Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους και καλή χρονιά!

Ανοίγω αυτό το θέμα για να μοιραστεί οποίος θέλει τι back up parts και περιφερειακά εχει και με ποια προτεραιότητα, σε περίπτωση που του κάτσει στραβή και δεν μπορεί να προμηθευτεί έγκαιρα αντίστοιχα, καθώς και αν του έτυχε τπτ κουλό σε τέτοια περίπτωση 😂

Και ξεκινώ με αυτά που κρατω εγω και με έχουν σώσει κατά καιρούς:

1) PSU 

2) Mouse/Keyboard 

3) Display port / HDMI καλωδια

4) 1 stick ddr4 ram 8gb (φθηνο aegis)

5) hdd με win10 που έβγαλα από αναβαθμιση λαπτοπ

Μερικοί μπορεί να γελάσετε, αλλά τα τελευταία 5 χρόνια, αν εξαιρέσουμε τη ραμ και το σκληρό, τα υπόλοιπα όλα μου χρειάστηκαν κάποια στιγμή που δεν μπορούσα να προμηθευτώ αντικαταταστάτες 😅

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Να τα γράψω ή να βάλω φωτογραφίες; 😋

Χαχαχαχα, ότι θέλεις αρκεί να είναι από το 2005 και μετα 😂😋 

Δημοσ.

PSU, πολλά keyboards/mouses, πολλά καλώδια, motherboard/cpu/cooler/RAM/HDDs/SSDs.

Λίγο πολύ νομίζω ότι όλα χρειάζονται σαν spare parts ειδικά τώρα με τα προβλήματα στην αγορά.

Α ξέχασα και ένα laptop που το ανάβω σπάνια γιατί δεν με βολεύει το πληκτρολόγιο 🙂.

Το μόνο που μου λείπει είναι ένα modem με τηλεφωνική γραμμή και έχω σαν κύριο το σάπιο ZTE της hol και συνδεμένο ένα TPLINK για να έχω γραμμή gigabit (το ZTE έχει 100-στάρα).

• Like 2
Δημοσ.

Backup κάνω κυρίως τα παρακάτω:

- PSU

- 2 HDDs και 1 SSD

- mouse και keyboard οπωσδήποτε

- άπειρα παλιά καλώδια διαφόρων τύπων καθώς δεν πετάω τίποτα αν δεν έχει κάποια σοβαρή βλάβη

Επίσης 2 παλιότερα λάπτοπ (ένα HP Omen του 2018 και ένα Macbook Air του... 2010)  δεν τα έβγαλα προς πώληση και τα κράτησα για περίπτωση ανάγκης καθώς ακόμα λειτουργούν κανονικά

• Like 1
Δημοσ.

Αν εξαιρέσουμε καλώδια,βίδες,ανεμιστηράκια και λοιπά ψιλολόγια, μόνο ένα τροφοδοτικό έχω να βρίσκεται. Τρία PC με κοινά εξαρτήματα και ένα λαπτοπ έχουμε στο σπίτι, ε, θα την παλέψω...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...