαίνει ότι δε θα δείχνει σε ποια κατεύθυνση κοιτάς. Λεπτομέρεια μεν, αλλά πάλι... Το έχεις διαβάσει κάπου αυτό; Πρώτη φορά το ακούω και λίγο που το έψαξα δεν νομίζω να υπάρχει συσκευή πλέον που να μην σου δείχνει προς τα πού κοιτάς.
Astreos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Το έχεις διαβάσει κάπου αυτό; Πρώτη φορά το ακούω και λίγο που το έψαξα δεν νομίζω να υπάρχει συσκευή πλέον που να μην σου δείχνει προς τα πού κοιτάς. Ναι, το έχω διαβάσει σε reviews και σε forums
mp123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 επειδη και εγω ειμαι αναμεσα σε g8 power και realme 7 ( 128 gb ) για δευτερο κινητο σε realme 7 θα παω. επειδη το ψαχνω διαβαζω πολλα προβληματα με motorola στο bluetooth οταν ειναι μαζι με wifi. δλδ ακουστικα και ηχεια δεν τα αναγνωριζει οταν εχεισ ανοιχτα και τα δεδομενα. ψαχτο και εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα