Challenger Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Ρε παιδια... Ποια ειναι η διαδικασία - βήματα, για να κάνω export απο το premiere, και να γράψω το τελικό σε dvd?
HexStatic Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 pantos oxi me to na kaneis diaforetika posts edw mesa..... http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=383116 Otan les export to dvd ? ti enweis? se ti format na to kaneis export?
Challenger Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 ο τελικός μου στόχος είναι να γράψω το video που έχω επεξεργαστεί σε dvd. Δεν με ενδιαφέρει απο ποια διαδικασία πρεπει να περάσει. Θέλω μόνο να μάθω ποια ειναι αυτή. Ευχαριστω...
lionheart Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Poia ekdosh tou Premiere? Giati den to bgazeis se mpeg h avi kai meta me kapoio programma gia authorize dvd na to kaneis dvd?
Challenger Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 to 7 έχω. Έχει επιλογή να το σώσει σε mpeg2 καθώς και την επιλογή "export to dvd". Γιατί να κάνω διπλή δουλειά. Αν τελικά δεν υποάρχει αλλος τροποσ απο το να το κάνω Avi, τι codec να χρησιμοποιήσω? Όλα μου παρουσιάζουν απο κάποιο πρόβλημα. Και ποιο πρόγραμμα για authorize dvd προτείνετε?
Challenger Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 το συγκεκριμένο thread το μεταφέρω στο "DivX και DVD authoring", ελπίζοντας για μεγαλύτερη απόκριση. Παρακαλώ τον moderator να σβήσει το συγκεκριμένο. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.