georgalasg Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Χρονια πολλα και καλη χρονια! Θελω να κανω μια ερωτηση για αγορα laptop ή mini pc. Ανοιξα καινουριο θεμα αν και ειδα οτι υπαρχει θεμα για αγορα λαπτοπ γιατι μαλλον θα επεκταθει το θεμα γιατι ρωταω πολλα... Αν νομιζετε οτι πρεπει να μεταφερθει εκει ζηταω συγγνωμη για το λαθος μου. Δεν θελω σταθερο υπολογιστη γιατι πρεπει να βγαινει εκτος σπιτιου λιγες φορες και εκτος δωματιου πολλες. Θελω ενα δυνατο σχετικα μηχανημα στο οποιο να μπορω να δουλεψω 1. autocad και καποια αλλα προγραμματα επεξεργασιας εικονας (Photoshop corel, inkskape κλπ). 2. Να μπορω να κανω εγγραφη τραγουδιων στο qubase (εισαγωγη πραγματικης ηχογραφησης σε τρια το πολυ καναλια, αντε και ενα με δυο midi) συνδεση με καρτα ηχου με usb. Και οι δυο κατηγοριες εργασιων δε θα ειναι πολυπλοκα projects αλλα σχετικα απλα Η 17αρα οθονη για λαπτοπ ειναι σιγουρα καλυτερη αλλα απ' οτι ειδα εχουν και 300 ευρω παραπανω απο 15αρα (οσο κοστιζει μια μεγαλη οθονη) Ελεγα για 16 gb μνημη. Οθονη υπαρχει μια παλια που θα μπορουσε να ειναι στην εκτος σπιτιου επιλογη ωστε να μεταφερω μονο το mini pc. Αν ειναι laptop ακομα πιο ευκολα τα πραγματα. Θα ηθελα οπωσδηποτε ssd. Για μεγαλο σκληρο θα παρω μαλλον καποιον εξωτερικο. Θελω κατι σχετικα αθορυβο (δεν εχω τρελες απαιτησεις). Για καρτα ηχου εννοειται πως θα παρω εξωτερικη δε με ενδιαφερει καθολου τι δυνατοτητες θα εχει ο υπολογιστης απο ήχο. Να σας πω πως δε βιαζομαι καθολου. Μπορω να περιμενω και δυο και τρεις μηνες καθως ακομα δεν εχω ετοιμασει τα υπολοιπα που θελω Λειτουργικο θα βαλω windows αλλα δε με νοιαζει αν θα εχει ο υπολογιστης Τι επιλογες πιστευετε οτι υπαρχουν; Δεν ειχα σκεφτει mini pc. Σημερα ειδα καποια που προτεινατε στο θεμα της αγορας λαπτοπ. Τον τελευταιο μηνα το κοιταω αλλα ειδα οτι εχουν ανεβει πολυ οι τιμες. Δε θελω να ξεπερασω τα 800 ευρω εκτος και αν υπαρχει καποια ευκαιρια (χωρις καρτα ήχου και εξωτερικο σκληρο). Ειχα βρει αρκετα σε εκεινα τα χρηματα αλλα πριν απο ενα μηνα ειχαν 600 και δεν προχωρησα σε αγορα Ξεχασα να πω οτι θα αγοραστει με τιμολογιο οποτε θα βολευε απο Ελλαδα. Απο εξωτερικο θα υπαρχει ενα μικρο μπλεξιμο (ξεπερνιεται) γιατι δεν ειναι δικο μου το αφμ αγορας Ευχαριστω εκ των προτερων. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από georgalasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, georgalasg είπε Καλησπερα. Χρονια πολλα και καλη χρονια! Θελω να κανω μια ερωτηση για αγορα laptop ή mini pc. Ανοιξα καινουριο θεμα αν και ειδα οτι υπαρχει θεμα για αγορα λαπτοπ γιατι μαλλον θα επεκταθει το θεμα γιατι ρωταω πολλα... Αν νομιζετε οτι πρεπει να μεταφερθει εκει ζηταω συγγνωμη για το λαθος μου. Δεν θελω σταθερο υπολογιστη γιατι πρεπει να βγαινει εκτος σπιτιου λιγες φορες και εκτος δωματιου πολλες. Θελω ενα δυνατο σχετικα μηχανημα στο οποιο να μπορω να δουλεψω 1. autocad και καποια αλλα προγραμματα επεξεργασιας εικονας (Photoshop corel, inkskape κλπ). 2. Να μπορω να κανω εγγραφη τραγουδιων στο qubase (εισαγωγη πραγματικης ηχογραφησης σε τρια το πολυ καναλια, αντε και ενα με δυο midi) συνδεση με καρτα ηχου με usb. Και οι δυο κατηγοριες εργασιων δε θα ειναι πολυπλοκα projects αλλα σχετικα απλα Η 17αρα οθονη για λαπτοπ ειναι σιγουρα καλυτερη αλλα απ' οτι ειδα εχουν και 300 ευρω παραπανω απο 15αρα (οσο κοστιζει μια μεγαλη οθονη) Ελεγα για 16 gb μνημη. Οθονη υπαρχει μια παλια που θα μπορουσε να ειναι στην εκτος σπιτιου επιλογη ωστε να μεταφερω μονο το mini pc. Αν ειναι laptop ακομα πιο ευκολα τα πραγματα. Θα ηθελα οπωσδηποτε ssd. Για μεγαλο σκληρο θα παρω μαλλον καποιον εξωτερικο. Θελω κατι σχετικα αθορυβο (δεν εχω τρελες απαιτησεις). Για καρτα ηχου εννοειται πως θα παρω εξωτερικη δε με ενδιαφερει καθολου τι δυνατοτητες θα εχει ο υπολογιστης απο ήχο. Να σας πω πως δε βιαζομαι καθολου. Μπορω να περιμενω και δυο και τρεις μηνες καθως ακομα δεν εχω ετοιμασει τα υπολοιπα που θελω Λειτουργικο θα βαλω windows αλλα δε με νοιαζει αν θα εχει ο υπολογιστης Τι επιλογες πιστευετε οτι υπαρχουν; Δεν ειχα σκεφτει mini pc. Σημερα ειδα καποια που προτεινατε στο θεμα της αγορας λαπτοπ. Τον τελευταιο μηνα το κοιταω αλλα ειδα οτι εχουν ανεβει πολυ οι τιμες. Δε θελω να ξεπερασω τα 800 ευρω εκτος και αν υπαρχει καποια ευκαιρια (χωρις καρτα ήχου και εξωτερικο σκληρο). Ειχα βρει αρκετα σε εκεινα τα χρηματα αλλα πριν απο ενα μηνα ειχαν 600 και δεν προχωρησα σε αγορα Ξεχασα να πω οτι θα αγοραστει με τιμολογιο οποτε θα βολευε απο Ελλαδα. Απο εξωτερικο θα υπαρχει ενα μικρο μπλεξιμο (ξεπερνιεται) γιατι δεν ειναι δικο μου το αφμ αγορας Ευχαριστω εκ των προτερων. Κοίταξε καποιο asus zenbook... https://www.skroutz.gr/s/24207303/Asus-ZenBook-13-UX325JA-WB711R-i7-1065G7-16GB-512GB-FHD-W10.html https://www.skroutz.gr/s/25450645/Asus-ZenBook-13-UX325JA-EG036T-i5-1035G1-16GB-512GB-FHD-W10.html Το μοντέλο με i7 το έχω πιάσει στα χέρια μου...ένα απίστευτα μικρό σε μέγεθος μηχάνημα και σηκώνει ανετα photo και video editing ακόμα και βίντεο 4Κ στο Premiere Pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Στο black friday θα ησουν καλυτερα μεν αλλα αφου δεν μπορουμε να γυρισουμε μηνα πισω....: https://www.bestprice.gr/item/2156328950/hp-pavilion-15-ec1073dx.html https://www.skroutz.gr/s/25690578/HP-Pavilion-15-ec1073dx-Ryzen-5-4600H-8GB-256GB-GeForce-GTX-1650-FHD-W10.html https://www.notebookcheck.net/AMD-Ryzen-5-4600H-Laptop-Processor-Benchmarks-and-Specs.449911.0.html https://www.bestbuy.com/site/hp-pavilion-15-6-gaming-laptop-amd-ryzen-5-8gb-memory-nvidia-geforce-gtx-1650-256gb-ssd-shadow-black/6427566.p?skuId=6427566&intl=nosplash ^^ Πιθανοτατα οπως γραφουν οι Αμερικανοι θα εχει 1 Χ 8 GB ddr4 3200 τσεκαρε το: και οποτε θα χρειαστεις +1 ακομη για 16 GB. Αγορα απο ελλαδα θα σου βγει με τιμολογιο περι τα 665ε 😎 Αν σου περισσευει καποιος 2.5" sata δισκος θα μπορεις να τον βαλεις εντος του: για αποθηκη και backup. Αν για καποιο λογο χρειαζεσαι γρηγορο δευτερο δισκο του βαζεις καποιον ssd 240/256/480 GΒ κι εγινε 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgalasg Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Kαλημερα. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Του πρωτου μηνυματος μαλλον ξεφευγουν σε τιμη οποτε μαλλον δυσκολο. Ισως αν πεσουν λιγο οι τιμες αργοτερα. Του δευτερου ειναι πιο κοντα στα οικονομικα μου. Αυτο που βλεπω ειναι οτι και οι δυο προτεινετε laptop και οχι mimi pc. Ουσιαστικα αυτος ηταν ο σκοπος του μηνυματος κυριως. Να δω αν αξιζει να κοιταξω mini pc για οικονομικους και μονο λογους Σιγουρα το λαπτοπ ειναι πιο ευχρηστο και το προτιμαω Σας ευχαριστω και παλι !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε ό,τι αφορά προγράμματα τύπου CAD, να προσθέσω κάτι που έχει ειπωθεί πολλάκις : σε συμφέρει ένα laptop 14" ή 15" στη χειρότερη και η αγορά μιας ξεχωριστής οθόνης (>24"), ενός πληκτρολογιου και ενός ποντικιού (ασύρματων ή μη). Η τάση αυτή είναι. Δουλεύουμε με άνεση σε σταθερό σημείο και προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες (ήτοι στη μικρότερη οθόνη του φορητού), όταν πρέπει να μετακινηθούμε. Μην κάνεις το λάθος και αγοράσεις 17" laptop. Το μέγεθος, ο όγκος και το βάρος κατά τη μετακίνηση, είναι στοιχεία που θα αντιληφθείς σε βάθος χρόνου και δυστυχώς θα είναι πια αργά. Το έχει ζήσει η σύζυγός μου και πραγματικά τη λυπήθηκα. Μια άλλη παράμετρος που ενδεχομένως δεν έχεις λάβει υπόψη, είναι η παρουσία δύο οθονών στο παραπάνω σενάριο. Εφόσον λόγου χάρη κάνεις εργασίες που απαιτούν δύο οθόνες, θα σου λύσει τα χέρια. Το ζήτημα με την αγορά από εξωτερικό (εννοώντας από Ευρωπαϊκή Ένωση) είναι κάτι που ξεπερνιέται αρκετά εύκολα, εφόσον στο ΑΦΜ αυτού που θα εμφανιστεί ως αγοραστής, έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα ενδοκοινοτικών αποκτήσεων (vies). Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2021 από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, georgalasg είπε Kαλημερα. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Του πρωτου μηνυματος μαλλον ξεφευγουν σε τιμη οποτε μαλλον δυσκολο. Ισως αν πεσουν λιγο οι τιμες αργοτερα. Του δευτερου ειναι πιο κοντα στα οικονομικα μου. Αυτο που βλεπω ειναι οτι και οι δυο προτεινετε laptop και οχι mimi pc. Ουσιαστικα αυτος ηταν ο σκοπος του μηνυματος κυριως. Να δω αν αξιζει να κοιταξω mini pc για οικονομικους και μονο λογους Σιγουρα το λαπτοπ ειναι πιο ευχρηστο και το προτιμαω Σας ευχαριστω και παλι !!! Μα ποιο mini pc? Τα μινι αυτα εχουν οικονομικο νοημα (μονο) αν παρεις καποιο SFF refurbished, η αντε και κατι στυλ J4125: https://www.info-world.gr/el/proionta/stock-house/anakataskevasmena-&-metacheirismena/statheri-ipologistes/lenovo-thinkcentre-m93p-sff-intel-core-i5-4590/4gb/500gb/no-optical/win-8-pro-coa10125022.html Διαφορετικα συνειδητοποιεις οτι: εαν σε mini pc θελεις δυναμη αντιστοιχη 4600Η/4800Η, απλως ειναι αστειο μα σε συμφερει περισσοτερο συνολικα....να αγορασεις λαπτοπ τελικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgalasg Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Σε ό,τι αφορά προγράμματα τύπου CAD, να προσθέσω κάτι που έχει ειπωθεί πολλάκις : σε συμφέρει ένα laptop 14" ή 15" στη χειρότερη και η αγορά μιας ξεχωριστής οθόνης (>24"), ενός πληκτρολογιου και ενός ποντικιού (ασύρματων ή μη). Η τάση αυτή είναι. Δουλεύουμε με άνεση σε σταθερό σημείο και προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες (ήτοι στη μικρότερη οθόνη του φορητού), όταν πρέπει να μετακινηθούμε. Μην κάνεις το λάθος και αγοράσεις 17" laptop. Το μέγεθος, ο όγκος και το βάρος κατά τη μετακίνηση, είναι στοιχεία που θα αντιληφθείς σε βάθος χρόνου και δυστυχώς θα είναι πια αργά. Το έχει ζήσει η σύζυγός μου και πραγματικά τη λυπήθηκα. Μια άλλη παράμετρος που ενδεχομένως δεν έχεις λάβει υπόψη, είναι η παρουσία δύο οθονών στο παραπάνω σενάριο. Εφόσον λόγου χάρη κάνεις εργασίες που απαιτούν δύο οθόνες, θα σου λύσει τα χέρια. Το ζήτημα με την αγορά από εξωτερικό (εννοώντας από Ευρωπαϊκή Ένωση) είναι κάτι που ξεπερνιέται αρκετά εύκολα, εφόσον στο ΑΦΜ αυτού που θα εμφανιστεί ως αγοραστής, έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα ενδοκοινοτικών αποκτήσεων (vies). Ναι εχεις δικαιο. Τα 300 επιπλεον της 17αρας ειναι μια καλη οθονη. Και κανεις σιγουρα καλυτερα τη δουλεια σου. Αν εχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα ενδοκοινοτικών αποκτησεων ειναι οντως απλο. Αλλα δεν μπορω να του πω να κανει τη διαδικασια αν δεν την εχει κανει... Θα τον ρωτησω φυσικα οταν ερθει η ωρα Να σαι καλα και παλι. Χιλια ευχαριστω για το ενδιαφερον σου 2 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Μα ποιο mini pc? Τα μινι αυτα εχουν οικονομικο νοημα (μονο) αν παρεις καποιο SFF refurbished, η αντε και κατι στυλ J4125: https://www.info-world.gr/el/proionta/stock-house/anakataskevasmena-&-metacheirismena/statheri-ipologistes/lenovo-thinkcentre-m93p-sff-intel-core-i5-4590/4gb/500gb/no-optical/win-8-pro-coa10125022.html Διαφορετικα συνειδητοποιεις οτι: εαν σε mini pc θελεις δυναμη αντιστοιχη 4600Η/4800Η, απλως ειναι αστειο μα σε συμφερει περισσοτερο συνολικα....να αγορασεις λαπτοπ τελικα! Για κατι πολυ δυνατο ελεγα αλλα οντως με αυτα τα χρηματα παιρνεις λαπτοπ. Οποτε μαλλον δεν εχει νοημα. Το εγραψα γιατι χθες ειδα καποια (με κοστος πανω απο 700 ευρω) που τουλαχιστον συμφωνα με τα χαρακτηριστικα τους φαινομται πολυ δυνατα. Δεν ξερω ομως αν εχουν αλλα ελαττωματα (πχ υπερθερμαινονται) Τελος παντως μαλλον λαπτοπ ειναι η σωστη επιλογη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Οπως εχουν τα πραγματα σημερα: δεν θα επαιρνα λαπτοπ, με οτιδηποτε αλλο απο 4600Η, η 4800Η 😈 Το HP πρεπει να ειναι αρκετα συγγενικο ως προς: το σασι, εσωτερικα, κλπ με αυτο παλι το Pavilion: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.walmart.com/ip/Gateway-Creator-Series-15-6-FHD-Performance-Notebook-Intel-i5-10300H-NVIDIA-2060-RTX-8GB-RAM-256GB-SSD-Xbox-Game-Pass-PC-HD-Webcam-Cortana-Windows-10/425492039?irgwc=1&sourceid=imp_ReWT3TzVYxyLUTrwUx0Mo36tUkEwPIQCy0JgUg0&veh=aff&wmlspartner=imp_1943169&clickid=ReWT3TzVYxyLUTrwUx0Mo36tUkEwPIQCy0JgUg0&sharedid=&ad_id=565706&campaign_id=9383&irgwc=1&sourceid=imp_RvZwPQwdJxyLWrVwUx0Mo3EtUkEyH-UliQOxwU0&veh=aff&wmlspartner=imp_2098076&clickid=RvZwPQwdJxyLWrVwUx0Mo3EtUkEyH-UliQOxwU0&sharedid=&ad_id=565706&campaign_id=9383 Ποια $699 ? Εγώ $999 μόνο βλέπω, πάλι ψέματα μας λένε αυτοί οι μεγαλοyoutubαδες Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2021 από duffyduck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos231 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 autocad θα κανεις 2d η 3d? εν πασει περιπτωσει δεν θα πηγαινα σε μινι pc γιατι θεωρω οτι χρειαζεσαι μια 1650 τουλαχιστον οσον αφορα την καρτα γραφικων, θα γινει η ζωη σου πιο ευκολη με μια καλη καρτα και οι διαφορες ειναι τραγικες ειδικα στις πιο προσφατες εκδοσεις του autocad. 4gb να ειναι επισης και μαλιστα το λαπτοπ ειναι μονοδρομος, 14αρι δεν θα προτεινα, αλλα ενα χαι εντ 15αρι στα 900 (με αποφορολογηση 600-700) εισαι αρχοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, duffyduck είπε Ποια $699 ? Εγώ $999 μόνο βλέπω, πάλι ψέματα μας λένε αυτοί οι μεγαλοyoutubαδες Η τιμη ειναι το προβλημα σου ? Αυτο δηλ που γραφει δεν σε απασχολει ? "Warning: This product can expose you to chemicals, known to the State of California to cause cancer, birth defects, or other reproductive harm. For more information go to wwwm.P65Warnings.ca.gov www.p65warnings.ca.gov" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgalasg Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vaggos231 είπε autocad θα κανεις 2d η 3d? εν πασει περιπτωσει δεν θα πηγαινα σε μινι pc γιατι θεωρω οτι χρειαζεσαι μια 1650 τουλαχιστον οσον αφορα την καρτα γραφικων, θα γινει η ζωη σου πιο ευκολη με μια καλη καρτα και οι διαφορες ειναι τραγικες ειδικα στις πιο προσφατες εκδοσεις του autocad. 4gb να ειναι επισης και μαλιστα το λαπτοπ ειναι μονοδρομος, 14αρι δεν θα προτεινα, αλλα ενα χαι εντ 15αρι στα 900 (με αποφορολογηση 600-700) εισαι αρχοντας Καλησπερα.μονο 2d Αυτη τη στιγμη για να καταλαβεις σε λαπτοπ του 2008 (core2duo t5300 αν θυμαμαι καλα με 2 g μνημη) εχω autocad 2010 και δεν εχω προβλημα. Φυσικα δε μπορω να βαλω πολυ νεοτερη εκδοση Παιδια ευχαριστω και παλι για το ςνδιαφερον σας Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2021 από georgalasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos231 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, georgalasg είπε Καλησπερα.μονο 2d Αυτη τη στιγμη για να καταλαβεις σε λαπτοπ του 2008 (core2duo t5300 αν θυμαμαι καλα με 2 g μνημη) εχω autocad 2010 και δεν εχω προβλημα. Φυσικα δε μπορω να βαλω πολυ νεοτερη εκδοση Παιδια ευχαριστω και παλι για το ςνδιαφερον σας χρησιμοποιουσα και γω το 10 λογω "ελαφροτητας" αλλα πιστεψε με το Interface του 17-18-20 ειναι τρομερο... θεωρω δεν θα κοιταξεις πισω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgalasg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Ναι το εχω δουλεψει για μια βδομαδα και οντως ειναι αλλο πραγμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, georgalasg είπε Ναι το εχω δουλεψει για μια βδομαδα και οντως ειναι αλλο πραγμα.... http://www.asrock.com/nettop/Intel/DeskMini H470 Series/index.asp + I5 10400 (τον κλειδωμένο με 65W TDP) + 16GB DDR4 + SSD 480/500GB NVME και καθάρισες με 500ευρώ περίπου (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ) Επίσης ο αντίστοιχος Ι5 γενιάς 11ης που θα κυκλοφορήσει σε 2 μήνες (θα είναι συμβατός με παρούσες μητρικές) θα έχει σημαντικά ανώτερη ταχύτητα ενσωματωμένης GPU και θα κάνει και για casual/light gaming Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από jgeorgiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα