Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα μαγαζί με την γυναίκα μου και συχνά κάνουμε κάποιους διαγωνισμούς στο Facebook και στο Instagram. Τώρα η σελίδα έχει ανέβει αρκετά και θέλουμε ένα σωστό τρόπο για να βγαίνει ο νικητής. Ξέρει κανείς να μας κατευθύνει. Τα σχόλια ξεπερνούν τα 600 για να σας δώσω να καταλάβετε. Έχω δει κάτι εφαρμογές αλλά δεν βγάζουμε άκρη. Εκτός από λάπτοπ που πρέπει να περάσεις τα σχόλια σε excel κτλ υπάρχει κάτι άλλο ποιο εύκολο και λειτουργικό να μας βγάζει νικητή. Δηλαδή σε περιβάλλον android θα ήταν ότι καλύτερο.

Υ.Σ εάν υπάρχει κατηγορία τέτοια ας μεταφέρει το θέμα κάποιος μοντ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρίθμηση των συμμετεχόντων σε excel αι βιντεοσκόπηση την κλήρωση. Το χρησιμοποιούν και άλλοι.

https://www.random.org/

Δεν ξέρω πόσο πιο απλό μπορεί να γίνει. Πως θα γλυτώσεις το excel;

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://commentpicker.com/

Αν θέλεις απλά να διαλέγει κάποιους από εκείνους που έχουν σχολιάσει ένα συγκεκριμένο ποστ. Εγώ θα το έκανα και μία καταγραφή σε βίντεο ως απόδειξη του τρόπου με τον οποίο επιλέχθηκε ο νικητής/ες.

Επεξ/σία από Par1s*
  • Like 2
Δημοσ.

Έναν Έλληνα που παρακολουθώ το κάνει με το app (instagram μόνο) Lukky - Instagram Raffles from Comments
Στον τελευταίο του διαγωνισμό είχε 44 εκατομμύρια σχόλια και το έκανε με Live από Instagram. 
Εσύ μπορείς να το κάνεις με record screen και μετά ανέβασμα.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, joepower είπε

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!

Δες ένα παράδειγμα στο βίντεο παρακάτω:

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dpolal είπε

Δες ένα παράδειγμα στο βίντεο παρακάτω:

Πραγματικά με βοήθησε πολύ αυτό το βίντεο. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...