Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Έχω έναν παλιό υπολογιστή που χάλασε και σκοπεύω να τον πουλήσω για τα υπόλοιπα μέρη του που λειτουργούν η για να τον φτιάξει κάποιος. Υπάρχει ο σκληρός δίσκος ο οποίος περιέχει τα παλαιά δεδομένα που μετέφερα στον καινούργιο και τώρα θέλω να διαγράψω το περιεχόμενο. Αρκεί να τον συνδέσω σε έναν υπολογιστή και να προχωρήσω στην διαμόρφωση του δίσκου η οποία θα σβήσει τα περιεχόμενα η πρέπει να τρέξω κάποια άλλη λειτουργία/εφαρμογή;
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Έχω έναν παλιό υπολογιστή που χάλασε και σκοπεύω να τον πουλήσω για τα υπόλοιπα μέρη του που λειτουργούν η για να τον φτιάξει κάποιος. Υπάρχει ο σκληρός δίσκος ο οποίος περιέχει τα παλαιά δεδομένα που μετέφερα στον καινούργιο και τώρα θέλω να διαγράψω το περιεχόμενο. Αρκεί να τον συνδέσω σε έναν υπολογιστή και να προχωρήσω στην διαμόρφωση του δίσκου η οποία θα σβήσει τα περιεχόμενα η πρέπει να τρέξω κάποια άλλη λειτουργία/εφαρμογή; Low level format ? Εγω θα τον κράταγα τον δίσκο . Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από Ukforthemoment
d3v4st4tor Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 https://www.lifewire.com/free-data-destruction-software-programs-2626174 1
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Εγώ χρησιμοποιώ το 05 από τη παραπάνω λίστα.
Aris_ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 to format δεν σβήνει τα data του hdd θέλει να γράψεις απο επάνω οπως λεει ο Τέρης Α. Low level δεν κάνουν μετα τα 90s τα pc και αν βρεις και το κάνεις ο δίσκος kaput
htaccess Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Cmd > format c: /fs:NTFS /p:1 Zeroing hard drive. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από htaccess 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα