Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά απο γνώμες διαφόρων και δικια μου επιλογη κατεληξα σε :

https://www.skroutz.gr/s/24258805/Hisense-43A7300F-Smart-4K-UHD-43.html

https://www.skroutz.gr/s/23710679/Metz-43MUB8000-Smart-4K-UHD-43.html

Και για τις δυο εχω ακουσει καλα λογια αλλα λόγω κοβιντ μου ναι αδύνατο να μπορεσω να τις δω απο κοντα.Αν καποιος τις εχει δει ή αγορασει κάποια θα ταν πολύτιμη η βοηθεια του.

Τείνω προς metz λογω σχεδιασμου,soundbar αλλα και 4 χρόνια εγγύηση .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.καλη χρονιά με υγεία να χουμε.

Δημοσ.

Την metz δεν την έχω δει αλλά έχω διαβάσει αρκετά καλά σχόλια.

Την hisense την πήρα πρόσφατα σε 58 το ίδιο μοντέλο και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος.ουτε κολλάει το os της ούτε bleeding έχει και η ποιότητα της εικόνας τουλάχιστον στα μάτια μου δείχνει πάρα πολύ καλή.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Thanos1972 είπε

Την metz δεν την έχω δει αλλά έχω διαβάσει αρκετά καλά σχόλια.

Την hisense την πήρα πρόσφατα σε 58 το ίδιο μοντέλο και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος.ουτε κολλάει το os της ούτε bleeding έχει και η ποιότητα της εικόνας τουλάχιστον στα μάτια μου δείχνει πάρα πολύ καλή.

Με το vidaa λογισμικο κομπλε;

Πολλοι λενε android > vidaa. 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Thanos1972 είπε

Εχω mibox επάνω αλλά όσο το έχω χρησιμοποιήσει δείχνει χρηστικό.δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα 

Δυσκολη επιλογη παντως.ευχαριστω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
13 ώρες πριν, titikos είπε

Τελικά @anso ποια τηλεόραση αγόρασες? Πες μας εντυπώσεις

Πηγα σε tcl p815 50ara.ανεβηκα λιγο τιμη αλλα ειμαι ικανοποιημενος.μια μερα την εχω σπιτι οποτε σε γενικες γραμμες θα σου πω.μολις τακτοποιήσεις τις ρυθμισεις κτλ στο ματι σου δε θα αοογοητευτεις.γενικα ειδα βιντεακια 4κ ,hdr κτλ.μου φαινεται πολυ τηλεοραση γενικα.γρηγορη σε εναλλαγή καναλιων,στο ανοιγμα,σε εφαρμογές σ ολα. Παιδευτηκα να βρω google chrome.αλλα εχει tv browser και ανοιγει με google.οποτε κομπλε.δεν ειχα σμαρτ tv περα απο μια samsung 2017 που δεν την δουλεψα και τοσο γιατι την εδωσα στους δικους μου οποτε προσπαθω να εξοικιωθω.metz mub 7000 πηρε ο αδερφος μου.ιδια με την mub8000 ειναι χωρις το soundbar.μεχρι στιγμης εχω ακουσει καλα λογια απο τον αδερφο μου αν και κ δεν την εχω δει ακομα.θεωρω οτι ειναι μια τιμια επιλογη

• Like 2
Δημοσ.

Εγω εχω παρει προσφατα την TCL 43P715 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο οθονη και απο ηχο, πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα. Η οθονη ουτε bleeting ουτε ασπρες γονειες στης σκουρες σκηνες, ηθελα και εγω την 815 αλλα δεν υπαρχει σε 43 ιντζες και οι 50 δεν χωρανε στο συνθετο παρολο τα σχεδον ανυπαρκτα bezels. Τελικα εχει subwoofer η 815 που πηρες; Γιατι στο Σκρουτζ και στο Κιμοβιλ οπου εχει 9,3 βαθμολογια, ετσι λενε, στην ιστοσελιδα του κατασκευαστη βεβαια δεν το γραφει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CaptainChris είπε

Εγω εχω παρει προσφατα την TCL 43P715 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο οθονη και απο ηχο, πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα. Η οθονη ουτε bleeting ουτε ασπρες γονειες στης σκουρες σκηνες, ηθελα και εγω την 815 αλλα δεν υπαρχει σε 43 ιντζες και οι 50 δεν χωρανε στο συνθετο παρολο τα σχεδον ανυπαρκτα bezels. Τελικα εχει subwoofer η 815 που πηρες; Γιατι στο Σκρουτζ και στο Κιμοβιλ οπου εχει 9,3 βαθμολογια, ετσι λενε, στην ιστοσελιδα του κατασκευαστη βεβαια δεν το γραφει.

Εχουν μπερδευτεί με την c815.ο ηχος είναι εξαιρετικός.και ναι ειναι υπέροχη οθονη κ γενικα σύνολο

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγόρασα τη Metz 43MUB8000 Smart 4K UHD 43". Δε μπορώ να κάνω ταξινόμηση καναλιών (η γνωστή ταξινόμηση που κάνουμε εδώ και χρόνια π.χ. το MEGA στο 4, ο ANT1 στο 5...). Ξέρει κάποιος πως γίνεται? Είναι για μεγάλο άνθρωπο και διαφορετικά δυσκολεύεται. (Στα αγαπημένα μπορώ να βάλω κανάλια . Αλλά όταν ξανανοίξει η tv η επιλογή να εμφανίζει αυτόματα μόνο τα αγαπημένα δεν τη βρίσκω. Αν δεν υπάρχει λύση για τη κλασική ταξινόμηση τουλάχιστον αν ξέρει κάποιος το τρόπο με το άνοιγμα να εμφανίζει αυτόματα μόνο τα αγαπημένα κανάλια).

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/2/2021 στις 1:20 ΠΜ, el97668 είπε

Αγόρασα τη Metz 43MUB8000 Smart 4K UHD 43". Δε μπορώ να κάνω ταξινόμηση καναλιών (η γνωστή ταξινόμηση που κάνουμε εδώ και χρόνια π.χ. το MEGA στο 4, ο ANT1 στο 5...). Ξέρει κάποιος πως γίνεται? Είναι για μεγάλο άνθρωπο και διαφορετικά δυσκολεύεται. (Στα αγαπημένα μπορώ να βάλω κανάλια . Αλλά όταν ξανανοίξει η tv η επιλογή να εμφανίζει αυτόματα μόνο τα αγαπημένα δεν τη βρίσκω. Αν δεν υπάρχει λύση για τη κλασική ταξινόμηση τουλάχιστον αν ξέρει κάποιος το τρόπο με το άνοιγμα να εμφανίζει αυτόματα μόνο τα αγαπημένα κανάλια).

Στις 4/2/2021 στις 1:20 ΠΜ, el97668 είπε

Πατάς το κουμπί list εμφανίζει όλα τα κανάλια πατάς ένα κανάλι με το αριστερό με το δεξί κουμπί του control πατάς το OK συνεχόμενα σου εμφανίζει τι ακριβώς θες να κάνεις μετακίνηση και και άλλα πράγματα Πιστεύω να σε βοήθησα αρκετά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...