Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά να έχετε... Θα ήθελα να μου πείτε όποιος ξέρει κάποιον νόμο για τα τρακτέρ που παρκάρουν έξω από την αυλή του σπιτιού μας και μάλιστα ο πατέρα μου έχει 80% αναπηρία.

Όποιος γνωρίζει νομικά ή είχε κάποιο παρόμοιο θέμα, θα ήθελα να μου πεί.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ

Δημοσ.

Είναι στο δρόμο, αλλά πάνω στο πεζοδρόμιο μας και το άλλο κλείνει την μεγάλη πόρτα για το πάρκινγκ και κάτω στο δρόμο γεμάτο λάδια και χώματα 

11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πιο πολλές ινφο;Εχουν πινακίδες;Είναι στο δρόμο;Κλείνουν το πάρκινγκ σου;

Γιατί σε ενοχλεί;

Είναι στο δρόμο, αλλά πάνω στο πεζοδρόμιο μας και το άλλο κλείνει την μεγάλη πόρτα για το πάρκινγκ και κάτω στο δρόμο γεμάτο λάδια και χώματα 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, thanasis-kats είπε

Το πεζοδρόμιο δεν "σου" ανήκει αλλά μια χαρά τον γράφει η αστυνομία.Και φυσικά ότι σου κλείνει την πρόσβαση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το πεζοδρόμιο δεν "σου" ανήκει αλλά μια χαρά τον γράφει η αστυνομία.Και φυσικά ότι σου κλείνει την πρόσβαση.

Αθανατη επαρχία! Όταν έμενα κι εγω επαρχία, δε θα ξεχάσω τις καθημερινές "μάχες" που έβαζε ο γείτονας το αγροτικο στο πεζοδρόμιο μας και μεις με τη σειρα μας βάζαμε τα αμάξια στο δικό του και μετά από κάνα 2ωρο μας ζητούσε και τα ρέστα 😂😂😂

Επεξ/σία από vins
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vins είπε

Αθανατη επαρχία! Όταν εμένα κι εγω επαρχία, δε θα ξεχάσω τις καθημερινές "μάχες" που έβαζε ο γείτονας το αγροτικο στο πεζοδρόμιο μας και μεις με τη σειρα μας βάζαμε τα αμάξια στο δικό του και μετά από κάνα 2ωρο μας ζητούσε και τα ρέστα 😂😂😂

Έτσι γίνετε και τώρα... γιαυτό ρωτάω αν ξέρει κάποιος κάτι να μου πει για να ενεργήσω σωστά

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thanasis-kats είπε

Έτσι γίνετε και τώρα... γιαυτό ρωτάω αν ξέρει κάποιος κάτι να μου πει για να ενεργήσω σωστά

Κοίτα, αν σου κλείνει πάρκινγκ δηλωμένο, μπορεις να φωνάξεις αστυνομία. 

Επίσης με τα λαδια που τρέχουν κατω δεν ξερω αν παίζει κάτι για ρύπανση κλπ.

Ωστόσο φιλική συμβουλή επειδή τα έχω περάσει κι εγω: κοιτα πρώτα να τους πάρεις με το καλό και να τους εξηγήσεις όμορφα τι παίζει πριν κάνεις κινήσεις που μπορεί στην επαρχία να σε βγάλουν εσένα τον κακό. 

Δυστυχώς έτσι ειναι, αν δεις ότι δεν καταλαβαίνει όμως και ειναι εριστικός μπορείς να φωνάζεις την αστυνομία κάθε φορά που υπάρχει λόγος και να του βεβαιώνει πρόστιμο. 1,2,3 μπορεί να σε βρίζει αλλα δε θα θέλει να πληρώνει. Ωστοσο εχε στο νου σου ότι κι εσύ θα πρέπει να είσαι "καθαρός" σε όλα, γιατί αν είναι τρομπας μπορεί να αρχίζει να σου φέρνει πολεοδομιες κλπ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...