olindo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Χρονια Πολλα! Ειμαι μερικα χρωνια στο Vodafone. Σκευτικα να αλλαξω παρωχο δλδ να παω στην Cosmote Χωρις να ηξερα οτι το συμβολαιο λιγει στης 9.1.2021 Εκανα την ετηση στην Cosmote στης 16.12.2020 για φορητοτητα επιλεγοντας να γινει προτα στο προγμαμα 24Μbps και ιστερα 100Μbps. Απο την Vodafone επιδη ειχαν ειδοποιήσει απο την Cosmote οτι ειχα κανει ετηση για φορητοτητα μου εστηλαν μηνημα οτι εαν διακοπτεται η συνδεση θα ειχα επιβάρυνση 60ε (τελη διακοπης). Στης 20.12 μου ειχαν στιλει μηνημα οτι να περιμενω απο της 12 εως 15:00 να παραλαβω το εξοπλισμο αλλα ουτε δεν ηρθε ουτε με ενημέρωσαν απο την Cosmote για αυτο. Κατα της 21.12 περνω τηλεφωνο την Cosmote και ζηταω να καθυστερήσει η συνδεση και να γινει της 12.1 2021 με σκοπο να μην πληρωσω τα 60ε στο Vodafone. H Cosmote δεν εκανε αυτο που ζητησα.Στης 28.12 (ωρα 14:00 περιπου) ειχα διακοπει της γραμης ιντερνερ+τηλεφωνο. Η Cosmote ειχε αποσυνδεση την γραμη απο το Vodafone χωρις να με ενημερωση τι ειχε γινει.Αυτο το έμαθα την αλη μερα οταν πηρα τηλ την Cosmote. Router για την νεα συνδεση δεν ειχα διοτι η γραμη της Cosmote τωρα θα ηταν ευρυζωνικη. Μου ειπαν να παω σε καποιο Germano... Λιπον,για ολο αυτο το stress που περασα σκευτηκα να φειγω απο την Cosmote και να ξαναπαω παλι στο Vodafone To Vodafone μου δινει μια καλη προσφορα για το 24Μbps (16.67ε το μηνα) Ειμαι μπερδεμενος τωρα ομως...εαν φεύγω απο την Cosmote εκτος της ημερες που ειμαι, θα εχω καποια αλλη επιβάρυνση (τελη αποσηνδεσης)? Εχω ακουσει οτι εχει 14 ημερες καποιος να ακύρωση το συμβολαιο, αλλα αυτο απο ποτε μετραει, απο την ημερα που εκανα την ετηση (16.12.2020) η απο την μερα που εχει γινει η συνδεση 28.12.2020); Η Cosmote δεν εχει καποια ευθυνη που εγω ζητησα να μην γινει η συνδεση πριν της 12.1.2021 ενω εγηνε νωριτερα 28.12.2020 απο αυτους? Τι γινετε τωρα? Τι θα πρεπει να πηρωσω και εαν δεν θελω τι γινετε;
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Πλήρωσε εκει 60 ευρω στην βοντα και ολα οκ
olindo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 δεν εχω νευρα να μεινω ποια στην Cosmote λεμε
olindo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 βρηκα αυτο το site.. https://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News_new/news_0897.html Τι ειναι αυτος ο οργανισμος? εδω μπορεις να κανεις παραπονα και καταγγελιες..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις