4four Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 καλησπέρα λόγο λοκ νταουν μου δημιουργήθηκε η ανάγκη αγοράς laptop (τωρα θα μου πεις πως γίνεται αυτό να θέλεις κατι φορητό ενώ είσαι μέσα όλη μέρα? Ε γίνεται καθώς έχω κολλήσει στο πατρικό μου και ο νεο αποκτηθής σταθερός μου κάθεται και σκονίζεται ενώ εγώ μένω εδώ A-PC-ος και δουλεύοντας με ένα turbo x του 2012 λάπτοπ που είχα κάνει το λάθος και το είχα πάρει στο 1ο έτος φοίτησης μου, οπότε ενα καλό λάπτοπ να μην φεύγει απο την αγάλη μου χρειάζεται όπου και να πάω) Μην μακριγορώ, Η δουλειά μου , web devolopent /eshop admin (χωρίς το braging της υπόθεσης φτίαχνω σάιτ και διαχειρίζομαι εσοπ) Οπότε κύριο μελημα μου ειναι η οθόνη να είναι φωτεινή γιατί ορισμένες φορές πρεπει να δείχνεις την δουλέια σου στους πελάτες και εκτός σπιτιου, και η μπαταρία να βγάζει μια μέρα χρήσης γιατί με το που θα τελειώσει αυτή η αηδία δεν θα κάτσω στον κώλο μου και θα ταξιδεύω (παραλληλα όμως η δουλεία δεν θα σταματήσει) ΤΩΡΑ, δεν εχω ουτε Iphone ουτε τιποτα apple αλλά το MacBook Air με τον Μ1 μου κίνησε πολύ το ενδιαφέρων και έχει τα πάντα, φορητότητα επιδόσεις μπαταρία, το μόνο που δεν έχει ,διαθεσιμότητα και τον φόβο μην αφήσω τα κάλα μου windows που ξέρω και αγαπάω τόσο καιρό! Επίσης κοιτούσα και τα Matebook 13/14 (OXI D14/D15) αλλα και αυτά ίχνος διαθεσιμότητας Ελλάδα.. Κάποια ΤΙΜΙΑ πρόταση με ΚΑΛΗ οθόνη ΚΑΛΗ μπαταρία (να φορτίζει με type c για βολικότητα) και καλή κατασκευή έχουμε στο μυαλό μας? Το matebook d14 επίσης φαίνεται καλή επιλογή αλλα μην βλέποντας την οθόνη του απο κοντά και διαβάζοντας αρνητικά σχόλια για αυτήν φοβάμαι να το πάρω.. Λέτα να περιμένω για Macbook air? ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ βαρίεμαι πολύ και είπα να γράψω μια μικρή ιστοριούλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, 4four είπε Το matebook d14 επίσης φαίνεται καλή επιλογή αλλα μην βλέποντας την οθόνη του απο κοντά και διαβάζοντας αρνητικά σχόλια για αυτήν φοβάμαι να το πάρω.. Αρνητικά σχόλια;;;; Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που το έχει, να λέει κάτι αρνητικό... Μόνο κανέναν κομπλεξικό που ούτε καν το έχει δει το λάπτοπ από κοντά... Το έχω εδώ και 2 μήνες... Η καλύτερη οθόνη που είχα ποτέ... Ειδικά το 3/2 είναι πολύ βολικό για εργασία (μόνο για ταινίες δεν βοηθά γιατί αφήνει μεγαλύτερα μαύρα κενά επάνω και κάτω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4four Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Η φωτεινότητα είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα δυστυχώς και το contrast ratio επίσης σύμφωνα με ότι review έχω δει στο ίντερνετ έτσι! Επίσης προσωπική άποψη αυτό αλλά η ματ οθόνες δεν με τφελενουν προτιμώ glossy μου φαίνονται πιο ευκρινές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα